Inlägg

Inlägg som SWEWirex har skrivit i forumet
Av SWEWirex

Annonsen är avslutad

Av SWEWirex

Annonsen är avslutad

Av SWEWirex

Intel i5-6600K, ASUS Z170-A + CoolerMaster Hyper 212 EVO

Hej!

Säljer nu mitt tidigare paket bestående av CPU, Moderkort och kylare.
CPU: Intel Core i5-6600K 3.50 GHz (1151)
Moderkort: ASUS Z170-A
Kylare: CoolerMaster Hyper 212 EVO

Då jag endast har en moderkortslåda till komponenterna så kan jag inte skicka dom, CPUn och kylare sitter kvar på moderkortet. IO-shield finns kvar.

OBS. Endast upphämtning i Göteborg och säljes endast som komplett paket.

Läs hela annonsen här

Av SWEWirex
Skrivet av Nightknight_me:

Vad har den för vram?:)

Oj, det missade jag visst att skriva va med, 4gb

Av SWEWirex

Sapphire RX 480 OC 4gb

Hej!

Säljer nu mitt Sapphire RX 480 OC 4gb pga uppgradering, kortet fungerar felfritt och har inte överklockats (förutom den från fabrik).

Orginalkartong och kvitto finns, upphämtning i Göteborg föredras med kan skickas vid behov.

Läs hela annonsen här

Av SWEWirex

FIFA 20/21 Pro Clubs söker spelare för PC

Hej!

Vi är ett gäng på 4-5 personer som spelar Pro Clubs på FIFA 20 (PC) och kommande FIFA 21 och hade gärna sett lite fler spelare i klubben. Alla typer av spelare är välkomna och vi spelar mest för att ha kul så spelar du FIFA på PC och vill spela lite Pro Clubs så lägg gärna till mig på Origin så kan vi testa ett par matcher.

Origin ID: SWEWirex

Mvh
Philip

Av SWEWirex

OTG Kabel Micro USB -> USB C?

Halloj!

Är på jakt efter en OTG kabel hane till hane att använda till min nyinköpa DJI Spark drönare, Micro USB i ena änden och USB C i den andra, finns det ens? Känns som jag gått igenom dom flesta sidor utan lycka.

Som jag förstått det så är OTG en annan typ av kabel och vanlig USB kabel fungerar inte?

Av SWEWirex

XXL säljer DJI Spark med Fly more combo för 5000kr, 700kr billigare är halvseriösa sidor

https://www.xxl.se/dji-spark-alpine-white-fly-more-combo-dron...

Av SWEWirex

[Förmånsbil] Förmånsbeskattas extrautrustning för 0kr?

Hej!

Jag går nu i tankarna på att beställa min första förmånsbil, jag har dock kört fast lite gällande extrautrustning och förmånsvärdet. Modellen är ny och finns därför inte hos Skatteverket ännu vilket försvårar det hela markant.
Bilen har en lanseringskampanj som gör att den kostar 402k, där till kan du få 2 st paket för 0kr.

- Vårt externa företag som hanterar bilarna åt oss säger att dessa paket kostar 27k extra och ska därför förmånsbeskattas.

- Bilhandlaren säger att dessa paket inte har någon bruttotilläggskostnad och ska därför inte beskattas extra, hade däremot paketet haft ett pris och han sedan gett mig 100% rabatt hade det varit en annan historia.

Jag antar att detta helt beror på vad bilmärket rapporterar in till Skatteverket när modellen lanseras, men jag har dålig koll på dom här delarna. Jag tycker att bilhandlaren borde ha rätt med tanke på att han faktiskt jobbar åt bilföretaget, men Skatteverket är ändå Skatteverket. Om det är så att dessa paket ska beskattas så påverkar det min månadskostnad ganska rejält så hade vart trevligt att veta innan.

Vem är det som har rätt?

Av SWEWirex

Hur stor skillnad gör en ny router om WiFi inte är viktigt?

Hej!

Kör just nu med Comhems standard router hemma, använder i stort sett aldrig wifi, förutom i enstaka fall med mobilen. Är det någon mening att jag köper en dyrare router? Kommer jag tjäna nånting på det?

Av SWEWirex

Spelare för 4K Ultra HD Blu-ray

Hellu!

Har haft min 4k TV i lite över ett år nu men börjar tröttna lite på att jag inte har något material i 4k att använda den till. Tänkte därför köpa en 4k blueray spelare och lite 4k filmer som jag kan njuta av.

Vet dock ingenting om detta, är det bara att köpa billigaste möjliga som jag hittar? T.ex. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3589129

Eller är det något jag bör kolla efter? Lägger helst inte en förmögenhet på detta men vore kul att ha nått att se på, det räcker.

Tack!

Av SWEWirex

Bästa lösningen för att visa en textfil via htlm?

Halloj!

Håller på med signage på mitt företag och vill visa lite statisk på våra skärmar. Har en textfil som genereras ett per gånger per dag som jag vill visa via ett html dokument.

Efter mycket googlande så har jag försökt fixa enligt nedan men får det ej att fungera, så ni kanske har en smartare lösning?

Nedan skall göra att textfilen visas inom en iFrame och sedan redigeras texten via js för att bli bättre synlig, jag får fram texten i rutan men att redigera den i efterhand var en större utmaning. Detta kanske inte ens går att lösa?

HTML:
<iframe id="total" src="http://server/fil.txt"></iframe>

CSS:
<style type="text/css">
iframe{
border:none;
width:400px;
height:50px;
display:block;
}
</style>

Javascript:

<script>
var frame = document.getElementById('total');
frame.onload = function () {
var body = frame.contentWindow.document.querySelector('body');
body.style.color = 'red';
body.style.fontSize = '40px';
body.style.lineHeight = '20px';
};
</script>

Av SWEWirex

@silverc0re vad sägs om 600kr?

Av SWEWirex

@silverc0re det har suttit i datorn sen jag köpte det, har faktiskt kvar kvittot till och med. Fungerat klockrent för mig, uppgraderade till ett 480 i höstas sen dess har det legat i lådan.

Av SWEWirex
Skrivet av silverc0re:

Söker ett Radeon HD 7970 för Crossfire, helst ett Sapphire men vilket som helst (förutom referens) fungerar.

Helst kring Göteborgstrakterna, men går bra att skicka också.

Betalar inte i förskott.

Läs hela annonsen här

Hej

Har ett Sapphire 7970 Ghz Vapor-X Liggandes i orginalförpackning ifall du är intresserad. Har inte tänkt så mycket på pris men du kanske har en budget?

Av SWEWirex

Inet säljer ut sony xperia Z5 premium för 3299kr

länk

prisjakt

Av SWEWirex

Automatiskt uppdatera excel dokument från server

Hej

Vi har vårt veckoschema i ett excel dokument liggandes på vårt intranät, vi har slängt upp det på en TV på kontoret men måste hela tiden ladda ner det på nytt då vår schemaläggare gör ändringar, finns det nått sätt vi alltid kan ha det up to date utan att ladda ner det om och om igen? men så att det ändå går att ändra från hans sida utan problem?

Av SWEWirex

Mitt crashar när jag laddar save från "vanliga" skyrim. Säger att min save är beroende av Dawngaurd, Heartfire och Dragonborn... Nån som vet?

Av SWEWirex

Någon annan som har märkt att hörnor verkar ovanligt lätta att göra mål på? Känns som backarna markerar dåligt medans anfallarna verkar hoppa i precis rätt läge.

Av SWEWirex

Fortfarande uppe ifall någon annan är intresserad

OBS. Bud tas gärna via PM nu då annonsen hamnat ett par sidor bak.