Inlägg

Inlägg som eav har skrivit i forumet
Av eav
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MartenKL
Det är en garanti för bra ljud och ingen gimmick. Det räcker inte att betala pengar. Sedan kan det finnas annan utrustning som är bättre utan THX-certifiering men det gör inte THX-certifiering värdelös, det är en garantistämpel. Det är testat i THX lab, det kostar pengar att utföra testet och varumärket THX är värt pengar eftersom bara bra produkter godkänns.

Tror du att THX är intresserade av att det skall finnas undermålig utrustning med THX-logga på, bara för att få in en slant på certifieringen?

Har du andra roliga konspirationsteorier? Ingen idé att köpa miljömärkt eftersom de säkert inte följer certifieringsreglerna ändå? Dumt att sopsortera för jag har hört att allt ändå blandas när det kommer till sopstationen? Lågenergilampor innehåller dödlig kvicksilvergas? Elbilar är farligare för miljön än dieselbilar? Det finns gott om valar, dessutom är det ju bara naturligt att människan jagar? (Sorry för den sista, var tvungen...)

Alla dessa teorier är skapade för att vi skall kunna känna oss bättre som människor utan att behöva resa oss ur soffan, eller i det här fallet, erkänna att grannens nya hembiosystem är bättre än ens eget.

Nej tyvärr, du har fel.

Av eav
Citat:

Ursprungligen inskrivet av farbrorchristian
bra då kan du ju berätta ett annat ställe i oblivion där man behöver använda makaronipuddingen mera. Jag kan inte komma på ett annat ställe i oblivion där jag behövde tänka till vad jag skulle göra.

Canvas the Castle?

Klarade du denna utan huvudbry så är du klipsk.

Av eav

Trevligt med lite konkurrens inom denna genre.

Detta med tanke på att graffetillverkarna har haft en viss förmåga att anpassa sig efter Futuremarks program.

Av eav

Mycket skrik, lite ull brukar det heta... jag väntar ett gott tag innan jag uttalar mig så kategoriskt som vissa har gjort i denna tråd.

Av eav

Varför skulle den duga som swap?

En swapdisk ska väl vara snabb vilket en gammal disk inte är!