Inlägg

Inlägg som kniven har skrivit i forumet
Av kniven
Skrivet av imo:

Nu får ni hålla i hatten för nu blir det wall of text, lite för att jag själv varit frustread på denna säsongena mechanics som till stor del är väldigt oklara.

Jag kanske misstolkar dig, men jag tolkar det som att du tror att "the barber" har med vashan att göra. Och det kan jag förstå för jag var själv först lite inne på samma spår. Men så är INTE fallet.

Jag giasar att du vid detta laget dödat lite elites som droppar ett blått, organge eller lila "hjärta" och om du trycker på det återuppstår bossen och du får ett gem av samma färg i belöning om du besegrar denna.
I själva verket finns det en fjärde variant som är ett svart hjärta, mycket mycket mer ovanligt att så är fallet.
Fram till lvl 70+ hade jag hade själv aldrig stött på detta innan min target farm.
Jag hade fått ett svart gem via questen som har med den nya ligan att göra som har 100% att ge sig ett sådant gem och sen hade jag fått 1 från den "loot lådan" man kan crafta vid den nya bänken för att få random gems med liten chans på svart.
Jag hade efter detta spenderat hur mycket resurser som helst på att crafta fler "random loot lådor" av båda typen som ger gems men även den som ger dig en chans att få nyckeln att summona bossen i dungeons för leauge mecanic.
**** för alla som som läser detta, slut med att crafta båda dessa "loot lådor" ****
Jag har sökt en helt del online och alla säger samma sak, varken gems eller den där summuning saken har en rimlig dropprate. Den är så sjukt små och du spenderar timmar för att få dessa chanser... jag spenderat massa tid/resurser och fick 1 gem för massa timmars jobb.

Nu kommer den bra biten, hur farmar man detta på ett bra sätt?
Det som du vill göra för att effektivast farma svarta gems är att gå till första zonen. På den dungeon med grön markör på worldmap åk dit och spring egenom dungeon så fort du kan, när du kommer förbi en av de tre bossarna med olika färgade "hjärta" lässa namnen på deras buffar. Varje "hjärta" har ett gemensamt namn, tex tror jag blår är "brutal". Det du nu letar efter har jag för mig är "wrathful".
Hittar du en elite med detta döda och plocka hjärtat. Om ingen av elitesen har rätt namn är det bara att ta "tp out of dungeon" sen gå till kartan och under där du har alla quest finns en knapp "reset dungeon". Gör om tills du hittar rätt elite och döda, där finns några stycken svarta gems så kan behövas göras ett tag men överlägset snabbaste sättet.
Tänkt på att det där "ashes" eller vad det nu är man får från battle pass kan ge dig ökad chans för svarta hjärta!!

Jag lyckades för övrigt precis plocka ner t4 vasharan medans jag fortfarande var pulverize typ lvl 65? Jag har med wirlwind dödat han över 10 ggr och aldrig fått ett svart hjärta... Så farma enligt ovanstånde metod!

Det finns en annan metod som funkar fram till den 8/8, och det är att när man kör igenom season questline så ska man inte prata med killen efter man dödat varshan (garanterat svart drop), utan bara dra en tp till stan, köra reset dungeon och gå in i tpn så är du i början av det uppdraget igen.

Vill man få högre nivå på hjärtan får man ha en polare som drar upp en till wt4 och köra detta där. Jag skapade en ny karaktär och drog igenom questlinen igen bara för att göra detta efter att jag testat metoden ovan som tog en bra stund att få mer än något enstaka wrathful.

Huruvida det räknas som exploit lr inte låter jag vara osagt

Av kniven
Skrivet av Kokaren:

Produkt: Kingston Data Center DC450R SSD 3.84TB
Länk: https://www.amazon.se/dp/B07ZG4TDQT/
Kategori: Lagring
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5217513
Pris: 1632 kr

Tack för tipset, fick "bara" en men det får räcka, var lite sugen att dra dem som vm disk i raid1 i servern.

Av kniven
Skrivet av HazZarD:

Hm dog spelet nu ? Blev kickad och nu kommer jag inte tillbaka in, min första disconnect lol.... request timed out står det.....

Fick också dc men kom in direkt igen.

Av kniven
Skrivet av Danis:

Vilken är den bästa o roligste rouge builden för att levla till 50 nu i första säsongen ? 😁

Beror väl på vad du gillar jag har kört twisting blades enligt maxrolls leveling guide och tycker den spelstilen är aktiv och rolig

Av kniven

Luna Lovesuck fick den senaste heta

Av kniven
Skrivet av Rymdkryddan:

Förstärkaren har inget balanserat 4 pins xlr utag, för high-end hörlurar va?

Generellt är hörlursförstärkare i recievers inget att hänga i granen så om du är uppe på high-end lurar så köp separat hörlursförstärkare till den.

Av kniven
Skrivet av Zachtionman:

Superbillig Ryobi 36V motorsåg inkl 6.0 Ah batteri och laddare, utgående på Bauhaus för 1 999kr. Jag har ju redan en 18V och en med sladd så jag får glädja mig åt att ni kan fynda i stället... 😄

https://www.bauhaus.se/motorsag-ryobi-ry36csx35a-160-max-powe...

Köpte 2 bara för att få två batterier

Av kniven
Skrivet av aMp:

Nej då, Bitwarden är dunder. Allting krypteras lokalt på din enhet innan det skickas till deras moln, där Bitwarden i sin tur också krypterar det. Och eftersom det är krypterat innan något lämnar dig så kan inte ens de själva läsa dina uppgifter med en pistol mot huvudet, dvs zero-knowledge-encryption. För bra och snabbt skydd köp YubiKey (något man ska ha oavsett vilken manager man kör, lita inte på någon) eller någon annan säkerhetsnyckel de stödjer. Aktivera sedan 2FA/MFA med din YubiKey + lösenord.

Med det så ska du sitta ganska säker.

Duger inte det kan du skippa deras moln och hosta allt lokalt hos dig istället, för att synca lösenord mellan enheter om du vill gå all-in. Finns även för offline-server, men då tappar man lite grejen med att det blir syncat från din stationära till mobilen/laptopen när du är ute. Jag har knappt kollat in det själv, då det känns överdrivet för en privatperson.

Guide för att hosta själv: https://bitwarden.com/help/install-on-premise-windows/

Om man vill självhosta finns även en open source version som heter vaultwarden som är lite mer lightweight och ger lite features utan att ha licens, dock så är det bara community support.

Av kniven
Skrivet av krigarkungen:

Har någon alltså budat 8000 EXKLUSIVE GPU och CPU-kylare?

Ville bara dubbelkolla eftersom det är samma som att köpa alla delar helt nya, så jag antar att jag läst fel.

Jag tolkar det som budet är 5k + frakt för allt utom gpu och kylare.

Av kniven
Skrivet av Valetudo_swe:

Kanske frågats tidigare i tråden men Corsair RM750X kommer det räcka för en 4090 FE? Ihop med B550-F Strix och 5800x3d i en Meshify C

Jag kör ett sf750 med en 5800x3d utan några problem, har det dock undervoltat nu för att gå svalare i itx burken.

Av kniven
Skrivet av Awsmkiid:

Jag har en fråga gällande Codex och power. Jag har nu i ett par dagar bara kört igenom 50-60% av alla sides missions och lyckats få ihop 60 st codex och power grejer, är det tillgängligt att använda om jag skulle börja på en ny gubbe säger vi eller måste jag göra om allt igen?

Skrivet av Pamudas:

Det är account-wide och följer med till dina andra karaktärer Du måste dock fortfarande bli lvl 25 eller låsa upp en ny codex på din andra karaktär (förutsatt att du nu har någon att låsa upp d.v.s.) för att kunna använda Occulist.

Inom samma realm, dvs låser du upp dem på softcore och börjar med en hardcore eller tvärt om så får du låsa upp dem igen. Samma sak med season om du tänkte lira det då det blir nya realms för sc/hc.

Av kniven
Skrivet av ottoblom:

Kommer inte in i spelet idag verkar det som fler som fortfarande har problem ?

Jag kom in för typ 1h sen men pingen gick upp till 600-700ms till och från så det var rätt ospelbart och kändes inte helt safe på hc.

Av kniven
Skrivet av Pamudas:

Det spelar ju ingen roll om du blir boostad Du behöver alltså inte göra något, du bara står där och får XP.

Så länge ingen gubbe smiter och slår dig en gång 👍🙂

Av kniven
Skrivet av pajjann:

Jag själv har hållit mig till softcore. Men har några polare som kör hc och varje gång någon dör blir dom boostade för att komma ikapp.

Absolut, men då har de troligen rätt schysst backup gear att plocka på sig, gör rätt stor skillnad i vad man klarar. Kommer man som <50 in på wt4 blir man typ one shottad av allt.

Av kniven
Skrivet av pajjann:

Man får boost genom båda capstone instanserna också.

Skrivet av Pamudas:

Blir du boostad så får du ju hjälp att ta dig till högsta World Tier typ direkt

Ni spelar inte hardcore misstänker jag 😁

Av kniven
Skrivet av pajjann:

Du får 200% mer i world tier 4

Jo visst, men jag tvivlar på att en lvl49 har kört capstone dungeon för att ta sig dit.

Av kniven
Skrivet av vinylens:

Man kör lite högre nightmare Dungeons så blir det mer xp.

Fast cappen är väl max 3 level up och 25% mer xp? Över det ger det inget mer.

Av kniven

250:- för last of us bjudet

Av kniven
Skrivet av Enviro:

Ah, det blir förstås lättare att sikta på saker långt bort med mus. Men jag kör Druid jag med, så kanske värt att testa med handkontroll!

Ja, att placera ut hydra eller välplanerad teleport med sorc var över min förmåga med kontrollen, det får ju men blir så himla oflexibelt med konstant cast avstånd på hydran.

Av kniven
Skrivet av Enviro:

Vad kör du med för kontroll till spelet?

Nu var det inte mig du citerade men jag kör också kontroll, 8bitdo ultimate kör jag när jag lirar min druid. För sorc och Rogue blir det tb och mus.