Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Thewiruz har skrivit i forumet
Av Thewiruz

Mycket bra gjort! Dock återstår att se vad Nvidia hittat på! Synd att AMD har svårare att fixa CPu sidan! Menar mest ur konkurrens mässiga skäl där Intel äter tårta hela veckan

Av Thewiruz

XLOL CDEG D23F IDYV ASS6

Hähä

Av Thewiruz
Skrivet av Simplified:

Detta kan både vara bra och dåligt. Vi får helt enkelt se om kvaliten lider som följd.

Okej som dom inte har kvalitetsproblem sen innan? Asus är det märket jag haft mest strul med! Rena rama skräpet! Sen kommer MSI som verkar ha Måndag,Tisdag och onsdags problem !

Men men jag ser fram emot detta med stor glädje!

Av Thewiruz

Skulle vara kul om ni skrev vad ni använder för kamera samt objektiv också!!!!!!!!!!

Ev bländare och slutartider om den infon finns också

Av Thewiruz

Kommer inga fler expansionen till BF3 skulle jag tro!

Dock skulle jag vilja se mer storstäder.Är så jävla trött på öken och mellanöstern!
Varför inte Andra världskriget och några berömda europeiska städer.

Vill ha stadsmappar och europeiska sådana!!! Skit för en gåns skull i hur USA vill ha det!

Av Thewiruz
Skrivet av Saken9400:

Alltid lika kul med folk med kassa kort som måste säga att det flyter bra bara för att dom inte har råd att köpa nytt kort och ligger och snittar på 25fps..

Lol!! Eller så handlar det om prioriteringar ?

Hur gammal är du om man får fråga? P12 snacket du kör och snackar om fattiga hit och dit får mig att tro att du kanske låter väldigt stor men IRL är väldigt liten??

Du bör kanske prova ett spel som tex Harry potter,Tetris och liknande.Glöm inte att kolla fps,en ! Du bör klara dig hyfsat !
alternativt be pappa köpa en konsoll till dig?

Av Thewiruz

Okej du lägger BF3 på hyllan pgr Back to karkand?

Av Thewiruz

Ingen?? Ingen som vill ha kontroll över det man betalat för?

Verkar som folk har riktigt bredband i Sverige trotts allt!

Av Thewiruz

Bannad - Anklagad för att fuska! :/

Aja då hände det igen!

Helt utan anledning blev jag utsparkad och bannad från en server (Rocket Blast)! Anklagad för att fuska då jag spelat aktiv sniper!
Är det fler än jag som blir utsparkad pgr av att man just springer omkring med snipergevär och kör över folk ?

Jag tycker det är lite roligt men samtidigt lite nördigt att sparka ut folk som har lite flyt! Ja dom flesta har ju spelat både bra och dåligt beroende på vilket humör man är på

Frågan är dock. Är det många här som blivit utsparkade och anklagade för att fuska? Menar det är ju ändå en Svensk server och såvitt jag vet så brukar inte Svenskar fuska!? Det finns nationer som man kan hålla ett vakande öga på och Sverige tillhör inte en av dom om ni fattar vad jag menar USSR *host*

Tänkte i alla fall göra lite reklam!

http://i41.tinypic.com/6fy24l.jpg

Av Thewiruz
Skrivet av skog1s:

Jag håller med att Itunes kan svåra sig, speciellt på Win datorer! Men om man sätter sig in i Itunes och läser på hur det fungerar att göra vissa saker, så är det inte så krångligt! Oftast handlar det om en "bock på rätt ställe!"

Och om man Jailbreakar sin enhet så blir allt så mycket öppnare, visst är det tråkigt att man ska behöva göra det! Men jag personligen tycker att en Iphone utan Jailbreake, är en enhet utan lycka

Har varit med om att Macpersonal rekommenderar mig att Jailbraka enheten! (med mycket "detta talar vi inte om" ) och bara det är ju ganska kul!

Jag har själv blivit mycket intresserad av att köpa en Androidmobil (typ SGS II) bara för att jag älskar olika lösningar. Och kommer att göra det (man känner sig bäst själv) bara för att jag är intresserad av teknik!

Ärligt talat så fattar jag inte fanbois som "vägrar! att testa ett annat märke! Teknik är kul, och tyvärr så kan inte alla läger erbjuda det det som fattas tillsammans! Den dagen det kommer, kommer det företaget att gå om alla!

Nu drog jag iväg på tangentbordet med fingrarna, men det är en annan historia

Jag brukar seriöst inte ha problem med program överhuvud taget! Om man tänker logiskt så är det inga problem.Dock Är bla Itunes långt ifrån logiskt uppbyggd och man kan fundera på om Apple sparar pengar genom att anlita uteliggare som läst programmering i en vecka?

Det finns inga program som jag avskyr så mycket som Itunes.Apple är ett företag som slickar brunögat på mediabranschen och har tungan så lång uppe att det verkar vara svårt att få ut den!!!

Jag kan bara gissa hur resten av Apples program ser ut och fungerar.Iphone tex får man knäcka för att få den telefonen man faktiskt betalar för.Men det är tur det finns folk som tycker olika helt klart.För hade det varit samma vansinne till PC ja då hade det inte hållit speciellt länge kan jag lova!

Av Thewiruz
Skrivet av Devil May Cry:

Mac vs PC är lite som PS3 vs 360.

Snarare en parfym vs verktygslåda .Parfym kanske får jobbet gjort men på ett annat sätt än det va tänkt från början?

Av Thewiruz

Jag har LM hahah!! Spelade igår.Synd en dag till!!! Snåljåpar

Av Thewiruz

Backup av webinstallationerna som släppts hitills?

Hej

Jag undrar om det går att göra en backup av senaste patchen och DLC,n man får med Limited edition?

Menar så man slipper tanka ner skiten igen ifall man skulle behöva blåsa burken.Dessutom känns det bättre att förvara sakerna där dom ska vara och inte hos EA

Av Thewiruz

Dom sa att man skulle få en överraskning också läste jag i ett annat forum.Är det något mer än det som är sagt?

Av Thewiruz

Det är ett modem med inbyggd router ( NAT aktiverat )

Vad dom normal sett gör hjälper inte mig.Frågan är om det utan större ansträngning går att komma åt mina saker på Datorerna jag har?

Det känns inge bra om det vore så.Men jag delar som sagt inte ut mappar eller något och ja jag är Admin på Win7 burken som är lösenskyddad.Dock samma lösen som i modemet och det var därför jag undrade

Likaså min NAS server (Freenas) Kommer han över lösenet till Modemet så kommer han över lösenordet till bägge mina datorer.Känner inte för att byta titt som tätt bara för att skydda mig från ISP,n om ni förstår vad jag menar?

Av Thewiruz

Kan Comhem ta sig in i mitt nätverk?

Hej

jag hade problem igår och fick hjälp av supporten.Han resetade mitt modem och jag frågade då om han kunde spara min config i modemet?

Till min förvåning kunde han göra en backup och sen lägga tillbaks den.I den filen ligger ju lösenordet till mitt trådlösa nätverk bland annat.Han såg dessutom att jag hade fler datorer i nätverket!

Känns lite obehagligt om dom har såpass stor kontroll så dom kan plocka ut min BIN/Rom fil och dessutom kan läsa vad jag fattar hela min config med lösenord och allt

Vad mer kommer dom åt?Mitt interna nätverk? Mina filer jag har på datorerna?
Känns som han vet mitt lösenord jag använder till det mesta nu?
Någon som vet exakt?

Kul om folk kommer åt mina digitalkamera bilder och andra dokument jag absolut inte vill dela med mig utanför familjen?!

Hur som helst fick jag bra hjälp och antagligen har jag inget att oroa mig för men men!

Av Thewiruz
Skrivet av FearKill:

Det är dröm siffror du nämner där, gissar på en ökning med 10-30% kanske.
Men jag har lämnat AMD teamet på grafiksidan nu, har tröttnat på deras sketna drivrutiner som det är problem med stupp i kvarten.
Så jag ser hellre de lägger ner lite mer kraft på sina drivrutiner innan jag går över ditt igen.

Men ett maffigt kort utan tvekan.

HEHE tillåt mig skratta !!! Speciellt det där med drivrutinerna! Har du kört Nvidia? Dom har betydligt större problem med drivrutinerna!
Drivrutiner som slutar svara osv... Vet inte vad jag ska tro.antingen kör du Nvidia och aldrig kört ett AMD kort sen början av 2000 talet eller hm ja ??

Jag kör Nvidia nu och har haft fruktansvärda problem.Aldrig med ATI/AMD så det blir nog ett byta till AMD igen ser det ut som

Av Thewiruz
Skrivet av Marticus:

http://www1.garaget.org/gallery/images/141/140834/140834-c325...

http://www1.garaget.org/gallery/images/141/140834/140834-66a3...

Och jag bilderna är från samma match, så mkt jobb skulle jag inte lägga ner på att ljuga.
Och nej det är inte 18 basrape-kills, hade helt enkelt en riktigt monstermatch som resulterade i mitt bästa resultat so far, både poängmässigt och killstreakmässigt

Omfg Killstreak med plan?? är du seriös eller? 21-0 är pgr av fegisar som sitter i fordon hela matchen

Av Thewiruz
Skrivet av Semjonov:

YEHA! Suck on that Nirvers! Kan lugnt säga att jag dör betydligt mer sällan nu av att infanteri skjuter på mig.

Dålig spelare kanske?Du vill inte att någon skjuter på dig?

Av Thewiruz

Jag kan inte läsa den där sidan från jobbet.Någon som kan berätta vad det handlar om? De som fuskar blir Bannad via Origin? hmmm..