Inlägg

Inlägg som nidas har skrivit i forumet
Av nidas

Lite extra konkurrens på den här marknaden behövs garanterat, hoppas intel använder sitt kapital väl så vi kanske har 3 aktörer värt namnet om ett par år.

Saknar lite tiden på 90-talet när det fanns mer roliga, om än inte alltid kanske skitbra alternativ.

Av nidas

Är det bara jag som drar på mig jobbfolfiehatten och tror att Googles är ett projekt att dra bort uppmärksamheten från dem själva för en stund.

Av nidas
Skrivet av Asssor:

Att man inte har skaffat partnerskap med datorbutiker för att fixa detta är för mig en gåta. Ett snabbt besök på Webhallen, Inet eller något annat ställe hade varit mycket enklare, både för kund och för AMD. Att ta med sig moderkortet dit är heller inte speciellt jobbigt, alternativt skicka in det till någon av dessa.

Oavsett vad, trevligt av AMD att ens göra detta, det ska dom ha kredd för.

Finns ingen sunt funtad butik som skulle ta på sig det, tar för mycket tid för att man vill göra det över disk och då speciellt kostnadsfritt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nidas

väntar spänt på shin megami tensei och dragon quest... dock har jag inte fått tummen ur och klara zelda än men vafan inget stressar fram speltid som releasedatum på nya spel man vill lira..

Sen hoppas jag tokigt hårt på ett persona 5 till switchen men är väl föga troligt att det kommer i nuvarande form.

Av nidas

Trevligt helt klart, om det är rimliga tidsramar tills man får ut låneprollen, annars blir det nog mer irritation än välvilja i slutändan även om konceptet är trevligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nidas

Nu har jag väl mest skummat igenom tråden, visst som alla säger så är det en skrämmande låg andel människor som har psyke/anlag för att lyckas.

Sen har man lite andra faktorer man borde ta med och som kanske redan har tagits upp, hur kul är det att nöta samma lir 14 timmar om dagen för att man måste och inte för att det är kul, allt som blir ett yrke har en tendens att ta kål på eventuell glädje man fick ut av det tidigare.

Sen är det väl rätt få som kan bli speciellt långlivade i den här branschen heller, och pengarna är nog inte i elitsportsnivå så tiden efter kan nog bli synnerligen knackig om man inte har en backup plan.

Av nidas
Skrivet av mrqaffe:

Man får köra med Kilt i stället då.

det har folk redan försökt med, samma visa där

Av nidas
Skrivet av Boggus:

Arbetsleder på myndighetskontor. Kör Birkenstock året runt och shorts på sommaren. Behöver man gå på klientmöte så klär man sig efter vilken typ av möte det är.

I regel brukar arbetsprestationen för anställda öka om man minskar irritationsmoment eller andra störningar kring arbetet, avslappnad och bekväm klädsel bland kollegor är fullkomligt rimligt. En anställd som sitter och lägger mer vikt på att anmärka hur andra klär sig istället för att fokusera på sina arbetsuppgifter ser jag inte som en effektiv eller värdefull resurs på arbetsplatsen. Gällande de delar i arbetet där man behöver leva upp till en förväntad standard för utomstående parter så får man vara anpassningsbar och byta om för dessa tillfällen.

Med det sagt så skulle jag markera starkt vid mjukisbyxor.

Skulle väl vilja påstå att shorts har lika lite på ett myndighetskontor att göra som mjukisbyxor..

Inte många glada miner på myndigheten jag jobbar på om någon glider in i shorts och faktiskt använder dem resten av dagen.

Av nidas

ibland blir man halvnöjd med att man fick tag på ett referens vega 64 for 5k.

Av nidas
Skrivet av ClintBeastwood:

Det bör gå på garanti. Du har betalat flera tusen och då ska det bara fungera. Ja, oavsett pris egentligen. Andrahandsvärdet lär sjunka dessutom, åtminstone om du ska sälja här på Sweclockers där folk kan söka upp dina inlägg om kortet.

bråkar det mer så kommer det bli ett garantiärende av det ja, men chansen att jag skulle sälja saker till folk här på forumet ser jag som synnerligen osannolikt oavsett hur bra eller dåligt det hade fungerat.

Av nidas

haft lite strul med med Vega 64, lite härliga gråskärmskrasher och elände.. fick enbart bukt med det genom att undervolta och sätta fläktkurvan avsevärt högre än standard. throttlade som ett jäkla as i stockinställningar och låg konstant på 85 grader.. fått snurr på eländet nu iaf.

Av nidas
Skrivet av anon159643:

Jag har inte ens susning om hur mycket fel Qualcomm gjorde, men Thailand behöver pengarna. -Så gratis till er!
Men kan inte våra politiker i riksdagen börja stämma Google, Apple, Facebook etc på några miljarder de också, så att vi kan få det vi vill ha utan att själva behöva betala för det?

Min poäng är att det är bra att företags som begår fel för böta, men när domaren är samma person som får alla pengar, så vill jag inte kalla det för en opartisk rättegång.

Thailand? Var väl iaf en domstol i Taiwan som dömde?

Av nidas

Om du hade tänkt söka de där befattningarna hade jag nog sett till att vara i larvigt bra form.. är inte direkt få sökande, och som de brukar säga om du behöver fråga om hur bra form man måste vara så är du nog inte i tillräckligt god form

Sen är det väl framförallt på pilotsidan en hel hög med andra krav som är viktigare än att vara i god fysiskt form.

Av nidas

Är alltid lämplig en måndagmorgon på väg till jobbet.

Av nidas
Skrivet av DasIch:

AMD tycks lida av en oerhört dålig ledning.

Eller en PR avdelning som är direktrekryterad från valfritt telemarketingföretag.

Av nidas

Låter som du kör på nära på relik hårdvara, har du kollat legacy drivare för grafikkretsen?

Av nidas

stationärt: win10/arch
laptop: osx
mobilt: ios

Av nidas

afghansk metal, obskyrt om något.. och fan inte helt uselt heller

Av nidas
Skrivet av serverfel:

Håller med om metal idag. Noll innovation.

jävlar vilket jävla necro citat.. var ju bara 10 år sen jag skrev det där

Av nidas
Skrivet av Nexus82:

Crap, missade mitt 15-årsjubileum.
Skriver dock inte så mycket längre, men minns med glädje tillbaka då jag skrev en massa (oftast skräp) i spelforumet samt i ÖÄ.
När jag registrerade mig 2002 gick jag i gymnasiet och läste alla Da-bear "memes" som dök upp i tråden där han skulle träffa en tjej.

Idag är jag 35 år, har sambo, en liten dotter och hund. Time flies

Shout out till: @nidas, @dasich, @hipshot (plus flera vars nick jag glömt bort, sorry buds)

tjenare gamle man. Var fan inte i förrgår