Inlägg

Inlägg som Johan^junior har skrivit i forumet
Av Johan^junior

"Jag pratade med CDON som bad mig prata med ACER."
Smidigt att skicka kunden direkt till leverantören, för att slippa dras med reklamationer.
Starkt jobbat, CDON.

Av Johan^junior
Skrivet av ulanddanne:

Kan nog vara kombinerat med 6-pin skulle jag tro, jag är som sagt ingen expert. 30 ampere hittade jag via någon annan tråd så det bör tas med en kopp salt. EVGA påstår att kortet drar 150w typ, men ampere är jag tveksam till om EVGA har med i specen... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-2974-KR

P=U*I
Effekten är spänningen multiplicerat med strömmen.

Så egentligen har de specificerat strömbehovet.

Av Johan^junior

Till alla er som höjer Hilti så till skyarna, ni vet inte vilka två företag de köpt/köper in innehållet i maskinerna från?
Bosch och Panasonic.
Javisst det är bra maskiner, det råder ingen tvekan om, men prisvärda, absolut inte.

Personligen föredrar jag Hitachi, där man får med en sådan enkel sak som en adapter till batteriladdaren, så du kan ladda maskinen medans du är ute och åker med servicebilen.

Av Johan^junior

Hej!

Sätt ut en annons på blocket och sälj dammsugaren, så slipper du bli frestad någon med gång att använda den osunt.
Samt använd http://www.sweclockers.com/forum/52-nyhetskommentarer/678654-... som startsida i din webläsare.

Lycka till med försäljningen.

Av Johan^junior

När du monterar en dator, ansluter du då esd-(armbandet)/mattan eller vad du använder, till chassit på datorn du bygger i, eller spänner du upp en kopparlina i trätopparna och sedan ansluter esdskyddet till din kompis dator, 2mil bort?

Elektricitet skiter fullständigt i om du är ung och outbildad, kan fas och nolla alternativt jord, uppnå att ingen potentialskillnad finnes mellan dessa, så struntar elektriciteten i om du får en läckström genom kroppen, genom ditt barn eller husdjur eller annat.

Därför skall du bland annat inte blanda jordade och ojordade uttag i ett rum, varesig du anlitat en klåpare till wannabee-elektriker, dragit en förlängningskabel ifrån ett jordat uttag till ett rum som har ojordade uttag.

Vill det sig riktigt väl, så kan du få fysisk kontakt mellan två olika faser, då kan en ännu större värme infinna sig inombords (en kort stund).

OBS: Detta inlägg kan innehålla spår av ironi.

Av Johan^junior

Kanske. Ominstallation är dock att rekommendera för att förebygga tråkiga överraskningar.

Av Johan^junior

Hej!

Exempelvis http://www.tork.se/Produkt/190594/#
Bör finnas på närmsta välsorterade bygghandel/järnaffär.

Av Johan^junior

Hej!
12-30 är väl ändå utlovat intervall för nedladdningshastighet? Så då ligger du över undre gränsvärde, det känns inte som något är fel där. Visst, det är lågt, men det är ju gammal teknik det rör sig om.

Av Johan^junior

Hej! Vad har du för nätaggregat?

Av Johan^junior

Hej!
Är din dator blå? Eller kan du tänkas dela med dig av några fler detaljer?

Hur som haver, trevlig afton.

Av Johan^junior

Hej!
Du installerade givetvis om ditt operativsystem efter att du bytt komponenter?
Ett test av minnen kan vara en bra åtgärd för att se om det är vad som orsakar prestandasäkningar stundtals, prova gärna även att köra memtest.

Av Johan^junior

Posten är helt outstanding vid snabba leveranser, beställde igår en leverans ifrån Norge som kund behövde idag, vid 10 idag så kom posten in med paketet och överlämnade det, visst, det kanske kostade mer än produkterna i sig, men det kan det vara värt när det är saker som får gå före i kön på tullterminalen för att sedan köras ifrån gränsen till mottagaren.

Schenker finns inte så mycket att säga om, mer än att de helst tappar bort så stora saker som möjligt, badkar, värmepumpar, rörbuntar som är fem meter långa, det är inga bekymmer, men kartonger lyckas de genererellt sett med att leverera. Hämtningar kan vara lite klurigt att få igenom, speciellt samma dag som du bokar hämtningen, innan deadline.

DHL är väl ett mellanting mellan Posten och Schenker, tyvärr använder inte så många av mina leverantörer DHL, annars hade man kanske fått träffa personalen ifrån Björk's åkeri i Fjugesta lite mer.

UPS gör vad de skall, gods man beställt ifrån Tyskland eller Belgien kommer fram helt och rent, mindre än 24h efter man beställt det.

Bring och Jetpak, verkar mest vara ute och glida, för att få dagarna att gå.

Dock jobbar jag på ett företag som tar emot mellan 75 och 150 kollin varje dag, vi skickar mellan 0 och 15 kollin vidare var dag, så man får rätt mycket kontakt med speditörer.

Av Johan^junior
Skrivet av Pamudas:

Vi kommer sälja butantändare (Väldigt höga temperaturer uppnås med denna tändare - därmed en blå låga)!
Eventuellt butangas för just tändare också!

Om ni inte primärt tänkt sälja/hyra ut gasbehållare, så tror jag att ni tjänar på att ändra logotypen till något som solklart beskriver vad ni sysslar med.

Av Johan^junior

Hej! Ni planerar att sälja gas?

Av Johan^junior
Skrivet av skog1s:

Om jag minns rätt så finns det fler dåliga bakterier i munnen än i röven.

Jag tog det lite föregivet kanske, när Du själv skrev "jag tvättar i princip inte händerna mer än varannan dag"

Sorry isåfall.

Lite skit rensar magen, jag tvättar också händerna ungefär varannan dag, precis efter att man gjort "number two" på hemlighuset.

Av Johan^junior
Skrivet av Swedish Chef:

Analog kabel, som i detta fall, kan det vara skillnad på. Beror på skärmning för störningar osv. Svårt att föra något argument om någon kan höra någon större skillnad dock.
På en digital signalkabel är det dock ingen skillnad.

*Kabel som används till analoga signaler*
En kopparledare är varken digital eller analog, varesig entådig, fåtrådig eller mångtrådig.

Av Johan^junior
Skrivet av Zero Cool:

Hen kanske arbetar som spelrecensent ?

Skickades från m.sweclockers.com

Han eller hon kanske upplever att få ett paket adresserat till en könslös människa vara en smula nedvärderande. Spelrecensenter får spelen leverarade i god tid innan release. Örebro - den genusanonyma blindtarm normala människor kallar gnällbältets huvudstad.

Av Johan^junior

Den kommer säkert ifrån utlandet...
Svaret ovan var ungefär lika informativt som faktan du gav oss.

Men, för att försöka hjälpa till ändå, det skulle kunna vara en vibrationsdämpare som sitter i en hårddiskbur. Hade den varit större till storleken så hade jag snarare sagt att det kunde varit monterat i moderkortsplåten, för att förhindra skador på kablar som löper genom moderkortsplåten, men det skulle ju kunna vara till frontpanelsanslutningar, exempelvis, men då borde den rimligen hängt kvar på en kabel/bunt.

Lycka till med detektivarbetet.

Av Johan^junior

Om du inte har garanti på en dator som är en månad gammal, så kanske du kan återlämna den till personen som innehar garantin.

Av Johan^junior

Hej! Det är 160m² fördelat på sjutton våningar, eller två?