Inlägg

Inlägg som insanez har skrivit i forumet
Av insanez
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dampela
Det beror på spelet. I t ex MOH:AA/COD så är det ju en jäkla känsla i att ha ett antal snipers med i spelet om man är många på en server
skrämselfaktorn blir ju högre om man måste smyga sig fram på gatorna och oroa sig för att det ska sitta en sniper i nåt vrå och vänta på att få skjuta bort en

Som du säger, så beror det på spelet. Det är ju ganska många olikheter när man jämför AWP'n på Counter-Strike och Railgun på Quake3 (om man vill kalla det för sniper). Det är själva spelkänslan och byggnaden av spelet som bland annat visar om snipervapen är roliga att använda, eller inte. Hur många brukar inte sitta och campa med AWP'n på Counter-Strike?

Visst är det riktigt tjatigt med sådana som sitter i spawnen och väntar ut sina motståndare, dom kanske har blivit påverkade av 'Enemy At The Gates' eller någon liknande film?

Av insanez
Citat:

Ursprungligen inskrivet av matteg
Ghost Recon. Där kan du ligga 500 meter bort och skjuta näsan av fi om du vill. Delta Force spelen kanske?

Delta Force är ett jävligt roligt spel vad gäller snipervapen. Kanske DoD (Day Of Defeat) skulle kunna vara ett annat grymt spel, dock lite "cs-aktigt".

Av insanez

Jag har ett sånt moderkort (+ se signatur) som datorkomponenter. Har inte clockat något iomed att jag inte kan något sådant. Vilka "inställningar" skulle jag möjligen kunna ha för min dator?

Av insanez

Ja, vad kan man säga. När man väl hade köpt sin nya dator med nya hårddisken som låg på 160 gig så var man ju inte medveten om det här. Man fick 'leva med' sina 137 gig's flera veckor tills någon som du, tar initiativ och skriver, tack!

Det är ju bara synd att man "kastade bort" en hel månad bara pga det här!