Inlägg

Inlägg som tOrzk har skrivit i forumet
Av tOrzk

Hmm, alltså, min visas också som typ 12x gb fast den är 200, håller på att installera SP1 nu också, jag kommer väl inte behöva installera om nåt, typ windows?

Av tOrzk

Du verkar ha fått dina svar Maickel84, så jag lånar din tråd en snabbis.

Har Scaleo 800S stöd för S-ATA hårddiskar?
Skulle hjälpa som *** då min nyköpta barebones MOBO inte har stöd för floppy över huvud taget.

Av tOrzk

Rille88: Måste man inte ha OS installerat för att USBn ska funka?

Av tOrzk

XPerion: Då finns det ju ingen mening med ditt svar om att uppgradera BIOS efter Mega 865 inte har floppykontakt på MOBO...

Av tOrzk

Hur uppgraderar man till senaste bios då?

Av tOrzk

Hehe, har ingen annan dator som stöder SATA, tyvärr. De andra datorerna är på tok för gamla. Läste nånstans att det kan funka med en XPSP1 skiva i vissa fall, stämmer detta?

Av tOrzk

SATA problem, snälla hjälp...

Nu är det så att jag fick min nya dator idag runt 6-tiden. En Barebone Mega MSI 865 Deluxe. Moderkortet har jag ingen aning om vad det är men kan lätt kolla upp det.
Kom hem rejält glad med datorpaketet under armen och satte mig och monterade dit allt, satte på datorn för att installera Windows XP och upptäckte till min förtvivlan att datorn inte ens hittar HDDn.
Satte mig ner vid gamla datorn efter 5 försök att installera XP och kollade genom forumet här. Hittade många svar om hur man får HDDn att funka och därbland svar om att man måste ha floppy med drivisar på. Problemet är det att moderkortet INTE stöder floppy över huvud taget och har läst genom en guide om hur man bränner en skiva med drivisarna på men det verkar så komplicerat.
Min fråga till er kunniga lyder följande:

Finns det möjligtvis ett tredje sätt att få in drivisarna?

Enormt tacksam för svar, tack på förhand!