Inlägg

Inlägg som Amatör har skrivit i forumet
Av Amatör

Vad får du för poäng i dom olika 3D testen då ?

// Amatör !

Av Amatör

Hej ! Mitt Power Color X800GT har jag klockat till 550/600, med Zalman VF700 AL/CU. Utan några som helst problem. Presterar med den klocken i 3Dmark01, 22181. 03:an, 10263 och 05:an, 4653..

// Amatör !

Av Amatör

Hej !
Köpte själv dessa efter att ha tröttnat på mitt Creative system, är mycket nöjd med ljudkvalitéten... http://www.inet.se/produkter_info.asp?p=6304332 Rekomenderas starkt av mig i alla fall !

// Amatör !

Av Amatör

Kan bara rekomendera ett PowerColor X800GT, mycket bra spelprestanda för dom pengarna, me like !

// Amatör !

Av Amatör

Hjälp med X800GT och mediaplayer !

Hej på er !
Efter att ha uppgraderat maskinen hemmavid så avlöser problemen varandra... Tacka vet jag min gamla Northwood 2,4 !
Men till saken !
Jag kan inte se .mpg filmer längre !? Mediaplayern spelar upp ljudet, men ingen bild... Och detta är samma filmer som jag kunnat se med mitt gamla system, jag blir tokig ! Vet inte om detta kan bero på mitt grafikkort eller att det är någon form av konflikt, jag vete faan... Idéer någon ? Nå´n som upplevt samm problem kanske ?

// Amatör !

Av Amatör

Everest Home Edition, finns under "filer", systemövervakning... Där ser du en massa information om din dator.

// Amatör !

Av Amatör

22181 med ett PowerColor X800GT, kördes i 510/540. Kan nog säkert kräma ur mer, men är osäker på klock och drivisar så jag nöjer mig med detta... Annars mottages tips på drivisar tacksamt ! Körde detta med Catalyst 5-10 (?)

http://www.ramax.se/wow5.JPG

// Amatör !

Av Amatör

Okej, det är jag med på ! Men jag kan inte hitta nån sån funktion i mitt BIOS ? Sen att köra minnena på "höga" volt, vad innebära höga !? Hur högt vågar man gå med DDR 2 minnen ? Kanske skulle byta ut det här moderkortet till nåt mer klockvänligt... Fan att man skulle köpa sån skit då

// Ångerfull Amatör !

Av Amatör

Hej ! Kul att så många svarar !
Kör V-coren på 1.35 volt, minnena är Crucials Ballistix i Dual mode ( http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=312363&cks=PRL ) som körs på 1.95 volt, 4-4-4-12, låsta på 533 Mhz. Moderkortet: http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=310385&cks=PRL Jag vill ju krama ur eländet mer ! Fan, min gamla Northwood gav ju mer, procentuellt, än vad denna ger ! Sen kan väl nån vänlig själ förklara vad divider är ´cause i´m lost !?!?

// Amatör !

Av Amatör

Vad skall man tro på ?

Sitter och fluktar i Everest och MBM 5, ser där att min 12 volts lina ligger på 12.80 volt Startar om och kastar mig in i BIOS för att där se att det står 12.09 volt !??!? Vilket av dessa resultat skall jag tro på ?

// Amatör !

Av Amatör

P4 Prescott, överklock fråga.

Hej !
Sitter med nedanstående system, läser att många får upp sina P4´or i hiskeliga farter. Jag själv stoppas vid 3,45 Ghz, FSB på 216. Lite ökning på det och systemet avlider med BIOS nollning som följd. Det borde väl gå att pressa ur mitt system lite mer än detta ? Tips och förslag mottages MYCKET tacksamt ! Har ju köpt skiten på grund av alla er här....

// Amatör !

Av Amatör

P4 EMT 64 voltfråga ?

Hej !
Har en P4 3.2 Ghz Prescott, EMT 64. Efter att ha sökt runt på både forumet och allas våran vän Google så har jag fått minst sagt olika svar på min undran... Vad skall en sådan CPU ha i Vcore !? Kör den just nu på 1.3 volt, är detta för lite, för mycket eller för lagom ? Tacksam för svar !

// Amatör !

Av Amatör

P4 640 Prescott, 3.2 Ghz @ 3.4 Ghz, Idle 25 grader enligt Everest, 28 grader enligt BIOS. Zalman 9500 Led och Arctic Silver 5. Monterat i ett CM Stacker med bra luftgenomströmning.

// Amatör !

Av Amatör

Jag slinker in med en liten fråga... Hur vet om allt är OK när man installerat Win XP ? Och att moderkortet inte "emulerar" eller vad det hette... Jag har installerat Win XP utan att lägga in några separata drivare, och det verkar funka som det skall... ? Seagate 250 Gb S-ata diskar, 2 st. på ett MSI 945 P Platinum...

// Amatör !

Av Amatör

Hmm.... eftersom jag är så grön på detta så ber jag om en förklaring till vad "divider" är... Hjälp mig att gå vidare är ni snälla !

// Amatör !

Av Amatör

Hej !
Har idag kört minnena i 3-3-3-10 med en volthöjning till 2,0 volt. Då startar datorn och funkar, men så fort jag klockar processorn så vägrar den igen. Men nu när jag kör maskinen i 3,45 Ghz och minnena i 4-4-4-12 så är det stabilt, benchar: 6121 mb/sek i läs, 2260 mb/sek i skriv och 85 ns i fördröjning. Kör minnena i dual, är detta ok värden ?

// Amatör !

Av Amatör

Vi kör dom i 533 Mhz...

// Amatör !

Av Amatör

Jag har gjort detta på båda mina MSI plankor, 845Pe MAX2 och mitt nuvarande 945P Platinum och det har funkat bra. Har använt MSI Live Update, tankat från deras hemsida. Därmed inte sagt att det funkar för dig...

// Amatör !

Av Amatör

I och med att jag bytte ut min gamla mot mitt nya system så är allt nyinstallerat. Men jag är lite osäker på det här med S-ATA diskar... Kan man installera dessa på något "fel" sätt ? Dom har bra värden när jag testar dom men ändå... ? Moderkortsdrivare, grafikdrivare och allt är installerat med.

// Amatör !

Av Amatör

Lite frågor om nya datorn.

Hej på er !
Har nu uppgraderat från min gamla P4 2,4 Northwood till en P4 3.2 Prescott. I övrigt så är systemet som i sign, nu till "problemet": Den nya upplevs som lite seg, liksom när den är nystartad så tar det en liten stund innan den blir stabil. Kan inte öppna några program, inte internet explorer eller nåt. Inte så att den låser sig eller krashar men det tar tiiiid ! Min gamla 2,4 upplevs som snabbare ju... Har kollat diskarna med diverse program och dom verkar snabba och schyssta, grafikkortet presterar som det skall, minnena ligger på 6000 mb/sek i läs, 2000 i skriv ocn en fördröjning på 84 nsek. Dsikarna är för övrigt S-ATA och minnena körs i dual. Har ni några tips på vad detta kan bero på ?

// Amatör !