Need for speed Carbon DEMO "PC"

Permalänk
Medlem

Fan vad det krävde kraft av datorn, låg typ på max 40fps med det mesta på max...

Permalänk
Medlem

Jag gillar inte känslan alls asså, har försökt nu att gilla den. Men de finns bara inte. Alldeles för hård tvål racing detta.

Visa signatur

Yrke: Certifierad Fibertekniker
Hi-Fi: Harman Kardon HK990 |Dynaudio Contour 1.3 | CORDA Headfive | Grado RS1 | Ultimate Ears Super fi5 EB | beyerdynamic DT770Pro 250Ohm | REL B3
HTPC: Intel Nuc Haswell | Console: XBOX One Projektor: Sony HW30ES Duk: Euroscreen Reactor III

Permalänk
Medlem
Permalänk
Medlem

Kom inn i tråden o typ vilka gnällspikar som klagar så illa kan det väll inte vara?
Fick hem spelet och provade......
VAD FAN HAR DEM GJORT DET SÖG VAR VERKLINGEN SÄMSTA KÄNSLAN PÅ ETT ARKAD SPEL DETTA ÅRTUSENDET.

Drifting - Detta var mysko fysik i
Race - Ehmmm vem vill köra s80 med hyper duper antisladd som knapt går o svänga med

Visa signatur

Mess with the best and die like the rest.
MSI Mortar Max B450, AMD 3700x, PowerColor 5700 XT

Permalänk
Medlem

Hoppas fullversionen är bättre. Spelet hackade satan på max (25-35 fps) och det var inte ens snyggt.

Visa signatur

ASrock P55 Extreme | i7 870 @ 3.6GHz | 4GB | Gigabyte GTX 460 OC | 2,06TB| Corsair 620W och Fractal Design Define R3

Permalänk
Medlem

ja tror de har problem med höga uplösningar, kunde maxxa på 640x480,

men på 1024x786 så fick man ca 5 fps,
Det fulaste felmeddelandet jag sett är att flera personer fick :

"du måste ha åtminstånne direct x 0 installerat för att spela carbon"

Visa signatur

| HAF932 | Ryzen 3700X @ 4,3 GHz | Gigabyte X570 Aorus Ultra | 32 GB G.Skill @ 3600 MHz | RTX 2070 @ 2 GHz | O2 + ODAC | MP600 1TB + 2x 2TB RAID 1 + 2x 2TB RAID 1 | Win10 Pro 64-bit |

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Woppe
Står i readme:n att det inte är kompatibelt med 64-bitarssytem

Jag vet, men ibland går det ju att köra iaf, om man lyckas lura spelet på nåt sätt (som tex Doom 3).

Permalänk
Medlem

Usch, NFSC, vilken kosmetisk smörja!
Noll i utveckling!

Visa signatur

AMD 5200+, 7900GTX, X-Fi, Z-5500, Diboss 26" LCD + 2st TFT 19" Wide

Permalänk

Trodde att jag skulle gilla de, men nä, de här är ju värre än Mw och Underground. Tycker inte alls om känslan.. Grafiken kan jag inte säga nåt om då jag inte kan maxa med det jag har nu:/
Men jag ska spela igenom de iallafall sen när jag får det. Och nytt grafikkort kanske..

Permalänk
Medlem

Kan man köra det i widescreen på något sätt? Skiten blir ju förvrängt i 1024*768. Riktigt dåligt att ett spel från 2006 inte stödjer widescreen.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5800XASUS Prime X570-P64 GB DDR4WD Black SN850 M.2 - 1TBNvidia GeForce GTX 1060 6 GBCorsair RM750X V2DEEPCOOL GAMMAXX L240 V2Fractal Design Define R5

Permalänk
Medlem

Alltså nfs serien blir bara sämre och sämre! Jävla skitspel alltså!

Permalänk
Medlem

Vad besviken jag blir, det var ju minst sagt värdelöst.

Jag har dock inga problem med att få det att flyta.

Den enda bil som går att drifta en aning med i circuit race och canyon duel är ju musclecar-bilen. De andra två är ju klistrade på vägen.

Vad hände med driftingen på canyon duel som man ser i trailers? Så ofattbart obeskrivligt sannslöst dåligt att visa trailers där de kör som man inte ens kan i spelet.

Man blir ju fruktansvärt irriterad när de gör så.

Drifting läget var ju sjuktligt, vad kör man? En pappersbit?

Fartkänslan var ju inte bättre den :l.

Jag förstår inte hur de tänker.

Det kunde ju ha blivit ett bra spel, om driftingen funkade. Förstår inte heller att så fort man får upp fart så blir hela banan en motionblur smet.
Sen förstår jag verkligen inte svårigheten i att ha både dag och natt i ett och samma spel, är de dumma i huvet eller?

Visa signatur

Intel Corei5 @ 20x180 | Gigabyte p55 ud3 | Sparkle GTS250 783/1890/1200 | 4gb ocz reaper 1440 7 7 7 21 | Cooltek 600w | Antec p180b

Permalänk
Medlem

Skrev detta på FZ:

Ush, fy vad kasst spel. Ska vi se vad som är dåligt:

Grafiken:
Fy för mycket bling bling för mycket motion blur. Känns som "titta vilka fina effekter vi har kommit på" typ. Mycket dåligt optimerat också. Kan köra UG2 i 1600x1200 med alla inställingar på högsta utan att det hackar, men i detta kan jag bara köra i 1024x768 med många saker avstängt och nästan inget på max. Värre än Most Wanted är det också. Är till och med fulare än UG2.

Fysiken
Ush, vem fan kom på den? För ingen som helst "känsla" av den. Bilarna känns inte som bilar alls. Läste en kommentar om Lambon för sista delen, gick något i stil med "doubledecker bus with flat tires". beskriver den ganska bra. Visst det är arkad men jag vill i alla fall att det ska på något sätt påminna om att det är en bil man kör, hade det inte varit för att man såg en bil på skärmen skulle jag aldrig trott att detta var ett bilspel.
Till driftingdelen: vad fan tänkte de när de kom på den fysiken, är banan gjord av blankis eller något? Lätt att starta en drift, men inget roligt, bilen uppför sig totalt fel.
Av alla tre klasserna var tunern det som fungerade bäst (så oväntat) och exoticen sämst.
Och att fysiken, troligtvis är kopplad till FPS:en (mycket vanligt att man gör det), är värdelöst, hade varit trevligare om den varit låst till var 10ms eller något i den stilen (fysiken uppdateras 100 ggr per sekund -> motsvarar 100 fps).

Kontrollerna:
Inga valmöjligheter alls över hur kontrollerna ska ställas in, varför? Kontrollerna fungerar dåligt med tangentbord, märks att de inte är anpassade för det. Jag har en ratt (halvtrasig MS SW FFB, G25 kommer troligtvis nästa vecka), och skulle vilja testa den i spelet, för att se om det är användbart. Sen UG1 har det i stort sett varit omöjligt att köra med ratt, till och med lättare med tangentbord. Sen när är tangentbort den bästa kontrollern för ett bilspel?!

Ljudet:
Lät bara som oljud, inte som någon motor alls. Tycker faktiskt att Live for Speed har bättre motorljud än detta spelet, (Live for Speed har mycket dåligt men otroligt exakt motorljud då det inte finns Samples, allt genereras direkt). Musiken är kass, och går inte att stänga av utan att man stänger av allt ljud.

AI:
Som vanligt är den en idiot, och totalt värdelös. Deras bilar går som på räls och gör inga misstag, och är i vissa fall, onaturligt snabba för att vara i spelet. Känns som det finns fysik som bara gäller för dem. Enda positiva är att catch-up funktionen inte är så tydlig i spelet som den varit i tidigare versioner *host*Most Wanted*host*. Ingen egentlig förbättring på denna delen sen tidigare spel.

Övrigt:
Menysystemet är värdelöst och segt som fan, passar inte alls en dator, vi har en mus låt oss använda den! Märks att det är utvecklat för en konsol. Sen UG1 har menyerna varit bland det sämsta jag använt i ett spel. Hur svårt kan det vara att göra en enkel och stilren meny egentligen? Måste det vara massa bling bling för att kunna sälja spelet eller?
Och bara natt? Varför? Jag vill faktiskt kunna se var och vad jag kör. Och samma miljö hela tiden är grymt tråkigt. Gått neråt ända sedan UG1. Vill ha varierande miljöer i alla årstiden under alla timmar på dygnet, inte bara stadsracing och närliggnade områden på natten. Och gärna vädereffekter som har en viss påverkan på bilens prestanda (köra i snö ska inte vara samma sak som att köra på torr väg).

Det positiva:
Autosculpt
Grym liten sak de fick med, äntligen kan man ändra lite på bilen själv utan att använda färdiga kit. Bra funktion som skulle kunna utvecklas lite mer. Ser att en liknande funktion skulle kunna passa i rena racing-spel, ändrar om lite hur vingar och dyl. ser ut beroende på inställning (lite vinge i inställningarna -> modellen använder lite vinge), men inget mer än vad som är rimligt för ett sådant spel.

Bilar
Valmöjligtheten, finns lite av varje, lite nytt som inte har funnits tidigare som Koenigsegg, eller Pagani Zonda. Trist att det dock finns många bilar som funnits med sen UG1. Kan förstå varför det inte finns några Ferrari med i spelet, skulle inte vilja att mitt bilmärke skulle vara med i ett sånt dåligt spel.

Betyg för demot:
3/10

2 för Autosculpt
1 för valmölligheten av bilarna samt några nya modeller.

Inget köp för min del.

Ursäktar för eventuella stavningsfel som finns i texten ovan.

Blev visst ganska mycket text. Ursäktar för det.

Visa signatur

MacBook Pro (Unibody) 2.4 GHz, 2 GB RAM, 250 GB HDD
Nikon D50, Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5.6G ED, Nikkor AF 50/f1.8D, Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2

Permalänk
Testpilot
Citat:

Ursprungligen inskrivet av D A
Kontrollerna:
Inga valmöjligheter alls över hur kontrollerna ska ställas in, varför? Kontrollerna fungerar dåligt med tangentbord, märks att de inte är anpassade för det. Jag har en ratt (halvtrasig MS SW FFB, G25 kommer troligtvis nästa vecka), och skulle vilja testa den i spelet, för att se om det är användbart. Sen UG1 har det i stort sett varit omöjligt att köra med ratt, till och med lättare med tangentbord. Sen när är tangentbort den bästa kontrollern för ett bilspel?!

Är ju bara att gå till inställningarna och ändra. Orginalkontrollerna var kassa, hur hade dom tänkt att man ska sitta med vänsterhanden så att det täcker space, höger skift och höger ctrl samtidigt? jag bytte det till dom vänstra skift- och ctrl-tangenterna. Jag kunde även köra med min joystick om jag velat det men det känns inte helt rätt till bilspel

Och detta klagande på motion blur: stäng av det då! finns ju en inställning för det.

Visa signatur

Kolla gärna in min RGB-LED-ljusstake i galleriet
[Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5][Intel Core i5 4690K][Corsair XMS3 16GB][Asus GeForce RTX 2060 Super Dual Evo OC]

Permalänk
Medlem

Kan inte mer än hålla med alla som klagar på spelet, usch fy vad dåligt!
Hade väldigt låga förväntningar inför det men ändå är det mycket sämre än jag trodde.
Synd att nfs har blivit en usel serie efter att Fast and the furious skiten blev populärt....

Visa signatur

Asus Sabertooth Z170 - i7 6700K(Noctua NH-D15) - Corsair Vengeance 32GB ram - Asus ROG Strix GTX 1080Ti - OCZ 60GB+OCZ 250GB+Samsung EVO 840 500GB+2xSeagate 3TB+1xWD Greenpower 2TB+1xWD Red 3TB - 2xAsus PB248Q - Corsair HX850W - Fractal Design S

Permalänk
Medlem

Hoppas fulla versionen är roligare. Måste hålla med folk om att det inte går att sladda så bra med bilarna som det borde gå. Med tanke på vilken skön drifting man kan göra på driftingbanor så borde man få drifta även på vanliga banor. Skulle ju äga!!! Speciellt eftersom det hela med "bergen" ska vara bergen utanför Tokyo som i Initial D och sedan Fast & the furious 3, i båda filmerna handlar det bara om drifting.

Har ett X850XT och allt flyter asbra på 1280x1024 allt på max. Motion blur avstängt för att det är fult. Kan det vara så att GF kort inte alls har fått någon uppmärksamhet av EA?

Kontrollerna är ju bara att ändra så sluta gnälla där.

Visa signatur

//Bacon

Permalänk
Medlem

fyfan vad kasst skit, det enda som var lite bra var när mna kunde göra "egna" saker på bilen

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Silver
Kom inn i tråden o typ vilka gnällspikar som klagar så illa kan det väll inte vara?
Fick hem spelet och provade......
VAD FAN HAR DEM GJORT DET SÖG VAR VERKLINGEN SÄMSTA KÄNSLAN PÅ ETT ARKAD SPEL DETTA ÅRTUSENDET.

Drifting - Detta var mysko fysik i
Race - Ehmmm vem vill köra s80 med hyper duper antisladd som knapt går o svänga med

Kan bara hålla med, tänkte också att folk kanske dissade det lite väl hårt just för att det var EA men detta var verkligen pure shit. Har ändå tyckt underground och most wanted varit okej, inte i klass med vad NFS-serien gjorde för (porsche... drool) men klart mycket bättre än detta. Hoppas det blir ett riktigt fiasko, de tänker om, skaffar ett nytt team som försöker återupprätta det gamla NFS.

Permalänk
Avstängd

Vadå ''det ser dåligt ut'' osv ...Det är ju as snyggt gjort man kan ju göra vad man vill med bilen (styling vägen) Sen verkar det som spelet aldrig tar slut heller det forts på nätet ju :D:D:D.....Detta blir ett klart köp till min NFS samling

Permalänk
Medlem

Fyyyy hellvette vilket jävla skit! fyfan, nog att de senaste nfs-spelen inte har imponerat på mig, men....Detta var nog det värsta bilspel jag spelat. Vilken skämt.

De borde ta och titta lite på Flatout2.

Visa signatur

Fotograf | www.gardsater.se| P5B DLX/WIFI | 800mhz C4 4GB RAM | C2D E6600 @ 3 ghz | XT1950XTX | Seasonic M12 600W |74 GB Raptor | 1 TB HDD | Vista 64

Permalänk
Medlem

Bland det sämsta töntigaste skitspelet jag har spelat,:p

Visa signatur

AMD Phenom2 X4 965 3,4GHz BE@3.9Ghz |A-Data DDR3 4GB 1600Mhz Game Series|Asus M4785TD-V EVO DDR3|Asus HD4850 1GB| Fractal 400W|

Permalänk
Medlem

Riktigt tråkigt spel när du spelar drift tar det flera sekunder att lyckas varva ur 2a växeln och du sladdar runt på is och har ingen som helst kontrollkänsla, när du kör på vanlig bana känns det som att du åker runt i en stor sopbil full med skräp som inte är gjord för att styras.
NFSMW var ingen höjdare sista riktigt bra NFS spelet var ju Porsche men detta är ju sämst.

Visa signatur

Blank

Permalänk
Medlem

Börjar ju bli lite tjatigt nu tycker jag. Need for speed High Stakes var ett bar spel. Fler sånna

Visa signatur

Intel Core i7 965 EE @ 4 GHz
Foxconn BloodRage X58
ATI HD 4870 + Accelero S1 Rev2 + 2st Zalman 120mm

Permalänk

Jag kan inte avinstallera demot. Det står någonting liknande "Bla bla kan inte hitta EAinstall.dll".
Har sökt på Google och Sweclockers utan ett enda resultat!

Visa signatur

Intel Core i5-3570k @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z77M-D3H | 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz | ATI Radeon HD7700 | 1TB Seagate Barracuda | Antec 550W | Swedx 32"

Permalänk
Medlem

alla som tjatar på motion blurr, stäng av det då.

inte precis nödvändigt för att komma 1:a.

Visa signatur

| HAF932 | Ryzen 3700X @ 4,3 GHz | Gigabyte X570 Aorus Ultra | 32 GB G.Skill @ 3600 MHz | RTX 2070 @ 2 GHz | O2 + ODAC | MP600 1TB + 2x 2TB RAID 1 + 2x 2TB RAID 1 | Win10 Pro 64-bit |

Permalänk
Medlem

snyggt att allt runt om är en enda sörja, medans alla bilar är skarpa..

Permalänk

nu har jag laddat ner demot och testat det, ett par minuter iaf. Installationen funkade inte riktigt som den skulle så det fick jag fixa manuellt. det första jag körde var bana med tunerbilen och det kändes inte som nfs-spel alls. kände inte igen något från underground eller undrgrnd 2. nej jag gillade det inte alls. Sen körde jag driften och jag bara skrattade: det gick ju inte att köra! Nej fan vad de har förstört det. bilen bara flängde hit och dit och man hade noll koll på den. Nej, tacka vet jag nfsu2. Bäst hittills!

Visa signatur

Phanteks P600S Grå - Ryzen 9 3900X - Phanteks PH-TC14PE Black - ASUS ROG Strix X570-F Gaming - G.Skill Trident Z Neo 32GB (2x16GB) 3600MHz CL16 - HD7970 - Seasonic Focus+ 650W Platinum

Permalänk
Medlem

Varför är alla så hatiska av sig? Det här är ett av dom bättre nfs spelen. Och på tal om bling bling. Men vafan grabbar det är det de hela går ut på i need for speed underground och framåt.
Gillar man inte spel där det är mkt blingbling. Så ska man inte lira dom heller. Rätt så logiskt eller hur?:D Eftersom det är mkt sådant i underground 1 och 2. Så ska man inte gnälla över detta spel. Bara njuta av alla möjligheter man har nu

Visa signatur

::NZXT H440::OCZ 850w Gold::Gigabyte Z97X-Gaming 5::
::Intel 4690k::Cooler Master Hyper 212 EVO::
::Crucial 8GB (2x4GB) 1600Mhz Ballistix Sport::MSI GTX 980ti gaming::
::Xbox One 500gb::
::Microsoft Surface 2 32gb::

Permalänk
Medlem

Har fått spelet att flyta och se jävligt respektabelt ut:) Synd bara att känslan inte finns där. Testa Race spelet från simbim, var som dag och natt:D

Visa signatur

Yrke: Certifierad Fibertekniker
Hi-Fi: Harman Kardon HK990 |Dynaudio Contour 1.3 | CORDA Headfive | Grado RS1 | Ultimate Ears Super fi5 EB | beyerdynamic DT770Pro 250Ohm | REL B3
HTPC: Intel Nuc Haswell | Console: XBOX One Projektor: Sony HW30ES Duk: Euroscreen Reactor III

Permalänk
Medlem

Hopp, först förstörde dom drag-läget och nu också driftingen.
Enda positiva med det här är väl muskelbilarna. Såg en bild på en Charger under installationen. Att det skulle ta dom 3 spel innan dom kom på att det finns folk som gillar v8:or också.

Visa signatur

Det kan inte bli mer än fel.
En renrasig homosapiens, en härförare, en titan - kort och gott: en Göteborgare!
Självmord är en långvarig lösning på ett tillfälligt problem.