Inlägg

Inlägg som thunderinternet har skrivit i forumet
Av thunderinternet

Tycker det är roligt för oss lite äldre personer.
Sen så handlar hacking inte alltid i början om att ta över information eller skada. Det var ett sätt att visa att man kunde 'krascha systemet'. Way back then så satt folk och snackade om vad de hade gjort osv. oftast tog de en harmlös fil på måfå bara för att kunde visa de andra att de varit inne.

Sen så är det bra med lite små attacker som inte skadar även de som skadar. företag och folk blir ju bättre på att skydda sig.

Av thunderinternet

Rostlagning - val av produkter?

Tja.

Jag testar forumet då de säkert finns lite folk som vet ändå.
iaf ska blästra ett underrede på en bil och vill att det ska hålla ett bra tag.

Tanken är att blästa det plåtrent. Pensla på följande produkt från Hagmans

http://www.hagmans.se/se/Produkter/Rostskydd/Rostskyddsprimer...

Detta för att inte bilda ny rost. Sen kapa bort de få områden som må vara dåligt och lägga dit ny plåt och sen måla det området. Frågan är bara vad man ska måla underredet med sedan?
Redig lack och klarlack?
Hammarlack?

Av thunderinternet

Nja.. Ideen kanske är bra men hade nog hälre sett att de endast säljer modell anpassade möbler istället och sen att kunden kan välja de produkter de vill ha.

Det är ändå lite skillnad på tex en tv för 3 000kr eller en för 10 000kr.

Av thunderinternet

blir att köra på 4 st 'dummy' handtag och förlita sig helt och hållet på C-lås/larmet istället. skulle det krångla så får man krossa en ruta eller krypa igenom bagaget

Av thunderinternet

Ta bort låscylinder från 850 dörrhandtag?

Tja.

Någon som vet hur man får bort låscylinder från ett 850 handtag? Ska byta ut handtagen till ett par från v70 och behöver byta ut låscylindern på dessa två för att slippa ha dubbla nycklar.

somsagt bara hur man demonterar och monterar låscylindern är det som efterfrågas.

Av thunderinternet

Limma fast metall mot sten?

Tja.

Ska limma fast ett par ljuskällor i en mur som inte är helt slät. de är borrade igenom muren och sitter på plats till 90%. Dock behöver jag ha ett lim som fixerar de och inte släpper in vatten in i hålet så att säga.

Vad bör man köra på för sorts lim / silikon etc? helst grå i färgen och ska tåla väder och vind.

Av thunderinternet

hade bara nes och snes lånat i mina dar. hade nog runt 50 spel. Tror dock det är slängt av farbron jag fick låna det av

Äger bara Sega och N64

Goldeneye
Perfekt dark
rush 2
mario
f zero
Vingilante 8
ridge racer
knife edge
Bond : the world if not enough

Tror det är de jag har kan ha missat något spel.
Enligt mig en av den bättre skaran spel.
Har 2st orginal kontroller. 2 olika 3dje parts och 2 3dje part bilkontrollspak som man snurrar ett bilhjul på. underlättade mycket i ridge racer ska jag få lov att säga! även om jag aldrig redigt klarade det fullt ut!

Har Rush och Zelda spelen hos en kompis får väl köpa loss de av han xD

Av thunderinternet

Hör med killarna på Elektronikforumet.com

Av thunderinternet

sitter och letar bil men ojar mig för färsäkring och att ha dubbla bilar och vill ju ha all utrustning man vill ha och lite till typ utbudet är verkligen inte stort häller :I

Av thunderinternet

Jag kommer ihåg att jag läste en tidning ett bra tag som mestadels handlade om Magic the gathering men inslag av en hel del datorspel och datorer. Vet dock inte hur det ser ut på den fronten men gillad tidningen oerhört mycket!

Kommer dock inte ihåg vad tidningen heter om den finns kvar.

Av thunderinternet

Blockar all reklam på swec. Anledning? ja senaste alien adware eller vad företaget heter segade ner FF så ohyggligt mycket så det troligen hade gått fortare över uppringt modem.

Av thunderinternet
Skrivet av fluxor:

Säg till dem att det ska gå. Om de inte lyckas så finns nummert till ombudssuporten på deras apparat. Vet att det går för jag har gjort det själv. Kommer bara inte ihåg vart man tryckte. om jag kommer ihåg så kan jag kolla på jobbet i morgon, vart man gör:D så kan du guida henne

Återkomma gärna!

Av thunderinternet

Nej en vanlig grendosa kan ej skapa såna 'problem'.

Har du haft en dålig åtskruvad nollplint så kan grejor ha tagit stryk som först långt senare går sönder. Dock är alla resistiva laster rätt så okänsliga för en dålig åtdragen nollplint. Övriga laster så som datorer/tv mm gillar sällan inte när det blir över/underspänningar.

Av thunderinternet

Lösa ut trisslotter - problem

Tja.

Har fått ett par digitala trisslotter från Svenska spel. Det går att skicka sin kod till mobilen i ett sms och lösa ut de i en förbutik etc.

Iaf jag har testat två ställen som svenskaspel nämner ska klara att ta emot koden så man kan lösa ut lotterna.
Det är en kod på 12 tecken. men tjejen på CG kunde bara skriva siffror när hon försökte och kände inte till detta sätt.

Någon som har löst ut några lotter tidigare?

Av thunderinternet

Händer att man köper sig en minipizza för 14-15kr i afärren och äter på lunchen. Billigt och gott. Sen hur nyttit det är är ju en sak. men antar att man jobbar bort det rätt så fort

Av thunderinternet

Harfått upp ögonen för detta igen. har planer på att köpa några stycken. När släppa de? var kan man köpa de förövrigt?

Hur gör man med strömförsörjningen? och vilket os är lämpligast att köra ?

Av thunderinternet

Vad heter låten som går på 6an till serien Mad men?

Av thunderinternet

Jag förstod det snarare så att det är i tillverkningen som de nyttjar lasertekniken och att de mer eller mindre kommer fungera likadant som de gör idag?

Häfitgt att de kan tämja gränserna på bara ett par år. Liksom en annan är ju uppväxt med ett par mb på sin höjd

Av thunderinternet

Tycker det är bra att de har fixat det även om det är rätt så simpla småsaker i sammahanget de har ändrat på när man kunde göra de själv i cfg filer.

Fast detta bör ju vara rätt så självklara saker tycker jag?
Är rätt få spel enligt mig som ens klarar av att leva upp Till Unreal Tournament 99's menyer och inställningar och spelsätt mm. Dagens spel är inte vad de var förr.

Av thunderinternet
Skrivet av Adam901:

Hur skulle det vara ett bra alternativ att Koenigsegg skulle köpa SAAB? Det företaget har väl ungefär lika mycket eller mindre pengar än vad Victor Muller hade/har... SAAB kräver mycket pengar, något som Koenigsegg inte har.

Det var uppe på tapeten och Koenigsegg hade lagt ett bud på Saab det var ju på tal länge om att det skulle bli att de lyfte Fram SAAB- Iofs så fick ju bägge företagen mycket publicitet det ska inte förnekas. Men det är GM soom har motsatt flera köpare med bra bud. anledningen till att GM inte sålt är för att vattna SAAB på pengar och att de har/hade många patent och lösningar på saker som de själva ville komma över och inte låta någon annan få.

Bygger man upp ett företag från 0 och är ett av de mest framgångsrikaste i världen inom sitt yrke och dessutom klarar av att ta motgångar (talar om när den nybyggda fabriken brann ner) så tror jag mycket väl att man kan driva ett större företag som massproducerar saker.

En annan Sak hade varit om Volvo och Saab för tiotal år sedan hade ingått ett samarbete med varandra och nyttjat varandras kunskaper men ändå haft två bilmärken.
Det bästa ur all synpunkt var om Staten hade bevarat både Volvo och Saab Svenskt så att pengarna hamnar inom landet.