Inlägg

Inlägg som ElonB har skrivit i forumet
Av ElonB

Ja, multi och single är inte kompatibla med varann. Själv hade jag föredragit cat6 då du i så fall slipper en extra transeiver/konverterare (dvs ett till moment som kan gå sönder och sänka din uppkoppling).

Av ElonB

Tyvärr är det ju bara 20k enheter som säljs vid launch och halva datanörds samfundet vill ha.

Av ElonB

Har en väldigt massor av m4or på jobbet att flasha nu.

Av ElonB

Kanske vid diskussion av Jude Laws insats i nya Sherlock Holmes filmen? Hur fungerar det med bannade ord, bara något en admin reagerar på eller är det autoban skript som körs?

Av ElonB

0009 ger lite bättre prestanda, så varför inte? Har ca 40st M4 på jobbet, mycket nöjda med dem.

Av ElonB

Var på tal för ett par år sedan då de skulle lansera magnetiskt minne som höll kvar sina ettor och nollor vid omstart, undra vad som hände med det. Dagens ramlösningar så som Acards ans, Gigabytes I-ram och texas superdyra grejer är ju mer eller mindre ram + batteri.

Av ElonB
Skrivet av Andreas D:

Skulle inte tro att det blir särskilt lätt att få tag på ett 7000 nu i början.

Så omtänksam. God Jul.

Av ElonB

Krokodiltårar för oss som köpte crossfire i november då 7000 seriens flagskepp var väntat till sommar 2012. Annars så fick jag just en ursäkt att köpa mig själv en julklapp.

Av ElonB

Siene Crossing, alla vill gömma sig bakom min tank, men ingen lagar den. Lägg in backen för att ducka raketer och bli autokickad för tk.

Av ElonB

Steget från barnporr till djurporr lär inte vara allt för stort för dem att ta med tanke på att det nyligen blev olagligt. Kanske är inte heller steget så långt heller att lägga in de siter som säljer sterioder och andra olagliga preparat.
Förmodligen kan vi passa på att lägga in de olagliga siter som säljer piratkopierade kläder och mediciner. Sätter man stenen i rullning så brukar det vara svårt att stoppa. Kan inte minnas någon censurapparat som inte blivit utökad utöver dess ursprungliga mandat.

Jobbar själv med kameraövervakning så ser dagligen hur systemet byggs ut och i vissa fall missbrukas.

Citerar det gammla "It always starts with good intentions".

Av ElonB

haha, hade runt 40-3 typ, sitter i tunneln och blockar hela deras lag, så spawnar en kille framför mig så mitt tankskott träffar han, dödar ett helt gäng med skottet runt tanken, tk kicked.

//
Spelon

Av ElonB

Fick min lagligt köpta Heroes VI nyckel bannad förra veckan av Ubisoft, så de kan räkna in mig bland de 95% framöver.

Av ElonB

Har en server på jobbet med 2tb ram, kör massor av virtualiserade win 2008or

Av ElonB

Xigmatek Elysium 1695 kr hos webhallen.

Har denna själv till mitt evga sr2, är riktigt stort. Finns plats för 3-4 radiatorer.

http://www.youtube.com/watch?v=ICPvEjUDgz0&feature=related <--- en review.

Av ElonB

Lägger upp lagringen i ramminnet då den arbetar och hanterar io väldigt bra. Folk som sitter med photoshop brukar använda mjukvaru ramdiskar, dvs partionera en bit av deras ram till en lagringsyta. Själv har jag ett par ramdiskar från acard. Tyvärr begränsas den rejält av sata2 gränssnittet =( fin iops på ca 40k annars.

Edit - skulle vara svar till Blagi.

Av ElonB

Hade kört iscsi med l2arc, kör det själv i våra esxi kluster. Fuskar dock lite då nästan alla våra raidz datasets består av endast ssds. För att inte slöa ner för mycket så kör vi infiniband mellan lagring och esxi.

Av ElonB

Yup, satt och hade kul som AA med typ 12-1 24-3 så går allt ner =(

Av ElonB

Har endast testat Force-serien, och då under väldigt lätta belastningar så har inte så mycket att säga om dem. Som regel så brukar jag undvika sandforce om säkerheten av data ska prioriteras över hastighet.

Av ElonB

Kör ca 30st m4 i raidz på jobbet, inte haft några problem än. Enda diskarna jag litar på (förutom fusionio), kört allt från intel till ocz.

Av ElonB

Därför köper du ES versioner av xeon, tokklocka dem. Har 2st x5677 som puttrar på i 4.2ghz i en evga sr2.