Forumsektionen för Övriga ämnen har haft sina turer genom åren på SweClockers. I grunden är det ett trevligt ställe där vi alla kan dela våra sidointressen, även de som inte är strikt datorrelaterade. Vägen dit har inte varit utan hinder och forumsektionen har under sämre tider präglats av politiska bataljer och en tråkig stämning. I dagsläget är det dock väldigt fin stämning vilket vi är väldigt glada för. På så vis kan vi diskutera läsk, bilar, möbler, skäggoljor och nästan vad som helst mellan himmel och jord.

Sedan Övriga ämnen-sektionen återinfördes efter en kortare timeout på SweClockers är det med en begränsning, där det krävs minst en månads medlemskap och minst fem inlägg i andra delar av forumet för få delta. Vi känner att det mer positiva klimatet i forumet nuförtiden helt enkelt inte motiverar dessa begränsningar längre, utan istället begränsar möjlighet att delta i trevliga och givande diskussioner.

Med andra ord är det nu fritt fram för alla medlemmar att delta i diskussionen under Övriga ämnen. Observera dock att det ställer extra krav på att ha tungan rätt i mun beroende på samtalsämne. Läs mer om vår policy om politiska diskussioner här och våra forumregler i allmänhet här. Skulle det visa sig att det här blir mer bekymmer än vad det tillför kommer vi självklart att gå tillbaka till en variant med vissa grundkrav för inträde.

Varmt välkomna in i vår stuga!

Har du tips på en tråd under Övriga ämnen som folk bör vara uppmärksamma på? Tipsa och länka i kommentarerna!