Inlägg

Inlägg som Entash har skrivit i forumet
Av Entash
Skrivet av carlitoman:

Ok, ja det var sjukt eftersom första försäljaren jag pratade med sa att jag kunde köpa hur många jag ville. Fattar inte varför folk har så mycket emot delbetalning, 49kr är ju mer nu än om 3 år med inflationen. 3st löneökningar a 3-4% gör det ju ekonomiskt att betala 49/mån.
Studentpresent, födelsedag och ett extra par till mig själv för träning blev det tillslut!

Jag har faktiskt själv tre men behövde inte visa upp det när jag köpte. Min bindningstid går ut nästa månad, och då lämnar jag tre, så då hade jag ändå fått den slutfakturerad så lika bra att bara köpa direkt när möjligheten fanns. Många här har nog redan abonnemang på andra ställen, jag själv tycker de är för dyra och därför tog jag ett billigare abb på ett lågpris ställe med studentrabatt (Fello). Hade jag planerat att stanna på tre närmsta 3 åren hade jag valt delbetalning.

Av Entash
Skrivet av carlitoman:

Köpte två AirPods hos tre via telefon, då sa säljaren att det gick att köpa hur många som helst. Ringde tillbaka men då gick det bara att köa ett par till, Max tre per kund. Är kund sedan tidigare.

Japp, står 3 i villkoren. Vad ska du ha så många till förresten till vänner/familj?

Det kan ju vara ett tips till folk förresten som inte har 3, kolla med vänner om någon har så kan man ju lösa det på de sättet

Av Entash
Skrivet av gylldevik:

Jaså? Jag köpte ett par AirPods på tre Marieberg igårkväll, räckte att betala direkt, inget tjafs

Måste vara olika personal som värderar principen i att värva tre kunder olika högt 🙈

Verkar inte som 3 har så lätt med kommunikationen haha. Från början sa support till mig att man skulle kunna köpa ut direkt men nu på deras hemsida står det att man behöver vara kund för att det ska gälla. Så det verkar som butikerna gör lite vad de känner för. Tvivlar på att de tjänar något på att sälja de rakt av för så pass lågt, så tanken var nog egentligen att locka kunder för att få det priset. Men kul ändå att så pass många här också lyckas köpa

Av Entash

Veckans gratis epic spel:

Farming Simulator 22
https://store.epicgames.com/en-US/p/farming-simulator-22

Av Entash
Skrivet av korvmannen:

Fick inte köpa AirPods PRO 2 från 3, behövde vara kund enligt killen i butiken. När jag var där 2h tidigare så hade dem inga på lager men tjejen i kassan sa att dem skulle få in dem strax och då kunde jag köpa dem då. Verkar vara lite förvirrande information om dessa, säkert likadant hos personalen så har du tur så får man säkert köpa.

Kanske är så att vissa är osäkra på villkoren och väljer att ta det säkra före det osäkra och väljer att inte sälja. Kanske klarnar upp sig, för enligt support ska det gå att köpa direkt. Kanske värt att skriva till support och säga att butiken vägrade? Tveksamt att de kontaktar butiken men man kan ju hoppas.

Av Entash
Skrivet av edson:

Toppendeal om det fungerar att casha direkt i butik, tack för tipset!

Trodde inte det skulle gå först men skrev med supporten som sa att det gick och det var inga problem alls i butiken.

Av Entash

Produkt: AirPods PRO 2nd Gen (USB-C)
Länk: https://www.tre.se/handla/erbjudanden/just-nu-1
Kategori: Ljud
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12105549
Pris: 1764 kr

Vissa såg kanske denna deal igår men efter att ha pratat med tre och själv varit i butik och köpt visar det sig att man får komma till butik och köpa hörlurarna direkt för 49*36 = 1764 kr. Kräver inte att man har tre sedan innan eller liknande. Har man tre kan man dock köra avbetalning 49*36 istället.

Edit: För att beställa via telefon krävs det att man är kund hos dem.

Edit2: nu verkar det som de lagt till i villkoren att man måste ha 3

Av Entash

Paper Mario: The Thousand Year Door | Recensioner

5/5 - VGC
10 - Siliconera
9.5 - Press Start
9 - IGN
9 - Gamespot
9 - Shacknews
9 - Screen Rant
9 - TheSixthAxis
9 - Nintendo Life
9 - Digital Trends
9 - GameReactor UK
8.25 - Game Informer
8 - Twinfinite
8 - TheGamer

MC: 90

OC: 90

https://pbs.twimg.com/media/GOGyKcKWEAEUVVD?format=jpg&name=smal...

Av Entash
Skrivet av totte1015:

Utöver det har någon ett förslag på hur jag ska kunna sätta till skydd runt balkongdörren så värmen inte öser in igen?
Kan inte korkat nog öppna något fönster i vardagsrummet (nyproduktion suger), så måste ha öppet balkongdörren...
Är så fruktansvärt ineffektivt när man riktigt känner oset av varm luft strömma in igen :/

Den enda lösningen jag kommer på är tyvärr tätnings-kit, har ett till fönster. Typ detta bör funka för balkong: https://amzn.eu/d/cZMQS4i

Hade hellre haft plexiglas eller liknande som vissa visat upp här då det nog är snyggare, men detta har ändå funkat bra för mig. Tar bort tyget igen efter säsongen men låter kardborren sitta kvar då den smälter in eftersom den är vit som fönstret. Med tanke på att du har balkong man kanske vill ut och sitta på hade ju denna lösning varit ganska trist förmodligen (visst, man kan ju dra upp dragkedjan och gå ut men blir lite mycket jobb och som sagt inte så snyggt). Enklare lösning är väl att hänga upp någon filt/pläd och försöka täta så mycket som möjligt iallafall. Undertrycket gör väl dock att den fortfarande kommer suga in ganska mycket varm luft om det inte är helt tät dock.

Av Entash
Skrivet av Elmut:

Har testa med inkognito i Chrome och även med och utan InPrivate i Edge som inte är min ordinarie webbläsare.
För säkerhets skull testade jag med inkognito i Chrome på mobilen via mobildata.

Konstigt. För mig är det ord pris i inkognito och det var även det i vanlig webbläsare först. Sen gick jag via mecenat och kom in på Studentportalen på Electrolux. Då börjar priset du skickade gälla.

Av Entash
Skrivet av Elmut:

<Uppladdad bildlänk>

Funkar för mig. Har testat med olika webbläsare och även via mobil.
Fick dock upp ordinarie pris en gång så kanske värt att testa flera gånger.

Det är förmodligen för du är inloggad via Mecenat, öppnar du länken inkognito t.ex. kommer den ha ord priset. Man måste ha gått via mecenat/mecenat alumni för att få priset. Trycker man bara på din länk utan att ha gått genom Mecenat tidigare får man alltså ord priset.

Av Entash
Skrivet av dan@work:

Nu hänger jag inte med riktigt...
Hur får du till det priset?
<Uppladdad bildlänk>

Man behöver förmodligen gå via Mecenat eller Mecenat Alumni för att få priset skulle jag gissa.

Av Entash
Skrivet av Cochran:

4G-modellen har funnits på Halebop för 2945:- länge. Dock endast i grått.
https://shop.halebop.se/tillbehor/samsung/galaxy-watch-5-pro-...

Den på Halebop blir 2356 kr i kassan med koden ”hejbop20”

Av Entash
Skrivet av Jackiie:

Jo, det har jag, och den är väl välbeprövad med gissningsvis lite bättre kvalité? Kanske blir en sån istället!

Har revisionen före och är mycket nöjd iallafall, var en innan i tråden som köpte den nya modellen som skrev här: #20467023

Av Entash
Skrivet av Jackiie:

Jag har en åtta år gammal AC som jag inte upplever gör sitt jobb längre.
Jag tänker att antingen Julas, eller den lite modernare på Webhallen, får bli en ny AC.
Webhallen, nedsatt (till imorgon?)
Eller den välbeprövade från Jula
Någon aning om det egentligen kommer skilja så mycket i ljudnivå eller kyleffekt mellan dessa, och om någon av dem vore bättre för att modifiera till tvåslangslösning än en annan? Eller om det finns någon annan klockren ac för max 4000kr. I huvudsak för 12kvm sovrum.

Du kanske ej har tillgång till Mecenat eller Mecenat Alumni, men om man har det kan man få denna för ca 4100 kr:

https://www.electrolux.se/homecare/air-comfort/air-conditione...

Av de du skickade verkar båda ändå rätt prisvärda. Har dock inte koll på märkena så vågar inte rådgöra för den ena över den andra. Men hade nog valt Webhallens pga pris och jag har alltid varit nöjd med supporten där.

Av Entash
Skrivet av ToxicMonkey:

Produkt: Dragon Age Inquisition
Länk: https://store.epicgames.com/en-US/p/dragon-age-inquisition-ga...
Kategori: Spel
Pris: 0kr

Gratis på Epic Games till 23/5. EA tyvärr, men gratis är gratis. (Brukar inte se dessa på forumet så jag hoppas att det passar in)

<Uppladdad bildlänk>

Inget hat för det är inte lätt att veta om man inte är insatt, men dessa deals ska ligga i digitala spelfynd tråden:

#20469169

Som du ser är spelet tipsat om där redan. Tips är att följa den tråden också, mycket fina deals på spel ibland (ofta gratis med som den du la ut)

Av Entash
Skrivet av Soulbear:

Har någon här testat eller hört något om Qlima MS-AC 5002?

Vi vill ha något man kan lämna igång när man ska sova, och har någon vild tanke om att det låter mindre om kompressorn är utomhus (även om fönstret är lite på glänt)..

Har tyvärr ingen vetskap om den, om du bara ska kyla ett sovrum kan den säkert funka ok. Men ska den kyla mer än så kommer den nog inte vara så effektiv.

Av Entash
Skrivet av Perdonotknow:

Ja då har man invigt nya AC. Comfort 600 Portabel AC BTU 12000.
Rekommenderar den starkt. De har verkligen uppgraderat den nya gällande att vara tyst. Märkte typ inte när jag körde igång kompressorn. Men ska man ligga på topp . Så Kostar det. 1182 Watt drar den. 😎😎

Lite bilder. 35 grader i solen (Inte skugga då) 26-27 grader inne. Så efter en halvtimme så ligger tempen inne på 20 grader.
Precis vid utblåset ligger den på 3,8 grader. Så det ska bli kul och se hur kallt jag kommer få det. Har fått hittills ner den 6 grader. Än har inte värsta värmen kommit. Kan säga redan nu. värt pengarna.
<Uppladdad bildlänk><Uppladdad bildlänk><Uppladdad bildlänk>

Härligt! Tror jag har revisionen före din, också 12000 btu. Tycker ändå min är relativt tyst men jag är ingen som stör mig på ljud direkt. Om du har lust, kan du se dB nivån på din om du står ca 1 meter bort typ? Har själv runt 57db då, kan vara intressant att veta om nya är tystare.

Har redan nu kört min massor då min lägenhet blir brutalt varm, går knappt att befinna sig här utan AC om jag inte ställer min fläkt riktad mot mig dygnet runt haha. Skönt att kunna leva utan att svettas sönder om dagarna

Av Entash
Skrivet av NoNamesWayne:

Så inget konkret alltså. Det finns alltså inget som tyder på att utgången hade sett annorlunda ut.

Inte jag som skrev, men jag tror nog faktiskt också utgången hade sett annorlunda ut under Zenimax. Microsoft har en historia att stänga ner studios som inte är lyckade ekonomiskt, som Lionhead studios och Press Play. Microsoft är en så utspridd verksamhet där jag tror det ses som okej att stänga ner studior, medan spelinriktade Zenimax hade tänkt annorlunda. Jag tror aldrig Zenimax/Bethesda stängde ner en studio men jag kan ha fel, rätta mig gärna. Men nu är det som det är och det är svårt att jämföra.

Av Entash
Skrivet av Swedishchef_90:

Det kommer ut vatten genom en dränage slang om du kör värme. Kyla skall inte ge vatten

Värme läget som du säger behöver slang, men modellen han köpt har inte värme (Väldigt få som har det, tror knappt Electrolux säljer dessa modeller numera). Men även torka läget som sänker luftfuktigheten behöver slang ut. Jag tror han mest ska ha brickan då han är rädd för läckage vilket är förståeligt. Hade en kartongbit under i någon vecka ifall att då jag också har nytt golv. Men numera är jag bara lite försiktig och kikar under ibland.