Explorer går inte att öppna

Permalänk

Explorer går inte att öppna

Sökte lite snabbt men kunde inte hitta nåt som passade in riktigt.

Det började för ett par dagar sen med att när man öppnade vissa sidor så hängde sig explorer. Brydde mig inte så mycket just då utan trodde mer att det var fel på den aktuella sidan.
Men vartefter tiden gick fick fler o fler sidor explorer att hänga sig o nu kan jag överhuvudtaget inte öppna explorer utan att det hänger sig. Har senaste versionerna av både ad-aware och f-secure installerade och de hittar nada.
Testade att installera mozilla, en version jag testade för inte så länge sen och som då fungerade klockrent, men inte heller den webläsaren fungerade nu (hänger sig inte utan går överhuvudtaget inte att starta). Kör just nu netscape för att kunna surfa alls.
Hade även funderingar på att formatera partitionen och installera om hela skiten men det visar sig att partitionen inte går att ta väck med installationsskivan, vilket har fungerat utmärkt förut.
Dessutom kan jag inte tömma temporary internet files via kontrollpanelen. Då hänger sig kontrollpanelen.

Nån som har en aning om vad som kan vara fel?

Permalänk
Medlem

Med Netscape går det alltså felfritt?

Prövat med annat antivirus? Uppdaterat till senaste virusdefinitionerna?

Visa signatur
Permalänk

Kör något antivirus samt uppdatera till servicepack 2.

Visa signatur

Ingenting försvinner, allt finns kvar!

Permalänk

Har testat med norton innan jag körde f-secure men tyckte f-secure verkade vettigare. Uppdaterade som sagt både ad-aware och f-secure för 2 dagar sedan och inget av programmen hittar något.
Har kontinuerligt uppdaterat med windows update så fort det kommit något nytt. Service pack 2 har således legat på burken sedan jag formaterade senast, dvs för ca 4 månader sedan.
Ja Netscape funkar felfritt.

Permalänk
Medlem

Mitt problem startade precis som ditt, förutom att jag inte kunde surfa alls. Dagen efter så startade knappt datorn. Den loggar bara in halvvägs om man nu kan säga så. Satt imorn (idag) blir det omformatering och hoppas på bättre resultat

Visa signatur

Konverterat från NH till Swec | P4@2000MHz | 512 MB SDRam | Geforce 3 64 MB Ti-200 185/450 | 240 GB HD |

Permalänk

netscape kraschade för första gången alldeles nyss, precis likadant som explorer.