Du har ägnat timmar åt att jämföra produkter, lusläst tester och till slut lagt dina surt förvärvande slantar på det där nya, fina nätaggregatet. Allt surrar som det ska i flera år, tills det plötsligt en dag inte gör det längre. Då återstår bara att hålla tummarna för att tillverkaren av just ditt nätaggregat faktiskt har bra garantivillkor och kundservice.

Tillverkaren Seasonic gör en hel del för att hålla sina kunder nödja. De ger bland annat 12 års garanti på produkterna i serien Seasonic Vertex, som du kan studera närmare i klippet ovan. Om någonting går sönder under garantitiden ersätter dessutom Seasonic produkten med en helt ny.

Bra kan dock alltid bli bättre och nu undrar Seasonic vad SweClockers anser vara viktigast när det kommer till garanti på nätaggregat. Gör din röst hörd med ett eller flera klick nedan och diskutera i forumet!

Sponsras av Seasonic

white-slogan.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med Seasonic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.