Inlägg

Inlägg som El1min4tor har skrivit i forumet
Av El1min4tor

Något gammalt som jag inte kommer ihåg namnet på vet bara att det var 8mb
Geforce fx5200 64mb
Geforce 6200 128mb
Geforce 7900 Gto 256 mb (i användning)

Av El1min4tor

Linux eller xp på ny server burk?

Det är så här att jag har tänkt skaffa mig en "Experiment" dator bredvid min andra. För att testa på att klocka, ha Css server på och massa annat. Har spanat in en dator på komplett som jag undrar om den är nåt att ha?
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=321530

Sedan försöker jag hålla nere priset så mycket som möjligt och undrar om man ska köpa xp eller satsa på något gratis OS t .ex. Linux?

Jätte tacksam för svar då köpet närmar sig

Av El1min4tor

Låter bra men är det lätt att klocka ett kort, och hur länge tror ni ungefär att det kan prestera högsta grafik innan det är dags att klocka eller byta. O.b.s har aldrig klockat nåt så snacka enkelt
Är lite intresserad av det du säljer då jag ska bygga en server dator, speciellt moderkortet så jag kan sätta i mitt gamla agp kort.

Av El1min4tor

Ok, men finns det någon möjlighet att klocka upp kortet? skulle man då kunna få ut samma prestanda från ett Gto som ett Gtx. Varför är det förresten nerklockat från början?

Av El1min4tor

Gto eller Gtx?

När jag köpte min dator skulle jag fått ett Geforce 7800 Gtx men fick istället ett Geforce 7900 Gto. Spelade ingen större roll tänkte jag då alla spelen flöt på felfritt, men jag skulle gärna vilja veta vilket kort som är snabbast. Vilken serie är snabbast Gtx eller Gto?
Tacksam för svar!

Av El1min4tor

Ominstallation av xp

Jag har haft en del problem med min dator och skulle behöva lite hjälp. För några dagar sedan när jag satt vid datorn så startade den om sig själv, sedan när den skulle starta upp igen sa den att det var filer som saknades vilket gjorde att den inte startade upp systemet. Det gick inte att starta i felsäkert läge eller med senast fungerande inställningarna, det gick inte heller att reparera med windows cd:n. Jag tänkte att det inte gjorde så mycket eftersom jag inte har något direkt viktigt på datorn. Jag har aldrig installerat om operativsystemet innan så jag hittade en guide som jag följde och fick formaterat hårddisken och började installera om xp. Där började problemen, datorn "sa" att den skulle starta om innan installationen kunde fortsätta (Success tänkte jag). Sedan när den startade om kom ingen xp installation upp utan det blev precis som innan jag påbörjade installationen. Har en egen teori vad det kan bero på men är som sagt inte något vidare på det här med bios. Jag har dubbla hårddiskar och formaterade bara den som systemet ligger på kan det vara orsaken till att det inte funkar, för att det även ligger filer på den andra hårddisken. Om någon vänlig själ därute vet hur jag kan lösa problemet så blir jag väldigt tacksam, datorn är endast ett par månader gammal.

Dessa komponenter har jag:(kan inte alla märken)
Microsoft Windows xp home edition
700 watts nättag
2 gb ram
Geforce 7900 Gto 256 mb
2x 200 gb hårddiskar
Silverstone chassi
Amd athlon 4600 x2 2,47 Ghz x2
Moderkortet har jag ingen aning om vet bara att det är ett nvidia.

Har jag glömt någon del säg till.

Blir jätteglad över all hjälp jag kan få.