Inlägg

Inlägg som candyraver har skrivit i forumet
Av candyraver
Skrivet av Palmen16:

Ja, vart har Palusa påstått något annat?

Det var inte ett påstående det var en fråga. Kan du läsa igen eller sluta kommentera.

Av candyraver
Skrivet av palusa:

Du har fått det om bakfoten. Ett högt protein-intag är bra för dels mättnaden och för att behålla muskler när man tappar vikt samt bygga muskler. Man ska inte dricka det som någon ersättning för mat. Men ett tillskott till maten. Eller som jag blanda ner pulvret i tex kvarg eller gröt för att boosta proteinet i måltiden du äter. Drygt 90-100 kcal för 25-30g protein beroende på märke.

Tex 250g kvarg och 25g proteinpulver samt 100g propud = 14g kolhydrater, 2,8g fett och 55g protein på en måltid på totalt 317 kalorier.

Går variera i oändlighet samt proteinpulver är hälften så dyrt som att äta det via kyckling eller kött.

Kul att du delar med dig av dina kunskaper. Det jag kanske vill komma till är att ALLT man äter räknas som kcal - så man ligger på soffan och dricker 5000kcal chokladproteinpulver för det smakar så himla gott så lär man ju gå upp i vikt?

Av candyraver

OK ingen expert här men vill man tappa kilon ska man väl inte dricka proteinpulver? Det är ju livsfarliga kcal man mixar och dricker på 1 minut.
Men visst, tränar man och tycker kycklingfilé börjar bli drygt så är det en annan femma. Men ska man tappa i vikt måste man käka mindre och att då dricka protein kan väl inte vara bra för att bli mindre rund?

Men jag är ingen expert. Jag kör själv low-carb mat och min mage har sällan varit gladare.

Av candyraver
Skrivet av filosofis:

Lite för mycket förändring för snabbt kanske? känner igen d där från när man försökt börja springa och får för sig att direkt köra varje dag och vaderna inte hinner repa sig mellan dagarna. Kanske prova gå varannan dag, sen 2 på raken och vila 1. Eller skala upp längden. Jag e stark förespråkare av att stegra upp saker när man ska göra stora förändringar.

100%
Håller helt klart med. Bara konstigt det kommer nu då jag promenixat hela förra sommaren/vintern fram till nu. Men kommer lugna mig lite och ha paus-dagar.

Av candyraver

Promenerar 5-7 km varje dag. Nu har jag fått problem med mina höfter och måste pausa. Fan va drygt ändå, vi människor är väl förhelevte gjorde för att promenera? Jag är inte så heavy som jag var innan heller.

Drygt!! Sticker till simbadhuset istället. Kan inte ge upp nu.

Av candyraver

Hallå era kämpar!
Var kan man köpa hantlar av bra kvalite som inte ser så stora ut (men ändå väger lite), de ska vara gummiklädda och söker en på 5kg och en på 6kg. Några tips?

Av candyraver

Minns inte, men var de inte någon träningsbutik som hade schysst mellandagsrea? Söker en hantel 5kg eller 6kg som är gummibelaggd.

Av candyraver

Genialt. De absolut bästa är att låta fuskare skämma ut sig online.

Av candyraver

Kanske ställde frågan fel.

Vilken CPU idag, eller kommande AM4 silikon hade du köpt för att säkra, och kräma ur det sista av AM4 plattformen och ge datorn några extra värdiga år? 5800X3D känns ändå som en stabil upgrade. Men det är kanske fel tid och kanske bör återkomma om 2 år.

Av candyraver

Värt att uppgradera?

Jag tänkte ta ut min 5600X och hitta en bra deal på 5800x3D black friday att sätta i min AM4 dator för att ge den några extra år. Frågan är om det är mitt 3080 som gör att de känns laggigt eller processorn? Dock spelar jag i 3440x1440 så det känns rätt cpu-bound i mitt fall. Eller?

Av candyraver

Jag måste vara trög men hur kopplar man ihop den bilden med den nya M3an?

Av candyraver
Skrivet av Figgeh:

Vart beställde du? 😃

https://www.ray-ban.com/sweden

Av candyraver
Skrivet av SellahiR:

Man får hålla koll på prishistoriken med hjälp av prisjakt som vanligt

Offtopic kanske men har in Steam spelklient denna funktion? Jag tycker jag ser spel för €45 som de sedan rear för ut för €30 och sen höjer till €50 och nu är de super-rea för €40

Jag vet svenska kronan kanske påverkar det men skulle vara intressant med prishistorik

Av candyraver
Skrivet av Figgeh:

Vart beställde du? 😃

Rayban.com skickades från Italien på 2 dagar med ups express. Top notch

Av candyraver
Skrivet av StarChild42:

Orden "för att hålla nere totalkostnaden" tycker jag är provocerande från ett företag som säljer bland världens dyraste telefoner med skyhöga marginaler. Hade de verkligen brytt sig om konsumentens totalkostnad hade de kunnat sänka priset genom att knäppa med fingrarna.

Håller med dig.
Men det gör inte miljontals aktieägare tyvärr.
Sjuk värld.

Av candyraver

Hur många pixlar har en byte?

Av candyraver

Som vanligt så ska tangentbordskrigarna säga upp sin Netflix när de går upp 10 kr men glatt gå förbi Starbucks varje dag till jobbet. Lustigt

Av candyraver
Skrivet av RVX:

Använd den röda knappen 🙂<Uppladdad bildlänk>

Tack nu är posten fixad men hade önskat de vore så smidigt att jag copy från mitt bildgalleri från telefonen och paste:ar bilden i tråden. Men det är ju bara år 2023....

Av candyraver

Så sjukt nöjd med dessa specialbeställda Ray-ban från Italien. Får hoppas på lite mer sol

https://i.imgur.com/ewIVnGX.jpeg

Av candyraver

Vi är sjukt gubbiga nu. Jag känner flera i 20-års åldern som har jävligt bra koll på filsystem, linux, cisco routers och aldrig i hela sitt liv skulle installera en app som TikTok eller IG.