Inlägg

Inlägg som Corpze har skrivit i forumet
Av Corpze

Pumpeffekt vs kylningsupptagning

Jag undrar hur mycket flöde det går att ha genom ett cpu block innan vattnet inte hinner ta upp all värme och kylaren hinner kyla!

Jag har ett Tt bigwater system på ingång och den pumpen ligger på 120 liter i timmen dvs 2 liter i minuten!

Slangdiametern är på 6,4 mm invändigt vilket genererar i ett högre flöde än ett system med 1/2 tum

Av Corpze

Jag har använt en i ca en vecka nu och den har inte gett ifrån sig ett pip mer än när den varnar för fläkthastigheter under 500rpm... en polare har också en sådan och vi har kommit fram till att den ger från sig pip när man inte har lika många tempsensorer som man har fläktar inkopplade!

jag är skitnöjd och den passar skitbra ihop med min aspire x-dreamer chassi i silver!

Av Corpze

Jag har en 3,2 prescott och den kan jag köra stabilt i 3,4 med org. fläkt, då stiger den inte över 60c men kör jag den i 3,6 så stiger den upp till 68c fulload, lite för mycket för min del men 3,4 funkar skitbra!

Av Corpze

Tanken är god men frågan är om 18 cm2 räcker för att uppta kylningen gott nog från vattnet, processorns anläggninsyta på vattenblocket är något mindre. 180w värmeavledning räcker kanske precis... har hört att det bör vara runt 200 nämligen. Tänk på att du kan öka kylningskoefficienten men ytspänningseliminerande tillsats (red line oil)

Av Corpze

TT-bigwater... skitbra på min 775:a 895:- på www.kylning.com
knäpptyst och meget bra kylning!

Av Corpze

Vattenkylningskit till Socket 775

Finns det något bra kit till P4 socket T (775) för runt tusenlappen?

Jag har funderingar på att klocka, jag har redan klockat upp från 3,2 (standard) till 3,6 med orginalkylning och då fått 62c som högsta temp! Nu vill jag klocka mer!

Av Corpze

Japp, jag använder norton protected recycle bin, hur göra föra att frigöra minne?

Av Corpze

Maxtor 300g S-ATA 75 gig Borta

Problemet löst, det var norton recycle bin som gömde lite filer!

Hej, Har ett litet problem som jag hoppas kan lösa... Jag har en Maxtor Diamond max 10 series 300g S-ATA som 75g har försvunnit på!

Det är enbart film på den disken (DVD-R) och de är 204 gig sammanlagt men systemet menar på att det är 279g vilket innebär att jag ska ha 3 gig ledigt när jag får det till att jag ska ha 75 ledigt!

Vad kan vara fel?

Tack på förhand\\ Daniel