Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz
Skrivet av Anders127:

Är det här med fusk något stort problem? Bara sett en cheater en enda gång i bc2 och då blev personen bannad inom 5 minuter. I bf3 har jag spelat i 108 h och aldrig sett någon uppenbart fuska. Vad är det för servers ni spelare på egentligen?

Ja det är ett riktigt stort problem! Och jag vet inte vilka servrar du är på men har stött på dom flesta på Svenska servrar som Webhallen och Gotland!
Räcker med att du kollar en killes stats så ser du direkt! En som dödat 22000 och dött 200 gånger är en jävligt bra spelare!

Det tycker ialla fall EA som inte gör ett skit åt saken!Menar till och med jag skulle kunna bygga ett filter som ringar in idioter som fuskar! Och har man mer än 40% träffsäkerhet overall så kan man börja undra!

Av Thewiruz
Skrivet av Semjonov:

Spelar ingen roll om ni rapporterar dom, dom rensar statsen på dom...omfg....så menlöst.

Ett nyhetstips till Sweclockers!!
Kanske skulle göra en intervju med EA och kolla vad som egentligen händer med alla rapporter! Vill verkligen veta vad som händer med fuskarna och hur dom bekämpas !!!!

Tror det finns massor som vill veta!

Av Thewiruz
Skrivet av MaLo:

Jag kör bara på servrar med få spelare då fuskare tycks föredra servrar med många spelare då man får mer kills. Sedan kan man lättare upptäcka dem då man möter dem oftare.

Råkade även på två fuskare som hade fullt sjå med att döda varandra hela omgången så de hade typ dödat varandra 50 gånger var.

Det är inget ovanligt för bra spelare utan det är mer runt 30-50 beroende på bana. Fick själv 22-2 när jag satt som skytt i attackhelikoptern för ett par dagar sedan och jag kan inte påstå att jag är särskilt bra, men då jag låst upp allt så har man fördelen mot ovana spelare.

Som bäst har jag fått 108/8 men då hade jag ett äckligt flow på Grand bazar! Men brukar ligga ganska bra till annars också.

Av Thewiruz

Jag har ritat lite ,Skall ialla fall ge en hint vilken knapp man trycker på för att anmäla fuskare! Lättare att förklara med en bild!

http://img46.imageshack.us/img46/5094/reportcheaterbf3.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Av Thewiruz

Comhem 100/10 Wifi fråga-koppla in 2 modem?

Hej
Jag har modemet i sovrummet nästan bredvid sängen och när jag kopplar på Wifi funktionen så får jag ofta huvudvärk!
Är inte helt säker på om det är routerns fel men efter jag kopplat bort Wifit hemma så har jag sluppit denna åkomma konstigt nog.
Paranoid eller ej så funderar jag på om det finns någon annan lösning då jag har 2 ställen jag kan koppla in modemet på
1. i sovrummet där mina 2 datorer står och har sladd ( Vägrar köra trådlöst på dessa Då jag spelar på ena !)
2. En våning ner i vardagsrummet

Frågan är om jag kan koppla in ett modem där nere och endast köra Wifi på det och ha alla trådade datorer uppe? Någon som vet?

Vill inte vara utan wifi då sambon har en bärbar !

Modemet jag har är ett Netgear cg3100
http://www.comhem.se/comhem/bredband/bredband-fran-comhem/net...

Funderar på att köpa ett till begagnat

Av Thewiruz
Skrivet av Zipfer:

Här är en som har hunnit med en hel del på 4 och en halv timme.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/dRrta__/stats/39...
Fattar inte vad fuskare får ut av det.
Han sköt alla utan att röra sig ifrån sin bas.

okej kan inte anmäla honom.Kanske pgr av att dom håller på att kollar upp honom?

Av Thewiruz
Skrivet av Engman78:

Över 100% accuracy kan man få om man lyckas att få flera kills på samma skott. Skjutit 10 rpg salvor och dödat 15 <= BF3 räknar det som 150% accuracy.

Det va fasen !

Av Thewiruz

En till fuskare! 107/0 på metro så det finns inte mycket att säga

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/RusteeGuns/#

*Edit* Matchen är inte slut 201/0

Kills 22 616
Deaths 332

ganska uppenbart!

Av Thewiruz
Skrivet av MrAdde:

Tror inte han fuskar, kolla SPM.
Fast iofs kan det ju vara så att han bara kör med fusk ibland, och suger på spelet ?
Då jämnar det kanske ut sig ?

Jo skumt är det!! Har iof sett en del som använder artificial aiming och fortfarande har en ganska låg träffsäkerhet.Det är skumt!

Av Thewiruz

Det verkar få effekt.Många profiler finns inte längre kvar vilket känns riktigt skönt!

Av Thewiruz

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/BC2-GOKOR/#

Någon som tycker denna kille ser skum ut??
Stötte på honom på Metro och han fuskade garanterat!

sen hur kan man ha över 100% i aim?

Aim King
BC2-GOKOR
Accuracy
119%

mmm

Av Thewiruz
Skrivet av Likvid:

Bara för att vissa inte gillar Ryssar så byt server då istället för att gnälla, ryssar enligt min mening är raka och har en tuffare attityd än mesiga svenskar så gilla läget och sluta klaga, dom är inte värre än nån annan.

Det är väl tur att inte hela världen delar svensk kultur.

Eller så flyttar du till Ryssland ! Låter bäst tycker jag!

Av Thewiruz
Skrivet av IDX:

Tjo.

Vi är många admins som jobbar på att få bort så många fuskare vi kan från våra servrar. Men med tanke på att vi ej kan vara inne 24/7 så är det svårt att få tag på alla. Tänk på att vi ej får betalt för det vi gör så är det orealistiskt att vi är online hela tiden. Men precis som Daniel skriver, skriv en rad på http://lokalen.nu/forums/viewforum.php?f=72&sid=00a83cc919b7a... eller kom in på #webhallen @ Quakenet för att rapportera om regelbrott.

//Idx aka Hypnotasssed

Skulle ni inte kunna ge admin rättigheter till två till som brukar spela väldigt mycket på era servrar?Menar någon som är mogen och kanske spelar helt andra tider på dygnet än resten av era admins? Fungerar det inte är det bara att fimpa ?

Av Thewiruz
Skrivet av Sarevok:

Min erfarenhet är faktiskt att svenskar är de värsta människorna att spela med. I en server med en massa svenskar så kan jag garantera att man får uppleva en massa spam i chatten. Det skrivs en massa nonsens, massa onödiga klagomål, svordomar och framför allt en massa rasistiskt skit. Ryssarna som alla verkar gilla att klaga på har jag faktiskt haft en bättre upplevelse med än svenskarna. Visst, ibland kan de skriva på ryska i chatten men vad fan gör det? Så fort någon ryss skriver något på ryska så kommer alla små rasistiska kommentarer fram i chatten bland många andra, oftast skrivet från svenskar.

Istället för att klaga på de så prova att snacka med de, jag kan säga att de flesta jag pratat med varit rätt schyssta och jag kan förstå att många utav de blir rätt upprörda när de får uppleva den Ryss fientlighet som finns överallt. Sen får man också acceptera att vissa inte kan så bra engelska.

Jag har inte upplevt så många fuskare under den tiden jag spelat då jag undviker allt som inte är Conquest Large 64 men de jag påträffat och kollat upp verkar har olika nationaliteter sen undrar jag också om man verkligen är från det landet som battlelog säger för jag har ju sett en massa använda andra ip adresser via tunnlar för att inte kunna spåras med sin egen IP adress och då var ju Ukraina rätt så populärt att välja.

Alla länder har sina fuskare, vi här har ju haft en massa idioter som frågar efter fusk på forumet och andra forum också. Jag tycker att många här borde hoppa av sina höga hästar och sluta tro så mycket om sig själva bara för att de är svenskar.

Men snälla känner du dig kränkt? Iof är Svenskar rasister bara dom andas men sluta blanda in ordet rasist i bf3! Sen är det sant att det fuskas mycket och Ryssarna brukar vara bra på det!

Dock är Ryssland bra mycket större och kanske beror det på det? Inte vet jag! Men bäst vore om man kunde göra så endast Svenskar kan spela på någon server,Den skulle iaf jag spela på.
Just nu invaderas bla Webhallens servrar med fuskare och ja det är inte Svenskar!

Av Thewiruz
Av Thewiruz

Japp har också rapporterat dessa 2

Av Thewiruz

Här är en till som fuskade idag på Webhallen servern

180 kills och 8 deaths

näst bästa hade 51/11

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/IlIlISkyNETIIIll/#

rapportera denna är ni snälla! 9H speltid och level 42

Av Thewiruz

Smaken är som baken.Tycker en del kommentarer är roliga och själv kan jag bli rätt irriterad på diverse saker så ja!

Av Thewiruz

jo

Av Thewiruz

Battlefield 3 Rage Quit

Lite rolig är den

Got killed by a guy!! Yes im taco

http://www.youtube.com/watch?v=PjzlY5kB39A&feature=player_emb...!