Inlägg

Inlägg som Pontuz1972 har skrivit i forumet
Av Pontuz1972

Har spelat 10 timmar early access och the journey är enormt fängslande och välgjort. Frostbite engine gör spelet snyggt och det känns mindre gpu krävande än fifa 16. Kan köra all grafik på max med ett nvidia GTX 780 utan minsta problem. Enormt positiv till de ändringar som gjorts (förutom straffsparkarna). Även de nya lägena till UT känns väldigt bra. Längesedan jag såg fram emot ett spel så här mycket. PES 2017 är ett bättre spel i många anseende men har inget som ens kommer nära UT och nya the journey och som tidigare år blir det väl runt 20 timmar PES och 200 timmar fifa innan året är slut.

Av Pontuz1972
Skrivet av necry:

själv tycker jag diablo 2 är snyggare. tycker graffen är rätt rutten faktiskt.

Diablo 2 snyggare??????, lika bra att du inte kommenterar om man lägger ett så korkat inlägg. Diablo 2 såg ju grafikskt för jäkligt ut även för sin tid.

Av Pontuz1972

Min 2600K gör 4,8 GHZ med bara 300-400 kronors luftkylning så skillnaden blir inte särskilt stor.

Av Pontuz1972

Alltid trist när ett så här hypat spel gör en så besviken. Grafiken känns ju bara sådär och jag gav det 3-4 timmar för att inte döma för fort men hittar inget i detta spel som tilltalar mig alls. Tilläggas bör att detta är en spel-kategori jag normalt sett gillar men allt känns bara trist.

Av Pontuz1972

Bra för såna som mig som ej har något intresse av att spela MP utan bara tänkt köra igenom SP campaign en gång. Att betala 400-500 kr för kanske 10-15 timmar spel SP campaign känns inte vettigt.

Av Pontuz1972

Har aldrig förstått mig på folk som tvunget måste ha dessa enorma kylare som i flesta fall ger en förbättring i temps på kanske 3-4 grader jämfört med en kylare i vettig storlek.. Jag har alltid klockat mina cpus till max med bra resultat men aldrig behövt någon av dessa monsterkylare.

Av Pontuz1972

Aldrig smart att snåla på moderkortet när man köper 10.000+ dator.

Av Pontuz1972

Ingen SSD? Särklassigt den komponent som ger mest märkbar effekt i dagens dator...

Av Pontuz1972
Av Pontuz1972

Min dator klarade spelet på max settings utan ubersampling med 1920*1080 res utan någon som helst laggning med bara ett 4890 Vapor kort så bevisligen måste en ok mängd ram och en bra överklockad cpu ha rätt stor påverkan i spel också fast många säger att man måste köpa ett värsting grafikkort för att klara de nya spelen. Underbart spel och väntar redan på 3:an

Av Pontuz1972

Har kört en vanlig noctuafläkt fäst snyggt med ståltråd mot grafikkortets heatsink på de senaste 4-5 grafikkorten jag använt och det har alltid blivit både tyst och väldigt effektivt

Av Pontuz1972
Skrivet av Korspo:

Undrar om man inte blir trött i armarna att hålla i en så stor kontroll?

Håller med fullständigt, kommer garanterat bli skitjobbigt för armarna efter en kort stund. Verkar totalt meningslöst.

Av Pontuz1972

Spelar inte jättemycket men detta ser jag verkligen fram emot. 1:an var riktigt bra och uppföljaren verkar kunna vara ännu bättre. Blir väl att ta semester en vecka efter man köpt det.

Av Pontuz1972

Har läst så mycket bra om HOMM 3 så jag var tvungen att provra. Man måste ju definitivt ha spelat detta när det kom för den hemska grafiken fick mig att avsluta spelet snabbt. Tyvärr har man ju höjt sina krav på grafiken rejält på senare år och spelet må vara hur bra som helst men tyvärr har jag för höga grafiska krav på ett spel så gick ej att spela vidare oavsett.

Av Pontuz1972
Skrivet av Shadowhog:

Tummen upp? Du hade ju kunnat bränna ner hela datorn och chassit är väl förstört från insidan?
Blir ju lite rädd när man kör på likadant nätagg

Inet har ju fortfarande gjort sitt bästa och kan ej anklagas för det dåliga nättaget från Corsair. Dom säljer men är knappast ansvariga för konstruktionen.

Av Pontuz1972
Skrivet av karjix:

Måste säga att jag är otroligt glad att jag satsa på 2X6870 istället för o köpa något av dom andra korten. Kommer knappast behöva detta monster kort till något då jag enbart använder 1920 x 1080 upplösning för BFBC2 och inväntar Battlefield 3.
Får hoppas på pris sänkningar så kanske man kan köpa 2 kort till för en billig peng o köra 4X

Du behöver inte ens 2*6870 för att kunna köra dagens spel max på 1920*1080, ett hade räckt fint.

Av Pontuz1972

Vem lägger såna summor för ett grafikkort??? Mina 2 st 4890 i CF (kostade 3000 kr tillsammans för ett år sedan) klarar alla dagens spel i max upplösning på en 24" monitor så man behöver knappast de senaste och dyraste för att få ut max av spelen som finns tillgängliga just nu. Att man köper det längre fram när behov finns för ungefär halva priset måste ju vara vettigare...

Av Pontuz1972

Ingen person med sambo/flickvän kan ju allvarligt fundera på att ha denna ljudnivån på datorn. Min flickvän skulle slänga ut mig direkt

Av Pontuz1972

Har hal.dll börjat strula måste du ominstallera OS, du kommer ej att få det att funka annars oavsett om du kör orginalklock eller ej.

Av Pontuz1972

Man får alltså i princip råd med 4st Intel X25-M G2 för det priset och jag är rätt säker på att 4 intel-diskar i raid0 överträffar den prestandan alla dagar i veckan.