Inlägg

Inlägg som Bern har skrivit i forumet
Av Bern

Tycker det känns som att 1887orna har fått lite sämre stats eller så är det bara inbillning då det laggat under typ alla matcher jag lirat idag, unable to connect to host mååånga gånger och när man väl kommer in så verkar det vara hos nån kille i östra uzbekistan på dial-up...

Av Bern

Testat olika gamemodes och det har väl kraschat ett 10tal ggr på raken, fan vad trött jag blir...

Av Bern

Någon annan som har problem med spelet nu?

Tappade connection till Steam och när det kom igång igen och jag startade spelet så funkar skiten inte, så fort jag trycker på tex Team Deathmatch så kraschar spelet.

Av Bern

Några saker som jag stör mig på...

När tiden börjar gå ut så spelas det nån jävla musik, varför? iallafall jag spelar mycket med ljud och det går mindre bra när den skiten spelas och man är i ett trängt läge.

Lagget, jag vet inte hur många gånger idag jag antingen dragit kniv eller varit ca 1-2m runt ett hörn på min skärm men dör likförbannat och ser sen i killcammen att jag inte var bakom någon vägg när killen skjuter mig eller att jag inte ens har kniven uppe på hans bild när jag hos mig har det.

Folk som lirar S&D med sniper... Okej en del gör det de skall men oftast får man vänta på nån jävel som ligger kvar i spawn när resten av laget är döda, riktigt irriterande när han som campar i spawn med sniper tar bomben med...

Det som är bra är att jag trots allt detta fortfarande lirar så fördelarna väger upp nackdelarna, lirar nästan enbart S&D och när jag lärt mig mapparna bättre så kommer det troligen bli S&D HC endast precis som i MW1.

Saknar även TPet som jag haft när jag lirat CSS, det är ju ingen kommunikation i detta, får hoppas att det skapas nån form av community med sköna snubbar som man kan lira/prata med sen så att man får lite strategi i det hela med.

Av Bern

jag har använt steam sedan det kom utan problem tills nu...
4ggr har spelet hängt sig, varje gång efter avslutad mp-match och det är ingen dålig hängning, lagom kul när man har sköj. Andra problemet är grafiken, började med att man bara såg händerna vapnet var osynligt sen blev många golv kolsvarta och 70% av väggarna blev helt genomskinliga (inbyggt wh i spelet?) men droppen kom när gubbarna försvann och det endast var västar som sprang runt... Allt lr delar av detta förekom varje gång jag lirade mp igår.
Annars så är det enda jag saknar TP i mp, är van vid cs där man hjälps åt, här så är det noll kommunikation och alla kör sitt eget race vilket drar ned spelupplevelsen en del.

Av Bern

Kan ni mappa numpaden till att göra saker ingame? Jag spelar med ett flertal saker där borta men spelet uppfattar det bara som 1 2 3 & 0 osv alltså den vanliga sifferaden.
Lagom kul att lira 2-3 kartor utan att kunna göra mycket mer än att gå framåt och skjuta.

Lite roligt med att folk sitter i lobbyn och gapar No just n00bs in my team!?!?! när spelet varit släppt ca 1 dygn, herregud varför finns det inte deddiservrar...

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zidust
Testa hårdreseta telefonen som sista utväg. Har dock för mig att allting på telefonminnet rensas men det är i varje fall bättre än att ha en icke fungerande telefon.

Håll inne: Grön, röd och kameraknappen under tiden du slår på telefonen.

Detta fungerade men som sagt så har jag nu en bra hög med inställningar osv att göra om... Men det startar iallafall det är ju alltid något så tack för infon

Av Bern

Nu verkar min telefon ha havererat...

Batteriet tog slut häromdagen så jag la den på laddning och då startades den själv fram tills det att Nokia kom fram sen kom den inte längre.

Så nu lyser den med Nokia logon framme men man kommer inte vidare, går inte heller att stänga av den utan jag måste ta ur batteriet för att den skall stängas av, sen är det samma visa igen den startar men kommer bara till Nokia logon.

Har detta hänt någon annan?

Av Bern

Det finns en ingång vid kyrkogården lr något, vet inte om den är där hela tiden jag hittade den först när jag gjort de 35 levelsen i gruvan.
2 personer står utanför och vill att du dödar folk/hämtar items åt dem så får du något pissigt föremål i reward...

Är level 50+ nu och de scrollsen man köper med portals till grottor är ganska svåra alltså, inga Town portals och ingen health gjorde att det tog mig ett bra tag att ta mig igenom en sådan precis.

Av Bern

Någon som vet hur många våningar det är i Shadowvaultet?

Gillar spelet riktigt men stör mig på att det är så totalt värdelösa saker man får för uppdragen, det enda bra man får är Questitems som man måste ge ifrån sig för att få nya uppdrag...

Av Bern

Beror väl helt på vilken operatör samt vilket avtal du har.

Av Bern

Någon som vet var man köper nya Stylus till ett rimligt pris? Katshing hade inte i lager och jag vill inte betala flera 100 för några plastpinnar.
Börjar bli ganska strängt att använda fingrarna när jag inte har en penna tillgänglig...

Av Bern

Det var inte för msn den drog pengar då?

Av Bern

Nu har jag tappar min andra stylus, någon annan som har problem med att pennan knappt sitter fast? Behövs bara en lätt beröring för den att trilla ut.

Av Bern

Jag har börjat irritera mig en del på en grej med min mobil.

Väldigt ofta så visas inte namnet på den som ringer i displayen utan istället står numret, detsamma om man kollar samtalslistorna så kan det stå 0702***** på en rad sen under står Göte Götesson trots att det är samma nummer man ringt/tagit emot.

Av Bern

Finns inte det som alternativ inne på Facebook när du surfar in där med mobilen?

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nordis
Torrentprivacy fungerar mycket bra för mig!

Hastighetsmässigt ingen skillnad (jag sitter dock bara på 2mbit) och jävligt smidig lösning!

Funkar säkert bra om de hade godtagit min betalning men det gör de inte, testat vanligt VISA samt E-kort.

Av Bern

Tänkte testa Torrentprivacy nu eftersom Ivacy verkar vara det slöaste som finns men de vägrar acceptera min betalning, första gången det händer...

Av Bern

Någon som vet varför jag får sådana höga resultat på min download?

Har BBB ADSL 24/1

UPP: 0,87
NED: 312.52

Mätserver: Stockholm

Har även fått resultat på 457 och 303 ned...

Av Bern
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mazzej
Jag köpte också 5800 för att lyssna på webbradio. Tycker det är dåligt att de inte går. När jag försöker starta någon med realplayer som finns förinstallerat på telefonen så blir hela skärmen svart bara :S

Om någon vet hur vi webbradionördar ska göra kan ni väl berätta?

Det beror på vad för webradio ni pratar om, har stationen en pls fil till exempel så öppnar man deras den i valfri texteditor och kollar serveradressen, den skriver man i realplayer på mobilen och sparar som bokmärke där, sen är det bara att lyssna.