Inlägg

Inlägg som bjengi har skrivit i forumet
Av bjengi

SSD på Acer S3

Lånar tråden, har samma dator och samma funderingar angående hur ssd disken används. Hur gick det med ominstallationen, installerade ni på den vanliga hårddisken? Får ssd:n samma funktioner efter en nyinstallering? Måste den formateras eller sköter Windows det. Känns lite osäkert att installera nytt op. Kan man koppla bort ssd disken och bara köra på den mekaniska?

Av bjengi

Ett tips som hjälpte mig är att byta DVI kabeln till VGA. Vet att jag läst någonstans att någon annan hade gjort det. Låter märkligt men efter ett tiotals misslyckade försök att installera W7 med olika konfigureringar i BIOS, olika bränningar och skivor så intallerades W7 på direkten när jag bytte kabeln. W7 hämtade själv sedan uppdateringar till grafiken, bara sedan att byta tillbaka kabeln. Använder den inbyggda grafiken på moderkortet. Funkar kanon.

ASUS P5 EM HDMI, CHIPSET nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV)

Av bjengi

Hjalp var ar aao

Kan man fixa alla bokstaver pa. nagot satt.Tangentbordet that is.
Det löste sig!!! Nu är alla bokstäver och tecken på sina rätta platser.

Av bjengi

Aktiv eller...

Vad är det för skillnad på aktiv disk eller inte aktiv. Jag har gjort en partition aktiv av misstag i Partition Magic. Det är den första partitionen på disk 2. Kan detta ställa till problem eller?

Av bjengi

Vissa program startar inte

Vissa program startar inte i windows som de har gjort förut, t.ex. Sveriges Radios Webradio som jag har haft förut på skrivbordet. Dubbelklickat och så har radion startat. Men nu händer ingenting när jag försöker, absolut ingenting.
Laddade ner ett annat program nyss och det startar inte heller. Vad har hänt, finns något bra felsökningsprogram??

Av bjengi

Tack!

Av bjengi

Hur fungerar en RW disc

Jag har sökt men inte funnit svar på denna viktiga fråga. Jag vill veta exakt vad brännaren gör när den raderar en RW disc. Samt vad som händer på själva discen under raderingsprocessen. Någon som vet eller har nå'n bra länk? Mycket tacksam för svar.

Av bjengi

Apropå FF, finns det på svenska ?