Inlägg

Inlägg som Epic har skrivit i forumet
Av Epic
Skrivet av Warder:

Svenskt tal fanns väl bara till Playstation? Eller minns jag fel?

Det stämmer, jag förtydligar det i nyheten.

Av Epic

Hade hoppats att få se hur det presterade i moderna spel, men problemen Jonas stötte på när han testade var inte nådiga. Vi blev väldigt förvånade när BF1 faktiskt startade... för att sedan krascha i menyn.

Av Epic

Relaterat (ish) till det här såg jag att Mass Effect: Andromeda är nedsatt ganska rejält på Origin just nu https://www.origin.com/swe/en-us/store/mass-effect/mass-effec.... En del av Biowares historia jag missat, så funderar på att köpa för att se om det är så dåligt som många säger.

Av Epic

Även fast jag aldrig spelat Diablo 2 kommer D2 alltid vara synonymt med det. Har dock hört det användas som förkortning för dust2 också på den tiden man spelade CS.

Av Epic
Skrivet av Allexz:

Jag såg 3 säsonger sedan orkade jag inte vänta 6+ månader för att få nya varje gång så blir snart att binge titta hela serien!

Antar att S8 kommer vara typ 3 avsnitt i början av året å 3 avsnitt i slutet av året? Var väl game of thrones som gillade att pausa fjantigt länge mitt i eller?

Nä, pausat har de aldrig gjort. Dock kör de ett avsnitt i veckan då serien även visas på vanlig tv. Därför håller säsongerna på ganska länge, säsong 8 håller på från mitten av april till mitten av maj.

Av Epic

Igår släpptes trailern för säsong 8! Försökte hålla mig från att titta, men kunde inte. Tror aldrig jag varit så här taggad på en tv-serie.

Av Epic

Håller med i teorin, men i praktiken verkar ju inte EGS vara en så bra butik. Har inte testat den själv dock. Intressant poäng också om att det är svårt att sticka ut på Steam, speciellt för en indieutvecklare som Supergiant.

Av Epic

Gillar idén, men problemet som jag ser är att digitala spel fortfarande (oftast) är betydligt dyrare än fysiska på konsol. Om de skulle kosta lika mycket känns det som man får väldigt mycket för pengarna med en Xbox utan optisk läsare.

Av Epic

Förslag på ämnen till SweClockers quizar

Quizar är sedan en tid tillbaka ett återkommande inslag på SweClockers och vi är snart uppe i 50 stycken (!). I takt med att de blir fler blir det också klurigare att komma på bra ämnen, så därför vänder vi oss nu till forumet.

Har du några bra förslag på quizämnen? Tipsa här i tråden! Det kan vara allt möjligt, så länge det är relaterat till spel och hårdvara.

Om du vill se vad vi gjort tidigare finns alla samlade här:

Alla tidigare quizar på SweClockers

Av Epic
Skrivet av Datanisse:

"Gaming Technology - Includes support for three new G-SYNC compatible monitors"

Vilka skärmar är det?

Verkar röra sig om de här modellerna: Acer XF250Q, Acer ED273A och BenQ XL2540-B/Zowie XL LCD. Källa: https://www.rockpapershotgun.com/2019/03/05/nvidia-g-sync-com....

Av Epic

Tack för tråden! Du var till och med snabbare än Nvidia ser det ut som, haha.

Av Epic

Mer förvirring kring USB, som vi har längtat! Skämt åsido är det riktigt trevligt att Thunderbolt blir mer utbrett, även om det kommer dröja ett tag.

Av Epic

Vilket är det bästa battle royale-spelet?

Det började med PUBG (om vi snackar popularitet) för några år sen och därefter kom Fortnite Battle Royale, och idag svämmar marknaden över av olika battle royale-spel. Vi diskuterade vilket som egentligen är det bästa battle royale-spelet och kände att det krävde en omröstning i forumet. Så, dagst att avgöra – vilket tycker du är det bästa battle royale-liret?

Själv gillar jag inte genren, fastnade aldrig för varken PUBG eller Apex. Men av de jag testat tycker jag ändå Apex är bäst, även om jag slutade spela det ganska snabbt.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Epic

Oväntat jämnt mellan TKL och fullstort ändå. Själv kör jag fullstort, känns fel när jag testat TKL. Händerna hamnar på fel ställe liksom, men det kanske är en vanesak.

Av Epic
Skrivet av slusk:

That homepage! 👀

Skickades från m.sweclockers.com

Visst var SweClockers vackert på den tiden? Synd bara att bilderna är försvunna.

Av Epic
Skrivet av ThomasLidstrom:

Jag tror inte heller jag förstår vad det är man gör?
GOG har valt att jämföra en € med en $ men betalt tillbaka mellanskillnaden om man betalade i €?
Om så är fallet, hur svårt kan det vara med valutaväxling i realtid? Eller en gång per dygn?

Är detta ett omständigt sätt att säga "ni som betalar i fel valuta kommer från och med nu att få betala mer än de som betalar med rätt valuta"?

Det är ett enkelt sätt att uttrycka det, ja.

Av Epic
Skrivet av Casper:

Detta låter ju märkligt. Jag förstår det som att de tagit de överflödiga pengarna från valutaväxlingen och gett tillbaka. "Inte längre" får det att låta som att det inte håller i längden, varför skulle det inte göra det?

Om jag förstått det rätt så har pengarna som de gett tillbaka kommit från deras egen ficka i princip. I och med att utvecklare får mer får GOG mindre och de kan då inte ta av sin egen vinst utan att gå med förlust.

Av Epic
Skrivet av trickeh2k:

@André: pinga redaktionen på fz om detta, eller peta jocke i revbenen :>

Haha, det var de som tipsade mig faktiskt.

Av Epic

Demo för Mutant Year Zero: Road to Eden släppt

Såg att Mutant Year Zero: Road to Eden fått ett demo på Steam, så passar på att tipsa andra här som kan vara intresserade. Är själv lite intresserad av spelet eftersom det fick hyfsade recensioner när det släpptes.

Kan laddas ner här https://store.steampowered.com/app/760060/Mutant_Year_Zero_Ro... (nedladdningsknappen är lite gömd, finns i högerspalten "Download demo").

Av Epic

Det här är så dumt så man bara blir irriterad. Varför inte låta de gamla behålla sina namn? Det här kommer bara leda till förvirring. Kan meddela att jag själv (och de andra i redaktionen) var måttligt förvirrade när jag skrev nyheten.