Inlägg

Inlägg som Bern har skrivit i forumet
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Szandman
Efter drygt 30 timmars speltid har jag nu också kommit till slutet.

Jag struntade dock i att starta maskinen, det finns ju så mycket kvar att upptäcka! Någon som vet hur man kan få tag på den unika laser/plasmapistol som Enclave-killen har i slutet?? Man kan ju inte ta sig ut ur kammaren på något sätt, eller?? Ganska maffigt ändå med en pistol som gör 62 DM

Dold text

Jag har inte bara gjort mainquest, jag har även gjort flertalet sidequests men ännu inte sprungit på några DeathClaws. Lite besviken blir man ju döda mutanter tröttnar man ju på... Var har de gömt sig??

Var det ett Plasmarifle eller en minigun typ? Sådana gevär har väl många Enclave, du får även den unika varianten om du gör Android questet var det en minigun som sköt laser så finns den unika versionen i deathclawgrottan, där lär du även störa på en deathclaw lr två.

Dold text
Av Bern

Alla ni som lirar detta på PC, använder ni TAB till PiPboyen? Vill veta varför jag kan öppna den med en annan tangent men måste stänga den med TAB... Det är en mod jag hade gillat

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av crillelundh
hehe ingen dålig lista, jag har tydligen missat en del

enda vapnet jag har som inte fanns i listan skulle vara "smugglers end"

repetern passa bra till tenpennys suit+buttons wig

Dold text

Har inte kommit så långt i MQet att jag kan få Smugglers End än , tennpennies suit e också onåbar eftersom deras kroppar spårlöst försvann från källaren innan jag hann se dem, kanske får använda consolen för att få den...

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheSweede

Hur är riley rustningen? jag valde "eugene", minigun-besten istället

Dold text

DR 21, WG 27, AP+5, LCK+1 & SM.Guns+10, Eugene tog jag av tjejen hon dog, nämneligen under flykten då hon rusade rätt in i ett gäng Mutants.
Hon verkade ju inte riktigt vara den vassaste kniven i lådan så det var väl väntat.

Dold text
Av Bern

Vilka unika vapen & armors har ni hittat då? Ännu en sak att göra innan jag varvar spelet är att samla på mig så mycket unikt som möjligt, har nog redan en 90% av det jag känner till och Melee vapnen känns inte så roliga då jag aldrig använder de.

Det jag har är,

Fisto!, Blackhawk, Lincoln Repeater, Ol' Painless, Reservist's Rifle, The Kneecapper, The Terrible Shotgun, Ultra SMG, Victory Rifle, Xuanlong Assault Rifle, Eugene, Vengeance, A3-21, Firelance, Wazle Wifle, Plunkett's Valid Points & Burnmaster

Button's Wig, Ledoux's Hockey Mask, Medic Power armor, Reilly's Ranger's Combat Armor & Lucky's shades.

T51B armorn vet jag var den finns men om jag får tag på den är en annan femma, kan man göra det utan karmaloss?

Favoritvapnen är helt klart The Terrible shotgun samt Lincoln`s Repeater.

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonazz

har du fått in Reillys Ranger på kartan? Det är dit du ska gå nu.

Dold text

Just det.den geomapper som man fick hos Reilly använde jag aldrig. Hur gjorde man med den? Har missat en massa men tänker nog inte spela om det igen fast det var kul. Många sånna där bobbyfigurer som jag ahr missat också:)

Man gör ingenting bara ha den i din inventory när du upptäcker nya platser gå sen tillbaka och ge infon till henne så får du caps, vet inte riktigt hur mycket men brosan fick precis 3600 för ett gäng locations.

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Chobi
Någon annan som varit med om detta?

Vart och strosa runt i ruinerna av DC och gick mellan små isolerade ställen med hjälp av tunnelbanan. Kom till nån Park ave. där man hör någon kille prata i ett högtalarsystem eller liknande om att hann har ont i huvudet och att man ska försvinna. Försökte hitta killen men allt jag gjorde var att hitta en bakgård fylld med mini nukes och minor som sprängde mig och 2 wastelanders i småbitar. efter jag lyckades överleva när det sprängdes försvann rösten.

Dold text

Jodå den galningen har jag med stött på dock övertalade jag en wastelander att gå o snacka med gaphalsen så båda sprängdes i småbitar medans jag kollade på, han står på en balkong eller något och såfort någon närmar sig spränger han stälet i luften.

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av judge

nån som vet var junkyard ligger ska hjälpa folket i big town att fixa några robotar att hjälpa till och försvara dom mot mutanterna?! står mellan säga till doktor zimmerman eller vad han nu hette att hans android är död, fick del att visa upp eller att förtsätta söka efter han vilket ger mest valuta om man säger så!?

Dold text

Tror jag först pratade med androiden om det hela och lovade att låta honom vara och fick för det ett vapen, sen gick jag till zimmer och sa vem androiden var och fick belöning utav honom. Detta borde väl vara mest valuta då man får belöning utav båda två.

Dold text
Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Sweeper x
Såg det första gången, men inte mer. Kanske tog fel ikon, men jag förstår vad du menar!

Använd FalloutLauncher.exe istället för Fallout3.exe så får du lite mer options.

Av Bern

Lyssna på vad de som är utanför visslar för melodi.

Dold text
Av Bern

Jag har lirat ca 35 timmar med min gubbe nu och tänkte kolla en sak. Jag har inte min Pipoboy på TAB som vanligt utan har bindat om den till en av knapparna på musen.
Problemet är att det går att öppna Pipboyen med knappen men jag måste stänga ned den med TAB vilket med min layout är en lång väg att färdas för fingrarna.
Har man den på TAB så öppnas den och stängs med samma knapp men bindar man om den så måste man använda båda, någon som har samma problem?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klockan
Svårighetsgrad?
Fler skott går ju åt ju svårare man kör. Kan vara så att det droppas mindre också.

Jo jag kör på normal det kan ju finnas mer ammo då kanske. Men går man igenom 80% av alla utrymmen som kan innehålla saker och dödar allt man ser som tittar snett på en och lootar dem så borde man få tag på gott om ammunition.

Av Bern

Läser på många ställen att folk har ont om ammo, hur lyckas man med det?
Den enda ammon jag köpt med mer än 20 timmars speltid är .44, all annan finns ju i överflöd och då spelar jag som någon slags jesusfigur enligt spelet.

Riktigt kul spel men oroar mig dock för att jag bara har något enstaka sidequest kvar och att jag kan ha förstört en del utav mainquestet genom att snoka runt för mycket men vet inte än..

Av Bern

Varifrån tankade du uppdateringen som innehåller Creek? Jag vet att när den släpptes så hade flera sidor en update som hade precis det felet du beskriver.
Så testa ominstallera och dra ned just den uppdateringen från tex fz.se och testa igen.

Av Bern

Jag märkte inte av någon brist på tabletter innan jag varvade spelet, dock tyckte jag att jag behövde använda mer om jag sprang runt mycket men det är säkert bara inbillning.

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av matte54
Use är ju E?

man går fram till en kulspruta å trycker E och trycker E för att släppa den?

Det finns faktiskt folk som inte använder standard bindningarna, bla jag Så jag har bindat USE till en annan knapp men måste likförbannat trycka på E för att släppa den...

Kom på en annan sak som irriterar lite, varje gång jag skall starta spelet så kommer det upp en ruta med att WSOCK32.DLL inte kunde hittas ca 7-8ggr innan spelet startas, allt funkar som det ska men den gnäller ändå på detta, någon som varit med om det?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mYrAns

Han va svart med lila tröja om det hjälper dig minnas

Dold text

Här kommer två bilder..

http://img362.imageshack.us/img362/4152/farcry220081026113105...

http://img88.imageshack.us/img88/8763/farcry22008102611325204...

Jo men

snubben som var i huset i öknen efter det att man kollapsat var The jackal menade jag

Dold text

Sen en fråga till någon, om jag använder en kulspruta tex med USE så varför i hel**** måste jag trycka på E för att släppa den? i varje normalt spel så använder man och släpper med samma knapp men så verkar det inte vara här.
Har jag missat något eller skall det vara såhär?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mYrAns
Det är väll lite spoiler varning på det här

och vaknar sen upp i en stuga med nån snubbe.

Dold text

Han du nämner som "nån" snubbe är The Jackal om jag inte misstar vilken du menar.

Dold text
Av Bern

Vad finns det för olika program som liknar Rocktdock? Skulle behöva något sådant men vet inte riktigt vilket som är bäst/passar mig. Tyckte jag läste att Rocketdock inte funkade med Vista 64 så det failade ju direkt isåfall.

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gamefreak
Har du några 0: or eller O: on så kanske det är det som är felet? Ibland är det löjligt svårt att se om det är 0 eller O

jag skulle lägga min röst på detta alternatviet jag med, fick fel första gången med o då bytte jag en 0a mot en Oa så funkade det.