Inlägg

Inlägg som I_KILL_HORSES har skrivit i forumet
Av I_KILL_HORSES

Wooting One bortskänkes i Göteborg

Det här tangentbordet ligger och skräpar, och har ett fel för mycket för att jag ska ta något betalt.

Ungefär hälften av bakbelysningen funkar inte. Tydligen ett känt fel, jag har försökt fixa men ej lyckats. Sen funkar inte tangenten till höger om vänstershift, se bild. Om du inte programmerar så klarar du dig säkert utan den.

Använd som det är, pröva analoga funktionen inför ett framtida köp eller slakta det och använd switcharna.

Finns i Guldheden. Jag skickar inte, och jag möts inte upp. Kom och hämta!

Läs hela annonsen här

Av I_KILL_HORSES

Stroll alltså...

Vilken skum säsong han har. Inledde starkt och har de senaste racen inte ens kommit i mål. Nu pole position. Blir riktigt spännande med starten imorgon!

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Mieriola:

En del av problemet är att Max överpresterar sett till bilens kapacitet, vilket gör att den som sitter i andra bilen hamnar i underläge redan från start

Detta tror jag också är sant. Med en annan förare än Verstappen hade nog Redbull slagits med Renault, Racing Point och McLaren den här säsongen. Därför hade det varit kul att se Perez eller Hülkenberg i den andra bilen, och då se hur någon av dom kan mäta sig mot Verstappen.

Skrivet av Mieriola:

Politiken i F1 är ologisk ibland.
Ryktas lite löst om att hans plats kan tas av Perez och han då får lämna trots att han har kontrakt, och det skulle isf öppna för att han får leta plats på annat håll. Har inte Mercedes plats för honom så är det inte helt omöjligt att han kan hamna på Red Bulls (eller något annat team som letar förare) radar, och jag tror inte Mercedes skulle vara alltför ovilliga att låna/släppa honom.

På de citat jag har sett från Wolff så låter det som att Russel sitter i en Mercedes 2022. Det vore väl ändå klokt av Mercedes att låta sin kronprins köra jämte Hamilton en eller två säsonger innan han lägger ned?

Av I_KILL_HORSES

Jag tror att Albon är körd. Marko och Horner sa ju till och med offentligt att hans resultat i Portimao och Imola var avgörande. Han blir väl i bästa fall nedflyttad till Alpha Tauri och senare ersatt när Redbulls förare i F2/F3 har superlicens. I värsta fall, för Albon, så sitter Gasly och Tsunoda i Alpha Tauri i vår. Om jag har förstått rätt så behöver Tsunoda fortfarande fler poäng för sin superlicens, men det är fullt möjligt att han har den i slutet av säsongen.

Kom ihåg att även om Gasly också höll för låg nivå 2019 och Albon kom in och presterade bättre så var också bilen som Albon fick köra mer utvecklad och troligtvis bättre än den Gasly hade i början av säsongen. Att Albon ligger bakom Kimi och inte kommer om är inte bra för hand chanser att få stanna.

Av I_KILL_HORSES

Kollade på FP1 idag, väldigt många förare och stall som har problem med greppet, särskilt på hårda däck. Vi får väl se hur mycket banan förbättrar sig inför lördag och söndag, men med en ny bana och lite problem med grepp så kan det nog bli ett spännande race på söndag.

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Fulci:

Ah, visste inte att det var så. Men är priset också reglerat? : )

Priset är reglerat ja, om jag minns på rak arm är det 15 miljoner pund per bil, alltså 60 miljoner pund för Redbull och Alfa Tauri.

Av I_KILL_HORSES

Tänkte försöka se kvalet för F2 idag, men viasat motor sänder inte det. Är det så att viasat motor aldrig sänder F2-kvalet?

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Svensktiger:

Han kommer kanske att starta loppen.
Parkerar dock direkt han inte tycker att det är roligt längre med något vagt "fel"

Typ att båda hjulen på höger sida är punkterade?

Av I_KILL_HORSES

NNu är det bara några minuter tills Indianapolis 500 börjar. Någon som ska kolla? Vore kul om Alonso fick sin seger, ändå sista chansen på några år i och med att han kommer köra samtliga F1-lopp för Renault.

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Tinkerbeard:

Hulkenberg är bekräftad förare.

Kul! Vi får se om han ligger trea hela racet och kör av på sista varvet.

Av I_KILL_HORSES

Perez ute ur helgens GP, testade positivt för COVID19. Ryktas om att det blir Hulkenberg som ersätter. Han verkar redan vara på plats hos racing point. Kan det bli ett podium trots allt?

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Specke:

Finns det någon annan butik i Göteborg med omnejd än Naturkompaniet som har bra utbud på kängor och har goda kunskaper?

Kolla på XXL i Sisjön, dom brukar ha mycket kängor.

Av I_KILL_HORSES

Om några minuter börjar helgens NASCAR-lopp. En liten tröst i dessa tider!

Av I_KILL_HORSES

Jag tycker att de tre byten som skedde i veckan inte var förvånande... Att Ferrari var missnöjda med Vettel är lätt att förstå, Riccardo är för gammal och därmed för sugen på att försöka spöa Leclerc så Sainz känns självklar. Lika självklart att Riccardo tar ett litet steg upp från Renault till Mclaren.

Däremot känns det osäkert vem som får platsen hos Renault. Jag tror inte på Alonso eller Vettel, dom lär vilja ha en bättre bil och kan inte sitta i 2-3 år och hoppas. Magnussen, Gasly, Hülkenberg och kanske Grosjean känns som rimliga kandidater, särskilt eftersom Gasly och Grosjean är (någorlunda) franska. Magnusson och Grosjean har dock visat på svagheter vad gäller teamwork.

Personligen hoppas jag på Gasly. Jag tror att hans framtid i Red Bull är körd, och jag tycker också att Hülkenberg har fått nog med tid i F1. Renault får ett heltfranskt team, och sparar en slant jämfört med Hülkenberg.

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av forcevision:

Känns jätte ostabilt om man inte kan starta om enheten.

Starta om kan du göra, men under kontrollerade omständigheter. Om du rycker sladden till en Rasperry Pi riskerar du korrupt SD-kort.

Av I_KILL_HORSES

Här förklarar Ross Brawn beslutet att ställa in:

https://youtu.be/MeodwVoFpsw

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Fulci:

Sista året med Renault. Har någon annan hoppat på till 2021 eller blir det bara Renault som kör sina motorer?

Än så länge är det bara Renault som kör med sina motorer 2021.

Av I_KILL_HORSES
Skrivet av Svensktiger:

Sainz blev trea då LH drog på sig +5 sekunder.

Det verkar som att Sainz kan ha varit en av förarna som körde med DRS under gulflagg, så det finns en risk att han blir nedpetad.

Edit: Sainz blir p3. Riktigt kul!
https://twitter.com/f1janneb/status/1196176451663540224?s=20
Skickades från m.sweclockers.com

Av I_KILL_HORSES

Jag bjuder 400 för 16GB RAM LP.

Skickades från m.sweclockers.com

Av I_KILL_HORSES

Du kan klona ditt kort med hjälp av verktyget SD copier som finns i Raspbian. Det används lättast genom GUI, och du behöver få in ditt nya 8GB-kort i USB-porten. Programmet är smart nog att kunna kopiera från ett större kort till ett mindre om inte utrymmet krävs.

Det blir ju lite struligt eftersom du använder en Zero, det finns ju bara en port, så du får använda en hub eller gå till en Raspberry pi model B.