Headsets för runt 1000 riksdaler

Permalänk
Medlem

Headsets för runt 1000 riksdaler

Tjena! Jag är inne på att köpa ett nytt headset för ungefär en tusenlapp. Någon som har några bra tips? Har kollat lite på Corsair Gaming H2100, är den nått att ha eller?
// Johan

Permalänk

Har ingen erfarenhet av corsair lurarna men kolla upp lite reviews på google. Kan rekomendera qpad qh-90 dom är grymma i både spel o musik, just nu säljs dom för 499kr på netonnet i nån kampanj.

Visa signatur

Lite härlig psy trance?
https://youtu.be/5vHuLa-AC9Y

Permalänk

Jag har ett Corsair Vengeance 1500 som fungerar helt utmärkt, kan definitivt rekommendera Corsairs lurar.

Permalänk

Rekommenderar att du sparar upp lite pengar och skaffar Philips X1 eller X2. Testade dessa hos en kompis och de är UNDERBARA - supersköna, väldigt bra ljud (i mitt tycke, och jag är ganska känslig mot dåligt ljud) och har utbytbar kabel (X2 har även utbytbara öronkuddar men är därmed lite dyrare, annars i princip samma som X1).

Permalänk

Qpad QH-85!

Permalänk
Medlem

Qh-90 som sagt, mest headset för pengarna.

http://www.netonnet.se/art/dator/gaming/gamingheadset/qpad-qh...

Visa signatur

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator

Permalänk
Medlem

Jag rekomenderar hyperX gaming headset för ca 900kr. Grymt headset med ljud som slår de flesta gamingheadset i 1000kr+ klassen. Har både HyperX gaming headset och ett logitech g930 wireless för ca 1700kr. HyperX headsetet har mycket bättre ljud än vad logitech har. Plus att du får mer accessoarer med hyperX bland annat ett extra muffar om du vill byta de som sitter på. Dessutom sitter de väldigt bra på huvudet och jag har inga problem med att öronen skaver i kåporna något som jag har kännt med vissa andra headsets.

edit. pris på hyperx gaming headset

Visa signatur

Node 804 Black | Core i5-4670K | GA-B85M-D3H | GeForce GTX770 2GB OC | 840 EVO Basic 250GB | Corsair AX 750W PSU | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB | Cooler Master Hyper TX3

Permalänk
Medlem

Har också ett Hyperx headset och de ska vara samma som Qpad QH 90 fast lite annorlunda. Har hört att det är större element i Hyperx. Hur som helst så skulle jag inte rekommendera att du betalar 900 för dessa då de väldigt ofta är på rea och säljs för mellan 5-700kr. Kan t.ex. nämna att QH-90 finns för 600kr nu http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1374122.

När det gäller Vengeance H2100 så har jag inte lyssnat på dem men jag har hört att de ska vara rätt neutrala istället för basmonster och man slår igång "gaming" mode via usb ljudkortets program. Det kan vara rätt skönt om du ska lyssna på muisk att inte ha gaming mode igång.

Med det sagt så har jag själv ett HyperX och visst, det är ett bra headset för pengarna men det kan bli svårt att bli nöjd om man är van med icke gaming lurar för musik. Jag t.ex. byter alltid till mina Sennheiser lurar när jag lyssnar på musik då jag inte är så mycket för headset för musik.

Så hade jag valt ett i dagsläget så hade jag valt H2100 just för möjligheterna med inbyggt eq och gaming modes och sånt där som man kan stänga av eller slå på.

sry för flummigt skrivet inlägg