Inlägg

Inlägg som Görald har skrivit i forumet
Av Görald

Mitt resultat då

4511.84 MHZ (Intel/ 3.3 GHz) på LUFT av Valideringslänk

Av Görald

Hej! jag har också en i5 och samma chassie och kylare men bara ett 560 ti oc kort men jag vet inte varför jag får så dåliga temps har monterat om kylaren 2ggr utan resultat. I intelburn test så har jag kommit upp i 71grader på ena kärnan, men kommer upp i 68grader på alla kärnorna något verkar galet. Någon som vet vad det kan vara?

Av Görald
Citat:

Ursprungligen inskrivet av knegil
Fint chassi! Ger 9p delvis för grodan

Tackar tackar

Av Görald

Jag tackar för alla fina kommentarer, innan jag gjorde fönstret så ritade jag ut det på förhand

Av Görald

nice :), kommer du och bygger en till mig också nu då haha

Av Görald

haha okej :P. ne de är inget som är planerat

Av Görald

haha okej ja de är la lite och ta i för min ekonomi och vad jag behöver.

Av Görald

hehe, ja så kan det kanske vara. ja de är inte lätt att höra exakt varifrån ljudet kommer. men det kan bara nätagget som låter. tips på bra nätagg man ska köpa da ?? så billigt som möjligt men ändå bra, ja ni fattar la va jag menar.

Av Görald

okej, men är de bara nätagget så är de lungt, har även märkt att min spännings värden till cpu har varit för låg respektive för hög ibland, så är inte de bästa nätagget. ligger bara på 350 W får köpa mig ett nytt någon dag. Men tycker de är lite mycket att lägga 1000 kr för bara ett nättagg, Men de kanske är de ända man kan göra.

Av Görald

PSU ? så det är något som inte ska vara så ?

Av Görald

jag kör server 2003 nu. har testat vista men inget jag kör med.

Av Görald
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Slagt
oj inte kul temp alls. gör som jag och sätt en fläkt framför Hårddisken. sen mina andra 2 hårddiskar har jag köpt en konverter från 3st 5.25 platser som kan ta 4st hårddiskar och har en 120mm fläkt och mina diskar ligger runt 30grader och de är aldrig vilande.

Okej, det är de att jag har en 120mm framför mina diskar. mina andra 2 diskar har normal temp de är bara den som har sådan udda temp. Den kanske är påväg mot sitt slut :/

Av Görald

okej, ja en av mina SATA diskar ligger på 70 grader. går inte att få ner tempen under 65 grader. men har ingen garanti kvar tråkigt nog.

Av Görald

Okej, ja det låter bra det. då kan jag vara lung tack för svaret.

Kanske kan passsa på och fråga vad för temp man inte borde gå över på denna cpu. och kanske vad mitt LeadTek Geforce 6600GT, 128MB inte ska gå över i temp.

Av Görald

AMD Athlon64 X2 4200+ 2.2Ghz (tycker den låter skumt)

Tjena alla dator kunniga, nu är det så att jag tycker mig cpu låter skumt. När man scrollar eller när man stänger ett fönster, ja jag tror helt enkelt att när cpu får jobba lite som den får när man t ex scrollar så låter den.
Det kanske den ska göra, jag vet inte.

Ja hur ska man nu beskriva detta ljud. Hmmm... gnisslande/hest kvitter. ja jag vet inte hur jag ska beskriva ljudet.

Det jag undrar är om min cpu är på väg att haverera, då min dator blir 1 år till hösten tycker jag det är lite tidigt för den att ge upp.

Av Görald

En sådan kniv som ligger på en av bilderna långt ner har jag hehe.

Det var nice bygge.

Av Görald

det har jag också gjort, både FAT,FAT32 å lyckades på NTFS på den en gång men hjälpte inte det heller blir så trött på det. verkar ju inte vara någon som vet vad jag ska göra åt saken

Av Görald

jaoo det har jag, det är en xp relle med sp2 från början. Kan det vara därfär det krånglar ?? datorn jag testade på med nero den har också sp2 :S. det jag vet är att min polars dator inte funkade med den xp jag har. å min dator funkade inte med den xp sp1 som han använder nu i stället :S

Av Görald

okej, jo jag har testat alla USB portarna å de blir samma fel. Okej, jadu jag vet inte vad de är för typ av minne, den ena av datorerna jag testade på har nero installerat. här kommer en länk till USB-minnet så ni kan se vad de är för något.

http://www.siba.se/index.aspx?identifier=SE90984

Av Görald

tackar för svaret, men det har jag redan gjort.