Inlägg

Inlägg som Najk har skrivit i forumet
Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jzpk
Instanced zones, i princip kan man säga nej direkt där, det är inte som i AoC, dock finns det några få dungeons som är instancade.

Inga hus eller egna städer, dock kan du och ditt guild ta över hela keeps och slänga upp era banér där.

Mounts finns också, dock ingen mounted combat. På det hela taget är största delen av fokus lagt på PvP men det finns ändå en del PvE, dungeons och så vidare, Public Quests kan vara en av de mest briljanta idéerna i ett MMO nånsin.

Jag tycker personligen att det är rätt likt WoW och jag har spelat WoW sen US CB så jag har hyfsad erfarenhet.
Dock skiljer det sig samtidigt rätt mycket på inriktning samt stämningen i spelen, WoW är betydligt mer.. mysigt kan man nog säga medans WAR har en mer realistisk och rå stämning.
Vad det gäller UI och allt annat kommer man garanterat att känna sig hemma om man är van vid WoW men som sagt med en annan fokus, man blir mer involverad i WAR, och viktigast för mig.. jag kommer slippa hardcore raida 19-01, 5 dagar i veckan!

Är det nåt mer specifikt på likheter, olikheter du undrar över så är det bara att fråga på.

Tack för svaret.
Jag kommer givetvis inte att döma spelet på förhand bara för att det kanske är likt WoW, som ju inte är ett dåligt spel, utan helt enkelt inte passade mig. Jag kommer att köpa spelet och ge det en chans i alla fall!

Hur ligger det till med guild-skapandet inför releasen här på sweclockers? Finns det något skapat/planerat?

Av Najk

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte följt det här spelet så där våldsamt noggrant, även ifall jag är en relativt erfaren MMORPG-spelare. Jag har varit med ända sedan Ultima Onlines dagar och spelat ett antal spel sedan dess där LOTRO och AoC får utgöra de senaste exemplen.

Detta spel har som jag sade - hitintills - inte utgjort något intresse för mig.
Men i och med min besvikelse över AoC och det faktum att LotrO:s expansion inte kommer än fick mig att kika lite närmre på detta spel - och jag tycker att det verkar mycket intressant på det jag läst, de bilder jag sett samt ingame-filmerna. Det faktum att spelet släpps om lite drygt två veckor gör inte saken sämre
Omdömen jag läst här i tråden från beta-testarna ger både ris och ros, så som det sig bör antar jag, men det blir nog ändå till att beställa detta spel!

Nu till mina frågor, och jag antar att de redan besvarats i tråden, men den är ju minst sagt gigantisk!
Så som jag förstått är detta spel mest inriktat mot PvP, men hur ligger det till med andra - enligt mig - viktiga delar? Kommer det till exempel vara "instanced zones"? (som i t.ex. AoC). Kan man bygga egna hus, städer? Hur ligger det till med mounts? Eller eller allt sådant lagt åt sidan för att satsa på en bra PvP-upplevelse?
Och, som sista fråga, ni som spelat betan och har stor/gedigen erfarenhet från WoW; Hur lika är spelen? Fastnade aldrig för WoW riktigt, delvis p.g.a. att jag kom in sent och inte fann ett bra community, delvis p.g.a. grafiken (som jag ändå anser skiljer sig åtminstone lite åt i WAR) samt innehållet i själva spelet.
Vore grymt tacksam för svar!

Avslutningsvis kan jag säga att jag spelat brädspelsvarianten av Warhammer, även 40K samt har en hel del kompisar som sysslat med det, så jag har en översiktlig bild av karaktärer och spelvärlden.

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eua
Jag kör Vista 64-bitars, jag kör RocketDock.

Konstigt. På deras sida står följande:
Please note that Windows XP x64 Edition, Windows Vista 64-bit Editions, and alternate shells are not supported.

Men jag har ingen anledning att tro att du ljuger, blir glad då jag velat prova detta program.

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Meganeoman
Jo Rocketdock är bäst!

Fungerar dock inte med Vista64 bits än. Det gör dock Stardocks objectdock, som ju har i stort sett samma funktioner. Plusversionen av denna är dock ej gratis.

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av majsalle
Kanske inte så l33t som allt annat här, men jag är iaf nöjd med bakgrunden

http://www.trafficmusic.net/hej/data.jpg

Det ska du vara, riktigt häftig!
Skulle du vara så vänlig att kunna dela med dig av den?

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlueBerryBoy
snygg!

Nu har jag inte läst alla 242 sidor i denna tråd, men vilket program är bäst att använda för att få en sådan "docka" som många har, tillex Najk som jag citerade precis här över? Samt SuPrAn över Najk.

EDIT: Är det Rocketdock eller?

Jag använder mig av ett program som heter Objectdock.
För mer info: http://www.stardock.com/

Av Najk

*Låst*

Som tidigare poängterats: Kontakta aktuell moderator.

Av Najk
Av Najk

Får väl ändå ge dem +1 i cred för att de åtminstone varnade för den statiska elektriciteten vid dammsugning i datorn

Av Najk

Inte för att jag läst alltför mycket om handlingen, men Star Wars-nörd som man är så såg man ju det tecknade clone-wars som gick på Cartoon network för fyra år sedan. Vad är skillnaden i handlingen med denna film? Jag utgår från att det utspelar sig från samma period, alltså klonkrigen, som Clone Wars gjorde?
Clone Wars som gick 2004 var i alla fall helt ok, men om jag ska lockas att gå och se denna film på bio fyllt med massa småbarn vetefan...

Av Najk

*Flyttad*

Av Najk

Vila i frid. Jobbigt att läsa tråden sedan pale försvann

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DrRotmos
Här på forumet kanske Omnia är ett stort samtalsämne, men definitivt inte i nyheterna.

Prova söka på Google News, för den senaste månaden.

iPhone: 36 424 resultat
Omnia: 185 resultat

Det är en skillnad med nästan en faktor 200. Att säga att de är lika stora samtalsämnen är som att säga att tätorten Stockholm har ungefär 6200 invånare.

Edit: Telefonen har ju inte ens en artikel på Wikipedia.

Sedan har ju Apple sedan långt tidigare lanserat iPhonen och alla som någon gång kollat på Steve Jobs keynotes vet att Apple kan det här med lanseringar och hype.

Nu vill jag dock be alla att lugna ner sig och hålla sig till topic. Vi diskuterar Samsungs senaste smartphone. Att inte jämföra den med andra produkter är givetvis svårt, men jag är hjärteligen trött nivån i vissa av inläggen! Kom med konstruktiva inlägg och skippa ordet "fanboy" i varenda mening.
Tack på förhand!

Av Najk

Re: blidskärmsdrivrutin slutar svara?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av ramza07
Varje gång jag försöker spela crysis så fryser spelet efter några minuter och det står att bildskärmsdrivrutinen har slutat att svara och har återställts. vad innebär detta?

det är ett 9800gtx kort på vista 32bit

har senaste drivrutiner och datorn är topklass på allt annars.

Jag har också haft detta problem, dock ej nu för tiden. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig mer än att fråga om du har senaste drivrutinen, samt att du inte är ensam om problemet. En sökning på Google på det felmeddelande som uppstår visar att fler har haft problemet, men jag lyckades aldrig hitta någon lösning på problemet. Efter formatering för några månader sedan upphörde problemet att existera...

Av Najk

*Flyttad*

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av t0dy
Off-topic: MY GOD!!!

On-topic: haha, nej...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jakelol
Börja grina

Citat:

Ursprungligen inskrivet av headcleaner
worst thread ever.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av ilg@dd
LOL typ..

Ni behöver inte skriva ovidkommande kommentarer. Om ni tycker att det är en dum tråd, låt den vara och låt de mer språkbegåvade ta hand om kommentarerna till ts

Av Najk

Nu handlar inte denna tråd om politiska sakfrågor, utan kring huruvida man kan bli politiskt engagerad. Sansa er. Är ni intresserade att diskutera en viss sakfråga - skapa en egen tråd!

Av Najk

Håll dig till den tråden, du kommer mycket sannolikt få svar på din fråga där!
*Låst*

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phalle
Nån som prövat ranger klassen?
Kan man köra range combat bra? Eller blir det 1-2 skott med bow/x-bow sen melee dmg tills fienden är död?

En hel del stör sig på att det är kort range på bågen, men du får högre range när du går upp i levels då du kan lägga "poäng" på range modifiern. Dock måste du allt som oftast använda dina melee skills också, men nu kan jag bara snacka för lvl 1-30 för det är på den nivån jag är. Vid högre levels vet jag ej...

Av Najk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pilzner
Najk : Vad nickar du hos Nova? Sitter och installerar just nu och funderar på ansöka till era klan. Efter en del läsning är det ingen tvekan att klanen håller hög standard gällande ordning, tydliga regler osv...det gillar jag!

Jag nickar Diromir. Skriv ihop en ansökan så ska du nog kunna bli en del av gänget!