Inlägg

Inlägg som thunderinternet har skrivit i forumet
Av thunderinternet

Tycker de fanns ett par bra minuter men kändisarna kan de skippa eller ta dit lite mer udda folk. har alltid börjat med att hoppa förbi den biten när det är kändisar som kör och snackar.

Tycker Saab delen var rätt fin även om det fattades en bra bit.. tex att Koenigsegg inte fick köpa Saab vilket hade varit ett av de bästa alternativen. Fast jag tycker mig kunna urskilja en Koenigsegg familjebil ur senaste Saab modellen. Jag tycker det är väldigt fina bilar och nog något av det bättre man kan åka faktiskt. och ja jag kör faktiskt Volvo och hatar både BMW och Audi mm

Av thunderinternet

din förenklade kod kan du få en ny om du går till banken. tar inte många minuter. du slipper ju dessutom flera dagars väntetid via posten isf.

Av thunderinternet

Han var ett troll med lite humor vidsidan av kan mamn tycka.. skön kille. saknar han en hel del. sidan gick rätt utför därefter och ÖÄ försvann mm

Av thunderinternet
Skrivet av Ixos:

Nej förlåt jag glömde. 400W = 0.4kW = ca 40öre per timma för att ha igång datorn.

Ehrm hur fick du ihop det där?
1kWh ligger på runt 1kr. dock tar man med alla avgift såsom nätavgiften mm så hamnar det runt 1kr och 60öre.

Låter inte så mycket vilket det inte är om man är ensamstående etc. men är man 5 pers så tickar såna kostnader iväg jäkligt snabbt.

Av thunderinternet

Är sugen att köpa det men tor jag vuxit upp en hel del dessvärre

Tråkiga är att man måste vara online jämt. har ostadig mobil uppkoppling och den lilla datamang vet de tusen om jag ens vill lägga på att spela med då jag överskrider den rätt fort genom att bara surfa lite forum typ.

Av thunderinternet

Inte är det 10 år sedan D1 och D2 kom?

Jisses. vet att klasskompisarna hypade D3 redan innan D2ecp knappt kommit.

Av thunderinternet

Har jobbat som det och där jag var så var alla ute även cheferna. Dock hade de mindre rundor.

Körde post moped.
Man sorterar posten till postnummer. Klumpar/paket likså. Sen sorterar man upp sitt distrikt och tar hand om evt adressflyttningar mm det är lite rörigt i början men rätt lungt. Sen så plockar man bara ner posten i den ordningen som man tycker rundan körs snabbast och effektivast på. Enda jobbiga är när det är dubbla reklam leg etc. Fast finns kängurumagväska att ha om man tycker det är jobbigt att bär allt.

Som sagt du får ju hjälp där ^^

Av thunderinternet

Jaha.. stod med bilen 5-10 minuter i villa kvarteret och då har någon idiot kört sönder backspeglen.. Suck. Andra gången jag får speglen avkörd på bilen och någon som smiter. Har fått den påkörd en gång när jag satt i bilen och han stannade bara och rättade till sin och körde vidare.. Suck hur fan tänker folk? liksom? Man behöver inte slicka den andra bilen utmed. Det finns liksom plats för 3 bilar att köra i bredd utan problem här utanför men ändå lyckas de alltid att plocka speglarna..

Kul att beställa nya speglar eller åka till skroten hela tiden och plocka nytt. Suck försäkringen är ju bara meningslös att nyttja då det kostar mer i princip.

Av thunderinternet

har märkt att den 'svenska ordlistan' är lite lustig föreslår rätt många lustiga ord. Den engelska håller rätt bra klass dock.

Av thunderinternet

Jag har ett äldre Be quiet! Dark Power Pro 450W, First Class. Det är nog ett av mina bättre köp faktiskt. Jag köpte ett till en kompis som har rullat ett par år nu dessutom.

Väldigt bra aggregat och prisvärda.

jag hoppas att Google translator inte hittar på allt för lustiga översättningar när man pratar dator termer.

Av thunderinternet
Skrivet av Arazand:

Tipset är alltid, åk och lyssna själv. Om du är ute efter det som är mest korrekt så ska du titta på grafer men är du ute efter något som passar din smak så ska du lyssna själv.

PS. Det är skillnad på hörlurar och headset. Men det missuppfattas rätt ofta, ja.

Problemet är att jag inte har hittat de i några butiker här i stan. Verkar som de bara kör några vanliga märken och sen massa färgglatt skit ^^ Jag är ingen direkt finfin smakare men man optimerar ju lite.

Av thunderinternet

För risk för att bryta lite mot trådens menings så suktar jag lite efter ett par Audio Technicas ATH-M50!

Har länge letat efter ett par hörlurar i stil med Sound Dynamic MD-2STV och fick tipsen om ATH-M50 istället de ser ut som något jag skulle vilja ha.

Någon som kan säga om de är något att ha eller leta eter något annat? Vill inte ha mic som de flesta jävla hörlurar kommer utrustade med idag. 1400kr som de går att hitta för är väl lite i högsta lagret för min del.

Frågan är bara om en mp3 spelare Iriver S10 med en uteffekt på 15mW plus 15mW klarar att driva de eller om de helt enkelt är för tunga.

Av thunderinternet

Någon som vet om mer liknande musik? spanade in ett par av deras nyare? låtar men föll mig inte i smaken

Av thunderinternet

Vi får ju inte glömma det svensk Sid bandet Robot.

Rätt svårt att hitta deras musik känns det som.

Har bara hittat 3 eller 4 låtar.
Vet att det ska finnas iaf 2 skivor och x antal demo/singlar

Fake or real
Members of the stars
Kick the bucket

EDIT: Hittade ett par låtar långt nere gömt på internet kan se om jag laddar upp alla på youtube sen.

Love Bazaar
She walked by
Save your Love

EDIT: Enligt wikipedia och ett par länkar därifrån så ska de ha återförrenats och spelat lite i göteborg runt 2002 då även med nya och gamla låtar. Någon som vet om dessa finns att få tag i?

Av thunderinternet

19" chassi som står på sidan med fötter. Dock tar framfötterna knappt i golvet då handtagen fortfarande sitter på.annars gillar jag chassit skarpt! tungt som fan men det klagar man inte på iofs

Av thunderinternet
Skrivet av AcidStorm:

Vet inte riktigt hur dom har det hemma.. Har bara hört att det är en massa minusgrader.. Kan dom gott ha tycker jag..

Jasså? flyttat eller är du ute och reser? Var väl en 20 minus vad jag fått reda på iaf. eller det var det iofs här med. hmm 105C grader på Fjärvärmen är inte fyskam i 20 minus ändå xD

Av thunderinternet
Skrivet av AcidStorm:

Efter en tur på IKEA fick det bli

http://img849.imageshack.us/img849/359/dsc0243xa.jpg

Hemlängtan smyger sig på lite..

Haha Du är för go ^^ en annan sitter och smuttar på jobbarkompisens dricka i mitt kylskåp.
Hur är det där i hemtrakterna då?

Skrivet av Nikkop:

http://www.sweclockers.com/image/gallery/2012/02/10/Nes5.jpg?...

Mitt senaste inköp! Speciell känsla när man packade upp det

Finns nya gummipads till knapparna att köpa om man tittar runt lite på nätet. Kan lova dig att de 50-100kr folk tar för de är lätt värt det alla tiders. även ny 'kontakt' till enheten som gör att spellen inte glappar längre så konsollen blir som ny kostar 100-300kr typ. lätt värt det. byter man på 10m med en vanlig mejsel till hjälp.

Av thunderinternet

Har testats Dustins/deltacos 20 eller 25m usb kabel som säger sig klara standadne. Klarade varken mobil,mp3, tangentbord, mus eller webcam. datorn upptäckte enheterna men de kom bara fram som okända enheter. dvs för lång kabel mm.

7m bör stanaden klara av även om man brukar säga at 5m är på gränsen beror lite på hur bra kabel man har och om det finns skarvar mm. möjligen att USB3 (i UBS2 läge) kan klara mer på samma kablar eller med usb3 kablar.

Av thunderinternet

Bägge två funkar hehe tack. jag som bara testade F6

Av thunderinternet

Få fram Url i FF?

Tja.

Om man tex råkar sudda ut urlen på en sida man sitter på och vill ha fram den igen i rutan utan att uppdatera/F5a går det?