Silverstone fortress 2, utan fönster?

Permalänk
Medlem

Silverstone fortress 2, utan fönster?

Hej

Undrar om detta chassit: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=575978 finns utan fönster. Finns två olika på komplett och på den ena står det fönster och på den andra står det inte det men frågan är ju om man vågar lita på det. Varför förstör man ett sånt fint chassi med ett fult fönster för? Det kostar ju för fan över 2000kr.... konstigt enligt mig.

Sedan undrar jag om det finns andra chassin med snedställt moderkort så som raven, raven 2 och fortress 2. Så att I/O-portarna är på ovansidan av chassit.

Ni får gärna komma med tips på andra schysta chassin i samma stil, tittade t.ex på Nzxt Whisper:länk och Fractal Design Define R2:länk . Gillar Fractalchassit skarp om det inte vore för fläkthålen i sidan och onödigt många snedställda 3.5"-platser. Nzxt faller på designen inuti som är lite trisst, hade önskat lite fler finurliga lösningar.

Permalänk
Medlem
Citat:

Finns två olika på komplett och på den ena står det fönster och på den andra står det inte det men frågan är ju om man vågar lita på det.

Om de lägger upp två annars identiska chassin (med samma färg och allt) och till och med skriver ut att den dyrare har fönster, varför skulle du då inte lita på det?? Det är ju knappast en felskrivning när de medvetet specat på det viset, och det till och med skiljer en rimlig summa i pris... och det tar bara en snabb titt på Silverstones hemsida för att bekräfta att det finns versioner både med och utan fönster för både gråa och svarta chassit:
http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=FT02&ar...
(så ett tips är att kolla efter lådor utan W i beteckningen)

Har nån sett FT02 i silver utan fönster nånstans i Sverige förutom Sekvencia förresten?

...

Citat:

Gillar Fractalchassit skarp om det inte vore för fläkthålen i sidan

Hmm, fractals fläkthål är väl dock täckta med ljudisolering som standard? (som går att plocka bort förstås)
http://www.sweclockers.com/articles_show.php?id=6197&page=3

Visa signatur

A modest man is usually admired, if people ever hear of him.

Permalänk
Medlem
Citat:

Hmm, fractals fläkthål är väl dock täckta med ljudisolering som standard? (som går att plocka bort förstås)

Hmm då blev det mer intressant, hade ett chieftech chassi förut stort som as var det med massa fläkthål överallt som bara sög in en massa damm. Slutade med att jag fick tejpa igen alla vilket inte såg så snyggt ut.