Permalänk

BF3

Spelet är en BETA jag vet!
Hade faktiskt dock förväntat mig mer från grafiken samt från mappen METRO som är otroligt dålig gjord med t.ex. eldar osv som skapar rökmoln och en del som inte gör det osv. men det är bara BETA fortfarande.
Spelglädjen anser jag är stor då de har ökat tempot så att säga från tidigare BF.

Kontenta: Skall bli väldigt roligt att se vad de gör med den respons de får in.

Visa signatur

5900 + 3080

Permalänk
Medlem

Alltså vart fan ska man börja?...........

Okej iaf så

1. Grafikinställningarna är inte klara i "BETA" (Flera av er kanske borde spela lite fler betas i framtiden och inse att allting inte är problemfritt

2. Input lag? Wut? Sluta spela på servrarna med 250MS och spela på någon med max 40 så ska du nog se en skillnad

3. Testat Caspian Border?

4. Oj det finns buggar i en beta.. shit alltså, som i ALLA andra beta-versioner av alla spel någonsin?

5. Grafikmotorn känns platt... HAHA. Yeah för att ge mig ett exempel på ett lika snyggt spel med 64 pers inklusive fordon + gigantiska maps tack.

Ska avsluta med att som vanligt så är många negativ bara för att stå ut lite granna, såna människor som lever i trotsåldern hela sitt liv och för er andra som inte ser vad ni har framför er, så avinstallera betan så slipper vi helst er senare när releasen väl är släppt. Spela dom 83478934 andra såkallade "bra" FPS spelen ni vet ist så slipper ni klaga, ni får inte ut något av det ändå.

Permalänk
Medlem

anus helt klart, hoppades på att spelet skulle likna BF2, som är det bästa spelet någonsin enligt mig. Har väntat på BF3 sjukt länge med höga förhoppningar och sen är spelet som bc2 vilket var en stor besvikelse. Trodde verkligen detta skulle ta över platsen som bästa spel någonsin i mina ögon men icke. Klasserna är bara fyra och man kan utforma sin egen, precis som i cod. Skotten är inte i begränsade mag utan man kan ladda om hur som helst utan något taktiskt tänk alls gällande ammon. Kan hålla på i evigheter och klaga på spelet men detta får räcka för tillfället, däremot så hoppar väl cod p12orna av glädje...

Permalänk
Medlem
Skrivet av nVIDIA:

Hellre BF2, grafikmotorn känns sammanhängande... låt vatten få vara vatten och inte som en spegel!
BF3 BETA är årets flopp, bara att erkänna!

Tycker du så tänker jag ge dig samma lösning som innan, spela Battlefield 2!

Permalänk
Medlem
Skrivet av nick-li:

Metro sög ju redigt.
Caspian var rent av en dröm att spela där kände man igen BF2 imo.

Men det är många saker kvar att fixa förens man kan kalla det färdigt.

Kartorna är ju taget ur en offentlig toalett (dom man tar fram på M).
Menyerna skulle få ändras och fixa så att man inte måste vara vid liv för att kunna ställa in i options.
Commo rose kommer väl senare om inte förr så borde de komma i retail, skulle ja har för mig dom har sagt.
Framförallt skulle dom kunna lägga in Squad menyn som den var i BC2 om inte annat.

Kartorna är ju inte klara, tror inte de har lagt så mkt krut på att göra klart kartorna till betan då det finns mkt mer att fixa
ja, hela webb systemet borde ändras så det blir som i BF2, och squad menyn borde vara som i bf2 enligt mig, mycket bättre ^^.
samt att jag saknar en commander som kan styra upp spelet måste vara den smartaste saken inom spelhistorien !

Skrivet av steamuser:

jag hoppas verkligen inte att man måste få fram sin webbläsare och trycka find server varje gång för att sedan starta spelet och de måste faktiskt fixa balansen mellan defender och attacker, som defender kan man ju bara bunkra i ett buskage och plocka ut alla. Och när man ändrar i inställningarna och råkar dö så stängs rutan :@

Annars tror jag att spelet kommer flyta på bättre än vad det gör nu, när de väl släpps och det kommer nya drivisar för grafikkorten.

Är det nån som vet förresten om man kan högerklicka en gång och vara inzoomad istället för som det är nu där man måste hålla in knappen? inte van vid det.

Japp! om du går in på inställningar så står det ngt om att man kan antingen göra så man klickar eller håller in!
personligen så hatar jag "klick" systemet haha

Skrivet av krigarkungen:

Gillar att det är cod-likt än bc2.(man dör snabbare och rekylen är mindre)

Fattar inte varför folk klagar på buggar osv när det är en beta.

Spelet har absolut mer känsla i vapnen än bc2(bättre ljud,lagom rekyl osv.

mer cod likt ? på vilket sett haha ? skulle beskriva det som hardcore fast på en mildare nivå, eller helt enkelt lite mer verkligt ^^

Helt rätt! en beta förblir alltid en beta! dock var ju Alfan som sagt mindre buggig ^^

Måste säga att vapnen är lite svårare att sikta med, men älskar just det med! lite verkligare, lite bättre

Visa signatur

Citera så jag hittar tillbaka :)
Speccs = Intel i7 2600K (4,5Ghz) med Sluten H80 vattenkylning sittandes på ett AsRock Z68 Extreme 7 Gen 3, Detta arbetar tillsammans med ett Nvidia GTX 680 4GB Phantom och 16GB Vengeance, samt 120 GB's SSD-OCZ Vertex 3 Max IOPS, alltsammans sitter monterat i ett H2 chassi. Bilden visas med hjälp utav Samsung's Syncmaster 245B.

Permalänk
Medlem
Skrivet av trolljägaren:

anus helt klart, hoppades på att spelet skulle likna BF2, som är det bästa spelet någonsin enligt mig. Har väntat på BF3 sjukt länge med höga förhoppningar och sen är spelet som bc2 vilket var en stor besvikelse. Trodde verkligen detta skulle ta över platsen som bästa spel någonsin i mina ögon men icke. Klasserna är bara fyra och man kan utforma sin egen, precis som i cod. Skotten är inte i begränsade mag utan man kan ladda om hur som helst utan något taktiskt tänk alls gällande ammon. Kan hålla på i evigheter och klaga på spelet men detta får räcka för tillfället, däremot så hoppar väl cod p12orna av glädje...

Oj vilka argument du hade...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Alucius:

Den här tråden illustrerar en av orsakerna till att de flesta utvecklare idag skaffar sig en trogen skara testare till pre alpha och alpha stadiet som väljs ut genom kontakter och intervjuer, nästan som att söka ett jobb. Det är även på väg att bli så med de verkliga Beta testerna. Jag säger verkliga då "beta test" och "open betas" idag i många fall endast är Marknadsföring och stresstest av enduser server arkitektur.

Folk utan kunskap om vad testande av programvara innebär är skadligt för utvecklingen av ett spel/program. Därav släpps de ej i närheten av produkten under de faser där produkten ännu inte är feature complete och testandet har verklig inverkan på utformningen av spelet/programmet.

I detta fall har DICE fått EA att gå med på att släppa på detta och släppa in folk i en open beta på en produkt som må vara feature complete men inte bugfritt nog att vara ren Marknadsföring. Och vad är tacken? Jo folk bevisar åter igen att det är ett misstag med aningslösa uttalanden som vi ser i denna tråd som sedan går viral och sprids.

Kontentan? Felaktig Negativ publicitet för BF3 med negativ inverkan på försäljning baserat på ren okunskap.

En beta skall väl ändå spegla spelets slut fas, vad är annars meningen?
Jag har spelat betor/demos av olika slag och har aldrig stött på så många negativa saker på en o samma gång..
Detta innebär att när full version av spelet släpps så har dem ådergärdat det mesta av buggarna, men jag tvivlar att dom ådergärdat så pass många som jag har upplevt. Mitt råd till DICE är att inte släppa spelet alls o få jobba spelet i minst ett halvår till, alla kritik som vi amatörer påpekar visar att spelet besitter på fler brister , bättre en slutprodukt som är riktigt bra än halvdant BF3 där det behövs 3 spelmöss för att kunna spela spelet normalt!

Visa signatur

Corei5 2500k@4.5ghz 1.29v|MSI P67A-GD55|Asus5850@900/1000 1.112volt|8GB Corsair Vengeance DDR3 1600mhz cl9|Crucial m4 64GB|WD2TB+Caviar Green|Corsair HX620
http://3dmark.com/3dmv/2867753

Permalänk
Medlem

anus

mina favvoritspel er:

1. cod mw3 (vet inte kommit än men coola trailers)
2. cod black obs (coolt)
3. cod mw 2 (coolt )
4. cod 5 (coolt :=P)
5. cod mw 1 (Coolt!)
6. cod 3
7. cod 2
8. cod 1

Tycker hell i koptern är bättre i cod än butlefield 3. coolare typ.
och så är kon troll en bättre till cod.

----

Nej, men seriöst. Tänk på att det är en beta och att de flesta buggarna/obalanserna m.m. kommer fixas innan release eller kort efter release.
Sen att jämföra grafik med Single Player-spel känns ganska missvisande då det givetvis är lättare att programmera en linjär single player-bana än enorma multiplayer-banor.

Permalänk
Medlem
Skrivet av nVIDIA:

En beta skall väl ändå spegla spelets slut fas, vad är annars meningen?
Jag har spelat betor/demos av olika slag och har aldrig stött på så många negativa saker på en o samma gång..
Detta innebär att när full version av spelet släpps så har dem ådergärdat det mesta av buggarna, men jag tvivlar att dom ådergärdat så pass många som jag har upplevt. Mitt råd till DICE är att inte släppa spelet alls o få jobba spelet i minst ett halvår till, alla kritik som vi ändå amatörer är visar att spelet besitter på fler brister , bättre en slutprodukt som är riktigt bra än halvdant BF3.

Meningen för open beta var för att testa stabiliteten på servrar bland annat.........

Permalänk
Medlem

Off topic; Tycker det är ganska roande att se alla kommentarer om att man inte ska döma BF3 för hårt än med tanke på att det inte är färdigt, inte släppt osv medan väldigt många kommentarer angående MW3 är att det kommer vara "precis som MW2" eller "det är bara för noobs och p12" och den enda betan som funnits av det spelet var på CoD XP men ändå verkar många ha väldigt bra koll på hur det kommer se ut och spelas.

On topic; Tycker DICE gjort ett dåligt jobb med banan "Metró" med tanke på hur löjligt enkelt det är att köra defense där på rush. Väldigt mycket samma sak och har nog bara sett staden som är sista stället man kommer till en eller två gånger och det har varit när jag kommit in på en pågående match. Annars är det väldigt mycket häng bak i buskar och annat vilket är förståeligt, man ska ju försvara bombplatserna. Men banan är dåligt designad och gör det alldeles för lätt för defense. Buggar och liknande får man räkna med, men att spelet lägger ner och man förlorar alla poäng och sånt man tjänat in under matchen är riktigt irriterande.

Tycker även att detta är en helt acceptabel tråd. Man har ju rätt till sina åsikter, så varför inte yttra dom? Skadar inte att se saker från andras perspektiv ibland.

Visa signatur

AMD Ryzen 7800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360 | ASUS ROG Strix X670E-F | ASUS TUF RTX 3080 10GB |
32GB Kingston Fury 6000MHz | Corsair RM1000X v3 |
1x Samsung M.2 970 EVO Plus 1TB | 2x Samsung M.2 980 EVO 1TB |
MSI MPG271QRX + Acer Predator XB271HU

Permalänk

Klart det blir bättre. Jag tror det är ett marknadsföringsknep, ser rubrikerna framför mej om en månad "Otroligt lyft från beta". Sen är den ju gratis också... Bara det säger väl en hel del.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vardagsrum:

Off topic; Tycker det är ganska roande att se alla kommentarer om att man inte ska döma BF3 för hårt än med tanke på att det inte är färdigt, inte släppt osv medan väldigt många kommentarer angående MW3 är att det kommer vara "precis som MW2" eller "det är bara för noobs och p12" och den enda betan som funnits av det spelet var på CoD XP men ändå verkar många ha väldigt bra koll på hur det kommer se ut och spelas.

On topic; Tycker DICE gjort ett dåligt jobb med banan "Metró" med tanke på hur löjligt enkelt det är att köra defense där på rush. Väldigt mycket samma sak och har nog bara sett staden som är sista stället man kommer till en eller två gånger och det har varit när jag kommit in på en pågående match. Annars är det väldigt mycket häng bak i buskar och annat vilket är förståeligt, man ska ju försvara bombplatserna. Men banan är dåligt designad och gör det alldeles för lätt för defense. Buggar och liknande får man räkna med, men att spelet lägger ner och man förlorar alla poäng och sånt man tjänat in under matchen är riktigt irriterande.

Tycker även att detta är en helt acceptabel tråd. Man har ju rätt till sina åsikter, så varför inte yttra dom? Skadar inte att se saker från andras perspektiv ibland.

Håller med om Metro, den verkar ju designad för konsol förövrigt eftersom det inte är 64 spelare bland annat. Det är rätt att ha åsikter om man har någon grund till det man spottar ur sig, man kanske borde ha lite koll på vad man skriver också innan man faktiskt skriver.

Permalänk
Medlem
Skrivet av nVIDIA:

Hej, jag startar en ny tråd angående Battlefield 3 beta , detta är trots allt är ett av världens populäraste o mest diskuterade spel.
Jag är långt ifrån en spelfantast men gillar den tekniska biten och gillar testa på nya spel ibland, har spelat mycket fps för herrans många år sedan och spelar fortfarande lite grann, tex spel som jag spelade vart COD Quake 3, Half Life 2 vilket förövrigt är toppen spel på den tiden kan även tycka att Quake3/Half life 2 grafiken är underbar vacker även idag...

NU när BF3 betan släpptes så var jag bara tvungen att testa...Väl när spelet laddas ner och man såg hur snabbt det gick, service känsla vart på topp när det gick uppemot 8mb/s och därefter så skulle spelet installeras, fick en känsla inombords att nu är vintern räddad och det blir ett par timmar med spelande iaf Men ack vad fel jag hade, efter 15 minuter så inser man hur pass dåligt spelet ändå är, jag spelade några timmar för att se om jag skulle ändra inställning, och det blev tyvärr inte så.. Kan ta upp några saker som jag stör mig på, det är ändå 2011 nu och då borde spelen vara någorlunda bra.

-Grafikmotorn känns platt och det finns inget djup i grafiken, känns så påklistrat och plastigt ut.
-Gubben känns som att den svävar över marken, tangent/mus kontrollen känns slö och spelet hänger verkligen inte med i rörelserna, känns som hela spelet är slött (input lag)
-Vattnet ser ut som flytande metall och blänker något enormt.
-Skjuter man tex på en fönsterruta/kaklet så spricker det efter 1 sekund efter skottet träffat (input lag)
-När man ska åka i dem olika transporterna så känns det som en simulator från 80 talet, en gult kors och ett sikte tar upp halva bilden...
- Buggigt när man kryper
-Detta är vad jag kan komma på just nu, har säkert missat en massa saker.. Och stort ++++ för ljudet, det är det ändå dom har lyckats med grattis! Men jag kan tyvärr säga att ett köp från min sida blir det inte, visst detta är en Beta men det visar ju hur spelet är.. Och förbättras inte dessa saker jag skrivit om inom 3 veckor, vilket jag har svårt att se att dem ska hinna så kan dem fett glömma mig om ett köp, tänker inte lägga ner tid på ett halvklart spel! Detta var min åsikt, skulle vara roligt att höra era, tycker så synd om Er som väntat länge på spelet :&
Mvh
Emil

Det är beta, var god och inse det.

Mvh
Alex

Till er andra så håller jag med om Metro, för lätt att defenda. Sedan verkar inte ens key bingings vara på plats, jag menar; är det inte standard att ha granaten på scrollhjulet?

Visa signatur

Ingen part kan vinna eller förlora en diskussion, då en diskussion är för gruppens gemensamma utveckling kring ett ämne.
►Jag förbehåller mig rätten att ha helt upp åt väggarna fel◄

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hastigt:

Meningen för open beta var för att testa stabiliteten på servrar bland annat.........

Tror du verkligen att dem släpper en beta för att skrämma köpare, nej skulle inte tro det,
Servrarna verkar inte dem heller gilla BF3, inte stabila för 5 öre:/

Visa signatur

Corei5 2500k@4.5ghz 1.29v|MSI P67A-GD55|Asus5850@900/1000 1.112volt|8GB Corsair Vengeance DDR3 1600mhz cl9|Crucial m4 64GB|WD2TB+Caviar Green|Corsair HX620
http://3dmark.com/3dmv/2867753

Permalänk
Medlem
Skrivet av sebastian383:

anus

mina favvoritspel er:

1. cod mw3 (vet inte kommit än men coola trailers)
2. cod black obs (coolt)
3. cod mw 2 (coolt )
4. cod 5 (coolt :=P)
5. cod mw 1 (Coolt!)
6. cod 3
7. cod 2
8. cod 1

Tycker hell i koptern är bättre i cod än butlefield 3. coolare typ.
och så är kon troll en bättre till cod.

----

Nej, men seriöst. Tänk på att det är en beta och att de flesta buggarna/obalanserna m.m. kommer fixas innan release eller kort efter release.
Sen att jämföra grafik med Single Player-spel känns ganska missvisande då det givetvis är lättare att programmera en linjär single player-bana än enorma multiplayer-banor.

Hur många gånger använde du ordet cool där?

Visa signatur

Dator1: Chassi Silverstone Fortress II : Cpu AMD Ryzen 7 1700 @ 3.85 GHz : GPU Sapphire R9 390 Nitro (backplate) : MB ASUS Crosshair VI Hero : Ram G.Skill 3200CL14 2x16 @ 1.35V 2933 MHz CL14 : SSD totalt ~2.5 TB : HDD totalt 6 TB
http://hwbot.org/user/oggy_dz2/

Permalänk
Medlem
Skrivet av sebastian383:

anus

mina favvoritspel er:

1. cod mw3 (vet inte kommit än men coola trailers)
2. cod black obs (coolt)
3. cod mw 2 (coolt )
4. cod 5 (coolt :=P)
5. cod mw 1 (Coolt!)
6. cod 3
7. cod 2
8. cod 1

Tycker hell i koptern är bättre i cod än butlefield 3. coolare typ.
och så är kon troll en bättre till cod.

----

Nej, men seriöst. Tänk på att det är en beta och att de flesta buggarna/obalanserna m.m. kommer fixas innan release eller kort efter release.
Sen att jämföra grafik med Single Player-spel känns ganska missvisande då det givetvis är lättare att programmera en linjär single player-bana än enorma multiplayer-banor.

Mog1.

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define S CPU: Intel Core i7 6700k CPU-Kylare: Corsair Hydro H110i GTX
Moderkort: Asus Z170-Deluxe RAM: HyperX Fury DDR4 32GB 2666Mhz GPU: EVGA GTX 980 Ti Classified
SSD: Samsung 850 Pro 256Gb & 2x Crucial BX100 250Gb HDD: WD Red 3TB PSU: Corsair HX750i 80+ Platinum

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vardagsrum:

Off topic; Tycker det är ganska roande att se alla kommentarer om att man inte ska döma BF3 för hårt än med tanke på att det inte är färdigt, inte släppt osv medan väldigt många kommentarer angående MW3 är att det kommer vara "precis som MW2" eller "det är bara för noobs och p12" och den enda betan som funnits av det spelet var på CoD XP men ändå verkar många ha väldigt bra koll på hur det kommer se ut och spelas.

On topic; Tycker DICE gjort ett dåligt jobb med banan "Metró" med tanke på hur löjligt enkelt det är att köra defense där på rush. Väldigt mycket samma sak och har nog bara sett staden som är sista stället man kommer till en eller två gånger och det har varit när jag kommit in på en pågående match. Annars är det väldigt mycket häng bak i buskar och annat vilket är förståeligt, man ska ju försvara bombplatserna. Men banan är dåligt designad och gör det alldeles för lätt för defense. Buggar och liknande får man räkna med, men att spelet lägger ner och man förlorar alla poäng och sånt man tjänat in under matchen är riktigt irriterande.

Tycker även att detta är en helt acceptabel tråd. Man har ju rätt till sina åsikter, så varför inte yttra dom? Skadar inte att se saker från andras perspektiv ibland.

Angående poäng och liknande, spelar det någon roll egentligen? Om jag har förstått det rätt så blir allting nollat fr.o.m släppet den 25 oktober.

Visa signatur

Corsair Obsidian 750D Black Case, ASUS ROG VIII Extreme/Assembley Z170, Intel® Core™ i7-6700K, Hydro Series™ H115i Extreme Perfomance CPU Cooler, Corsair Link Cooling and Lighting Kit, Geforce GTX Titan X Pascal, Corsair AX1200i, OCZ RD400 1TB M.2, Corsair Venegeance LPX DDR4 3000MHz 4X16 GB, Astro Gaming A50, SoundBlaster X Katana, TrackIR5, HTC VIVE, SteelSeries Apex, Logitech G502, Thrustmaster Hotas Warthog, Thrustmaster T300 Ferrari, ASUS ROG Swift PG278Q, Alienware AW3420DW

Permalänk
Medlem
Skrivet av ellez:

Angående poäng och liknande, spelar det någon roll egentligen? Om jag har förstått det rätt så blir allting nollat fr.o.m släppet den 25 oktober.

Ja för att testa så att systemet fungerar antagligen, återigen beta..

Permalänk
Inaktiv

Origin.
Skit.

Permalänk
Medlem
Skrivet av El_Raspberry:

Origin.
Skit.

Oj, bra argument där.

Permalänk
Medlem
Skrivet av ellez:

Angående poäng och liknande, spelar det någon roll egentligen? Om jag har förstått det rätt så blir allting nollat fr.o.m släppet den 25 oktober.

Jo, det har du rätt i. Men personligen vill jag låsa upp så mycket som möjligt för att se vad som finns och vad jag har att se fram emot när spelet väl släpps. Stänger servern av mitt i en match tar det mig så mycket längre tid att nå till nästa upplåsning av utrustning eller vapen.

Visa signatur

AMD Ryzen 7800X3D | Arctic Liquid Freezer II 360 | ASUS ROG Strix X670E-F | ASUS TUF RTX 3080 10GB |
32GB Kingston Fury 6000MHz | Corsair RM1000X v3 |
1x Samsung M.2 970 EVO Plus 1TB | 2x Samsung M.2 980 EVO 1TB |
MSI MPG271QRX + Acer Predator XB271HU

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vardagsrum:

Buggar och liknande får man räkna med, men att spelet lägger ner och man förlorar alla poäng och sånt man tjänat in under matchen är riktigt irriterande.

Är väl även det en bugg? Något man får räkna med och det är problem som dessa de lyckas råda bot på till den färdiga produkten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hastigt:

Alltså hur jävla dum i huvudet är du egentligen? Det är för fan självklart att dom släpper en beta för att testa stabilitet och vad som fungerar och inte, inte för att reflektera på en färdig produkt. Du har noll koll på vad en beta är till för egentligen, så sluta posta mer skit snälla.

Jag är en av dem som inte kommer köpa spelet, det är mycket möjligt att spelet blir riktigt bra vid GULD, och då är jag beredd att prata en annan attityd och tom köpa spelet
Har svårt att se det bara, och kom inte med patchar.. En färdig produkt ska vara bra utan patchar

Visa signatur

Corei5 2500k@4.5ghz 1.29v|MSI P67A-GD55|Asus5850@900/1000 1.112volt|8GB Corsair Vengeance DDR3 1600mhz cl9|Crucial m4 64GB|WD2TB+Caviar Green|Corsair HX620
http://3dmark.com/3dmv/2867753

Permalänk
Medlem

Jag gillar spelet iaf Och jämför man alphan/betan så är de inte så stor skillnad vilket får mig att tro att när spelet släpps så kommer de vara bättre.

Visa signatur

Citera för svar

Permalänk
Medlem
Skrivet av nVIDIA:

Jag är en av dem som inte kommer köpa spelet, det är mycket möjligt att spelet blir riktigt bra vid GULD, och då är jag beredd att prata en annan attityd och tom köpa spelet
Har svårt att se det bara, och kom inte med patchar.. En färdig produkt ska vara bra utan patchar

Okej tack, slipper vi dig iaf på servrarna.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Oggyoc:

Hur många gånger använde du ordet cool där?

Inte en blekaste.

Jag var dock inte seriös. Mer ett inlägg för att visa på nivån i debatten. Känns som folk ser allt så svart eller vitt.

Antingen är BF 3 gudsgåva helt utan brister eller så är det den sämsta skiten som någonsin skådats...

Permalänk
Inaktiv

Vad människor än säger här "åh de är baa beta... blablablabla!" Varför släppte dom inte betan för 3 månader sen då? det är självklart att dom inte kommer hinna patcha alla bugs om ens några. Inse att releasen är inte ett halvår ifrån .. som den va för ett litet tag sen. Jag är ingen codfan eller nått annat lul fanboyyzzzzz. Jag är en människa som tänker realistiskt.

Hela systemet att köra från webläsaren är ju bara ett skämt. Visst jag tycker om hur man kan se sin profil o liksom ha den som en social sida... men wtf, ingen ingame menu?

Permalänk
Medlem

Allt klagande på BF3 jag läst hittls baseras på en av två saker:

1. Operation Metro som folk blivit trötta på.
2. Glitchar, folk tror att beta är i stort sätt klart spel, det är det INTE.

Visa signatur

Nybörjare på Linux? Se hit! #15665841

Permalänk
Medlem
Skrivet av €ric:

Jag gillar spelet iaf Och jämför man alphan/betan så är de inte så stor skillnad vilket får mig att tro att när spelet släpps så kommer de vara bättre.

Va, om en alpha och en beta är liknande vad för dig tro att spelet skulle vara bätter då?
Hade ju varit annorlunda om man verkligen såg en skillnad från alpha till beta och inte snacka om DEMO..
Kommer det ett BF3 DEMO ? eller har dem redan blivit skrämda !?

Visa signatur

Corei5 2500k@4.5ghz 1.29v|MSI P67A-GD55|Asus5850@900/1000 1.112volt|8GB Corsair Vengeance DDR3 1600mhz cl9|Crucial m4 64GB|WD2TB+Caviar Green|Corsair HX620
http://3dmark.com/3dmv/2867753

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon142576:

Hela systemet att köra från webläsaren är ju bara ett skämt. Visst jag tycker om hur man kan se sin profil o liksom ha den som en social sida... men wtf, ingen ingame menu?

Systemet med webläsare är skit för det finns ingen ingame menu? Givande argument.