Inlägg

Inlägg som daskedennis har skrivit i forumet
Av daskedennis

Fantastiskt spel! Köpt och kört igenom både på PC och switchen

Av daskedennis

Har både lång och ringfinger vilande på högerknappen.

Av daskedennis

Folk som gnäller på priset är ju fan bara för mycket. Egoistiska jävlar.

Av daskedennis
Skrivet av JesperT:

Mest givna köpet vid release på säkert ett decennium. Det här torde vara så nära perfektion man kan komma inom genren.
FZs tramsande om att oj, min ammo tar slut ibland, jag ger spelet en trea känns som ett direkt trollbetyg. Det finns olika svårighetsgrader. Är man en nybörjare i gengren, siktar och reagerar dåligt och långsamt så finns det lägre svårighetsgrader "I'm too young to die" är nivån som kan rekommenderas isåfall.

Att hushålla med ammo och inte bara skjuta hejvilt och missa de flesta skott är en del av utmaningen med spelet och i högsta grad ett aktivt designbeslut för att göra spelet mer utmanande för erfarna spelare från vad jag hört.
De har gjort så att olika vapen och ammo är väldigt olika effektivt mot olika fiender, vilket gör att man måste skifta vapen på ett bra sätt.
Köttar man bara på utan att tänka och wastar ammo med ett vapen som inte är effektivt mot en viss fiendetyp, ja då kommer man att naturligt nog få brist på ammo. Det är meningen.

Din kritik hade haft lite tyngd bakom sig om det var så att det fanns en massa pickups runtomkring för att fylla på men nu är man ju faktiskt tvingad till att ständigt utföra en massa glory kills vilket blir segt i längden tycker jag.

Av daskedennis
Skrivet av lambdan:

Precis som 2016 då?

Nej i 2016 hade man ju hur mycket ammo som helst. Tog det väl slut i ett vapen så kör en gång med motorsågen så är det lugnt.

Ammomanagement i ett sånt röjarspel är definitivt inte positivt enligt mig.

Inget köp för mig.

Av daskedennis

@KejN: jag har ett 128Gb i min. På det har jag 4 spel som jag köpt digitalt, och har 84Gb ledigt fortfarande.
Det största spelet är skyrim som tar upp 14.5Gb, de andra spelen är under 10Gb styck.

De flesta spelen jag sett i e-butiken tar upp mindre än 10Gb styck.

I den där väskan följer det med fack där du kan ha spel och även sdkort om du har flera stycken. Har en likadan, smidig!

Men hellre ett för stort sdkort än för litet. Här i familjen är det bara jag som spelar på vårt men ni kommer kanske köpa fler spel digitalt om ni är fler som spelar. Jag köper nåt spel här och där när det är rea och det finns huuuuur mycket indiespel som helst som är på rea typ hela tiden om man gillar det.

Av daskedennis

Ser bra ut. Joycondockan kan ladda 4 st på en gång eller?
Köp till ett skärmskydd i härdat glas och smacka dit det första du gör.

Av daskedennis

Köpte my tv 2018, valde då led i form av Sony xf9005, just pga alla rapporter som började komma med Oled som var något år eller två gamla där dessa problem började visa sig, även hos användare som inte har de på dygnet runt eller med tv4s morgonsol osv.

Det och priserna för Oled...

Av daskedennis

Förstår inte varför de poängterar att det är glas i skärmen när yttersta lagret ändå är samma mjuka plast som förut. Är ju uppenbarligen inte gjort för att det ska gå att byta plastlagret enbart så det blir märken precis lika lätt som förut och du måste likt förbannat byta hela skärmen i alla fall! Värdelöst.

Av daskedennis

Japp... Började med en ssd på 120gb för Windows och spel och en hdd på 1Tb år 2011..sen behövdes en ssd till så blev en 128Gb till... Och det var längesen det slutade räcka till men har inte tid att spela nu ändå så har inte orkat utöka ssd-lagringen. Får bli ett helt nytt bygge någon gång i framtiden istället. Då blir det enbart snabb lagring!

Av daskedennis

Folk gnäller på priset men att köpa en iPhone 11 pro max eller vad den heter för bara ett par tusenlappar mindre är inga problem?

Av daskedennis

Skyrim på switchen om man räknar main quest som att klarat ut spelet..

Annars super Mario odyssey.

Av daskedennis

Trevligt med 120hz i en budgettelefon. För mig är det skitsamma i spel, spelar ändå inte på telefonen men jäkligt skönt i övrigt. Hoppas mjukvaran blir bra och smidig den också. Intressant telefon för mig helt klart!

Av daskedennis

Släpp till switch!

Av daskedennis

Jag skulle rekommendera en ambidexter mus? Som inte är gjord för antingen höger eller vänsterhänta utan "rak" så att säga. Jag spelar som du med ringfingret uppe på musen och den typen av mus funkar bäst för mig.

Av daskedennis

Har ett genomskinligt silikonskal som täcker baksida och kanter.
Satt ett skärmskydd i plast på från fabrik men telefonen är snart 3 år gammal så det tog jag bort för ett tag sen då det blev slitet. Inte satt dit något nytt.
Huawei p10.

Av daskedennis

Jag som är helt hjärndöd när det kommer till vattenkylning tycker detta var asfränt!

Av daskedennis

Xf9005 är ju en va-panel och med den kommer bilden bli sämre ju mer sned vinkel man har.

Har testat lite hemma och stå framför sen röra mig längre och längre i sidled, och visst märker jag en liten försämring av färgerna men då är jag förbi där soffan slutar. Jag brukar sitta i den vänstra delen av vår 3sitssoffa och märker ingen skillnad mot när jag sitter takt framför.
Förutom på att man ser hur FALD:en jobbar lite mer (blooming), främst när det är eftertexter på en helsvart bakgrund. Men vid vanlig användning märker jag det inte.

Det är min uppfattning om vår xf9005 65" och betraktningsvinklar. Är väldigt nöjda.

Av daskedennis

@Kokaren: sitter själv med en Sony Xf9005 65", köpte på BF förra året för 17k vilket jag tyckte var riktigt värt. Även idag en riktigt bra tv för 13k. Går du över 65" så tappar du mycket i funktion och bildkvalité för lite större panel. Inte värt det.

Kan du få den för 13k eller tom ännu billigare på BF så är den ett givet val.

Av daskedennis
Skrivet av Dizzö:

XFX gjorde bra Polariskort tyckte jag!

Men deras Navi var riktigt kassa. Precis som ASUS alla kort och MSI Evoke.

Att hålla sig till Powercolor och Sapphire är alltid ett säkert kort med AMD, eftersom de just specialiserar sig på de korten.

Håller med, alltid kört sapphire på mina kort, alltid funkat kanon. Inte referenskylare då såklart haha.