Inlägg

Inlägg som daskedennis har skrivit i forumet
Av daskedennis

Heja AMD! Fy fan va gött att äntligen se dem uppe i toppen igen. Hoppas det kan backas upp av oberoende tester innan release också

När det är som mest spännande på hårdvarumarknaden på länge så är det ju lite "otur" att man blivit farsa så inte riktigt läge att dra på sig spenderarbyxorna. 😁

Av daskedennis

Tänker inte handla därifrån. Vem vet hur det går vid eventuella reklamationer.

Av daskedennis

Har läst mycket negativt om bahnhof genom åren här men sen vi flyttade till villa för 2 år sedan med fiber så har de varit bra att ha att göra med de gånger nätet inte fungerat.

Lite lång tid innan man kommer fram dock, typ 30 minuter senaste gångerna tyvärr.

Av daskedennis

Förstår inte deras argument? Visst det äter batteri men ALLA telefoner som har >60Hz har ju inställning för att sänka till 60Hz. Är ju bättre att låta användaren bestämma över sin enhet.

Men hey, det är ju Apple.

Av daskedennis
Skrivet av Skalaus:

Nu har jag flyttat in i min nya lägenhet och det blir ungefär 2,5 meter från soffan där man sitter till teven. Blir det för stort med 65"??
Jag vill inte sitta och vrida på huvudet för att läsa undertexterna.

Ta maskeringstejp och klistra upp på väggen? Om du ska ha väggmonterat.

Av daskedennis

Dead cells på switch med 1 Boss Cell. Nöter att klara med 2 BCS nu men måste bli lite mer taktisk och inte bara försöka göra det så snabbt som möjligt.. Dör oftast för att jag slarvar för att spara nån sekund eller två.

Av daskedennis
Skrivet av bobish:

@Skalaus: Köp instegsmodellen QLED TV-s från samsung. Även fast TV:n är kantbelyst (instegsmodellen) så ger den en lika bra bild som vissa full-array paneler. Menyerna är också busenkla och TV:n har en snabb inbyggd processor.

https://www.netonnet.se/art/ljud-bild/tv/qled/samsung-qe58q60...

7999kr för instegsmodellen QLED 2020 på netonnet, 58 tum 4k, 90 dagars öppet köp om du är med i deras kundklubb.

Mvh/ Kristian

Helt felvänd logik. Köpa en tv som ger en klart sämre bild i objektiva tester bara för att menyerna är snabbare? Det enda jag gjort som var segt är när man skulle ställa in bilden första gången så jag kände mig nöjd, klickade 2 gånger ibland, men när det väl är gjort så är ju användningen egentligen bara att gå in i rätt app och hitta det du vill titta på. Sen ska man _titta_ på tvn.

Men är man kinkig med menyerna så finns det klart rappare apparater. Men rekommendera då en likvärdig produkt!

Av daskedennis

Vi sitter också på en xf9005 65tum och är väldigt nöjda. Enda klagomålet är att själva androidsystemet är lite segt att använda ibland.
Och blooming kommer man inte riktigt undan med VA-FALD men finns inställning för hur aggressiv den ska vara, är en smaksak. Vi har den på steg 2/3 till exempel.

Av daskedennis

Har en 4690K med tillhörande moderkort samt ett rx 580 4Gb. I övrigt är alla andra delar från när datorn byggdes år 2011, då med en 2500K och ett radeon 6950.

Anledningen till "uppgraderingen" av cpu var att moderkortet inte gick att uppdatera bios hur jag än försökte så mitt min nya gpu funkade inte (ett 7970 Ghz), så fick vackert byta bräda och fack vare Intel som inte kan behålla en sockel över 2 generationer så fick jag byta cpu också....

Av daskedennis

Med tanke på att tuf har en bra kylare som håller både temp och ljudnivå i schack och har semipassiv drift så finns det ser inte jag något skäl att lägga 2500kr extra. Sen vet vi ju inte om strix är superhögt klockar direkt ur kartong eller har binnade gpu osv.

Av daskedennis

Platt skärm och ingen jäkla kameranotch eller gtfo!

Av daskedennis

Rx580 4Gb. Skulle gärna ha bättre men har en 1-åring här hemma så blir inte mycket spelande, är glad om jag kan klämma in lite spel på switchen.

Av daskedennis
Skrivet av Vazerazer:

Som rubriken säger, är rtx 3080 för mycket för en 1080p 144hz display. Jag tänker att jag vill ha detta kort i några år men vill inte heller spendera onödiga pengar. Så antingen köper jag RTX 3080 eller RTX3070 och en 1440p skärm. Behöver lite hjälp

Har en ryzen 5 3600x, 16gb ram på 3600mhz och en 650 watt seasonic psu guld.

Vänta på testerna innan du bestämmer dig.

Det är så mycket snack om prestandan nu men all info kommer från nvidia själva.

Av daskedennis

Du får inte någon toppklass-tv i 65" för 8000kr tyvärr.

Av daskedennis

Kul att se!

Av daskedennis

@BasseBaba: bor man i hyresrätt bör man vara med i hyresgästföreningen. Jag var det och har varit i kontakt med dem ett flertal gånger när jag bodde i lägenhet. De kan hjälpa till med mycket, bla juridisk rådgivning.

Av daskedennis

Vill inte vara sån, men man får faktiskt inte störa sina grannar oavsett tid på dygnet. Så det där med 22-07 stämmer inte egentligen. Då menar jag exv dunka musik eller vara allmänt högljudd. Man behöver inte stå ut med vad som helst bara för att klockan inte blivit 22.00.

Att det låter när man spolar toaletten, kranen osv är en annan femma.

Att köra igång tvättmaskin och torkskåp mitt i natten skulle jag dock definitivt säga inte är okej.

Av daskedennis

För (jäkla) dyrt!

Fattar inte varför 8an stannar på 90Hz. Onödigt.

Av daskedennis

Mitt gamla qpad mk50 med röda cherry som jag haft i över 8 år, funkar lika bra fortfarande.

Är dock sugen på ett nytt som är TKL. Det där nya från xtrfy som nyss testades såg intressant ut helt klart.

Av daskedennis

10/10 och kunde faktiskt alla frågorna, helt förvånad själv haha.