Inlägg

Inlägg som eas@tetris har skrivit i forumet
Av eas@tetris

Annonsen är avslutad

Av eas@tetris

@swetobbe jag avslutar annonsen då kortet precis såldes.

Av eas@tetris

@Magnep ser ut att leda, klockan tio går det iväg ett PM om ingen annan bjuder högre!

Av eas@tetris

MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G

Fullt fungerande grafikkort säljes till högstbjudande, upphämtning prioriteras. Betalning via Swish, kan demonstrera kortet på plats i Mölndal. Jag erbjuder hemkörning i Göteborgsområdet.

Köptes begagnat av mig på marknaden, användes till mining 2021 och har sedan dess varit i speldatorn.

Annonsen avslutas söndag 2024-04-28 22:00 förutsatt det inkommer något bud

https://www.msi.com/Graphics-Card/geforce-gtx-1070-gaming-x-8...

Läs hela annonsen här

Av eas@tetris

Ratt, pedaler, växelspak och handbroms är nog runt 13 tkr vid det här laget. Numera går det att köpa billigare som paketpris. Det tar förstaplatsen med råge.

Av eas@tetris

Är supernöjd med mitt itx-chassi Iqunix ZX-1, Det ger mer utmaning vid planering av komponenter och montering samt ser prydligt ut på skrivbordet.

Av eas@tetris

Man kan markera text från höger till vänster i Microsoft Teams för att slippa namn och tidsstämpel när man kopierar text från meddelanden. Vänster till höger är den normala metoden.

Av eas@tetris
Skrivet av Dance:

Najs, jag hade en 2005:a 3.0 Spec.B med 6-växlad manuell låda. Boxersexan lät lite som en Porsche med sportavgassystemet. En av de bästa och roligaste allround-bilarna jag haft.

Tack, samma modell som min (tekniskt sett 2004 men reggad -05). Är fortfarande kär i bilen efter snart ett år av ägarskap. Att hitta en modern, sportig ersättare med fyr-/bakhjulsdrift, stor motor och kombi lär bli dyrt 😬

Av eas@tetris

https://i.imgur.com/N79Fkut.jpeg

Bilen i sin rätta miljö på vintersemester. Vi hade med både drönare och kamerafästen för att få schyssta klipp men den plogade banan på sjön var stängd och jag buskörde knappt något 😒

Av eas@tetris
Skrivet av popklubb:

Snyggt! Och var har du köpt klösträdet?

Tack! Trädet är från Amazon, versionen som är 206 cm hög i färgen krämvit. Tyvärr ser det alternativet ut att ha plockats bort. Jag valde att inte montera den sista plattformen för annars når trädet nästan hela vägen upp till taket.

https://www.amazon.se/dp/B0BQ2XZB1H

Av eas@tetris

https://i.imgur.com/adK6nd2.jpeg

Slängde upp en tavelvägg men är fortfarande fundersam på placering och motiv, men det ger sig kanske med tiden.

Av eas@tetris

Högtalarstativ Millenium BS-500

Säljer en uppsättning högtalarstativ för monitorer / stativhögtalare. Prisidé 300 kr, finns nya för 570 kr hos Thomann.de. Svartlackerad stål, justerbar höjd 93-131 cm.

https://www.thomann.de/se/millenium_bs500_set.htm

Skickas ej, kan lämnas av mig i Göteborgsområdet alternativ hämtas av er i Mölndal.

Läs hela annonsen här

Av eas@tetris

Jobbar deltid som soldat några veckor om året och har gjort så sedan 2018. Det betalar faktiskt bättre än ingenjörslönen som faller bort de aktuella veckorna, men då är det förstås långa dagar.

Av eas@tetris

Hoppas uppgradera grafikkort för att göra mitt nya VR-headset rättvisa, fyndade det billigt ("trasigt") på blocket. I övrigt ska all inkomst styras om till bilen; har en bandag bokad i Tyskland till hösten och då ska allt vara i tipptopp skick.

Av eas@tetris

Om jag får ordning på konditionen kan jag mer än gärna tänka mig att söka teknisk operatör, det bör passa fint i och med civilt ingenjörsjobb och GSST på skyttebataljon.

Av eas@tetris
Skrivet av Hackers:

Jag har en äldre subaru 3.0 boxer 6:a och är en kamkedja i den motorn får hoppas att den håller i alla fall.

Samma som mig! Nu är den uppe i 31 tusen mil, om några år måste jag ta ställning till motorrenovering (40-50 tkr?) eller skroten.

Av eas@tetris

Tack för all läsning du gett oss. Lycka till! 💪

Av eas@tetris

Stämmer det att banan Nurburgring Nordschleife inte släpps förrän nästa år? Det är där jag ser mig själv spendera 95% av tiden online.

Av eas@tetris

Lärde mig trafiken främst på moppe för att därefter ta lätt mc-kort vid 16, blandad körning med skola och privat. Därefter har det rullat på; bil, mellan- och tung mc. Diverse truckkort och Pansarterrängbil 360. Förhoppningsvis även skoterkort nästa vinter!

Av eas@tetris

https://i.imgur.com/JILazaE.jpg

https://i.imgur.com/HG5emI0.jpg

Pelle, nu 6 månader gammal Han är verkligen den mest energiska katten jag träffat och är en blandning av snöbengal och neva.