Permalänk
Medlem

Routern (D-Link 604) gav upp

Hej,

min router (d-link 604) gav upp. Eller ... det är nät-adaptern som glappar. Testade att sätta i en ny adapter som jag hade liggande (rätt Volt). Routern lyser och dioderna visar att WAN och LAN fungerar. Men ... nu kan jag inte längre surfa genom routern. Jag kan inte heller komma åt den via http://192.168.0.1/. Det går heller inte att pinga den i CMD. Däremot kan jag pinga min andra dator i CMD som också är kopplad via routern. Alltså fungerar något!? Eller? Jag har testat att återställa men det händer inget. Någon som kan?

Tackar på förhand!

Permalänk
Medlem

testat att hålla i den där knappen som gör om hela routern till fabriksny?

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

http://192.168.0.1/ är det väl, eller skrev du fel?

Permalänk
Medlem

Hade ett liknande problem med min 804. Hittade, efter många timmars sökande, en guide som fixade det. Det var ngt i stil med CMD => ipconfig /release => bota om =>CMD => ipconfig /renew. Ska söka reda på det så jag är säker, hoppas att jag hittar det

Permalänk
Medlem

Jag har precis samma problem med min d-link 604 router.
Den ville visst inte vara router längre, fungerar nu som en switch :S

Den sköter om det lokla nätverket så det fungerar bra, fast går som sagt inte att komma åt den.

IP-adressen som vi får av telia som routern ska ta hand om skickar den igen och ut till den första datorn som tar emot det så bara den får internet.

Visa signatur

Intel i7 920 @ 2,66 GHz | 12 GB DDR3 CL7 @ 1600MHz | ATI Radeon 4850x2 2GB

Permalänk

Min Billion BIPAC-640 router säckade ihop igår. Jävla skitrouter. Den funkar att ha som switch men det var 2 års garanti så jag skickar tillbaka den till Komplett.se. Jävla skitgrej, den va bara några veckor gammal.