För ett litet tag sedan presenterades höstens stora produktnyheter i Samsung Galaxy-serien. De nya vikbara telefonerna Samsung Galaxy Flip4 och Fold4 får dessutom sällskap av färska produkter för öron och handled i form av Galaxy Buds2 Pro samt klockduon Galaxy Watch5 och Watch5 Pro.

Den som är nyfiken på tekniken får nu ett ypperligt tillfälle att ställa både små och stora frågor direkt till Samsung. På onsdag är det nämligen dags för Live At Samsung, som livestreamas på nätet och även kommer att dyka upp här på SweClockers.

ingress.jpg

Gäst är ingen mindre än Samsung Nordics svenska produktexpert Andreas Bergqvist, som har över 14 års erfarenhet av att arbeta med tekniken i företagets mobila ekosystem. Han kommer att diskutera nyheterna och samtidigt plocka upp frågor direkt från forumet. För den som går i uppgraderingstankar utlovas dessutom ett trevligt kampanjerbjudande.

Vad skulle du vilja veta om de senaste produkterna i Samsung Galaxy-serien? Ställ dina frågor direkt i diskussionstråden till denna artikel och häng med under sändningen nu på onsdag klockan 20:00.

Sponsormeddelande

Produktnyheterna i Samsung Galaxy-serien

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.