Inlägg

Inlägg som Najk har skrivit i forumet
Av Najk

201 kronor bjudet.

Skoja bara. 250.

Av Najk

150 kronor bjudet.

Av Najk
Skrivet av Inet:

Vad är det som är dåligt med Qliro? Dåliga omdömen finns det hos alla leverantörer, många som verkligen avskyr Klarna, tror ofta det har att göra med att man missat en faktura och fått en påminnelse. Får du det hos oss med Qliro så kontakter du oss bara så stryker vi den åt dig t.ex.

Jag utmanar dig, testa Qliro, blir du inte nöjd så bjuder jag på ett 50-pack pingvinstänger

Det är korrekt att de kunder som är missnöjda "oftast hörs mest" i många olika sammanhang. Och visst, Klarna ligger väl inte heller i topp vad gäller kundomdömen. Men om ni jämför Qliro: https://se.trustpilot.com/review/qliro.com med Klarna: https://se.trustpilot.com/review/klarna.com så är omdömena betydligt bättre för Klarna.

Det handlar i grund och botten om varför ni bytte en fungerande och etablerad betalningslösning från första början då ni ju hade Klarna. Köpte Qliro era kundfordringar till ett bättre pris jämfört med Klarna?

Jag kommer aldrig handla mot faktura eller delbetalning från er så länge ni har Qliro i alla fall.

Av Najk
Skrivet av Niolator:

Det har jag väntat på. Jag hoppas på att Elden Ring har sjunkit i pris (ska kolla när jag kommer hem).

Ladda hem appen till din telefon så kan du kika direkt

Av Najk
Skrivet av Ibymafayhas:

Det unika erbjudandet med 4060 är:

Mindra VRAM än 3060
Långsammare än 3060 Ti
Dyrare än bägge

Hahaha, dagens inlägg. Och med sådan inlevelse. Jobbar du som säljare?

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/005/574/takemym...

Av Najk
Skrivet av Steffe:

Annat fakturaföretag 🙃 Qliro kan fara och.. 😁

Har aldrig vågat använda Qliro p.g.a. alla dåliga omdömen de fått. Instämmer därmed i kören: Klarna till folket!

Av Najk

Annonsen är avslutad

Av Najk

Efter Witcher 3-patchen tänkte jag köra igenom spelet (för andra gången då) med lite RT-godis. Sedan kör jag en del BF2042 också eftersom de äntligen fått lite ordning på spelet efter 1,5 års patchande.

Av Najk
Skrivet av Snudge_B:

Vad glad jag blev av att dels läsa Jonas referens i bildtexten och sedan snabbt se i tråden att det var fler än jag som kom ihåg detta.

Vi är några dinosaurier på forumet som är gamla nog att komma ihåg

Av Najk
Skrivet av ChristofferC:

Här är mitt jättestora grafikkort. Som vanligt, i framtiden.

Älskade Mr Jim.

Av Najk

När jag köpte mitt första 3D-accelerationskort (Canopus Pure3D med 6 MB minne) i början av 1998.

Av Najk
Skrivet av Zemlan:

Vet ju förstås inte hur folk använder sina skärmar men sitter man med kontorsarbete dagarna i ända behöver man kanske inte en OLED. Känns som lite slöseri med stålar. De är tänkta för spelande och media konsumtion, det är så de marknadsförs liksom.

Så är det. OLED är ju till för media-upplevelser i första hand. Men många använder ju sina datorer till båda delarna varför det kan vara bra att ha i åtanke.

Skrivet av Zemlan:

Edit
Står också att de inte inkluderat datorskärmar utan funderar på att göra det i texten du citerar.

De testar ju dessutom med maximal ljusstyrka. Även detta gör att det hela accelereras en hel del. Sitter man i ett dunkelt rum och inte ute på verandan i solen är det ju mer troligt att man kör med 30% ljusstyrka eller något i den stilen. Också en sak som är värt att tänka på.
/Edit

Jo, det har de - ligger som första länk i mitt initiala inlägg. Du hittar LG's, Alienwares och Samsungs skärmar längst ner på sidan): https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-update....

Av Najk

Fantastisk skärm och oled är alltid oled = King.

Men det är lite lurigt med dessa QD-oled panelers långvariga användande i datormiljö med starkt lysande statiska objekt och risk för inbränning.

Rtings håller just nu på med ett mycket intressant test där de låter olika TV-modeller utsättas för (förvisso extrema) tester. De har också nyligen lagt till datorskärmar i sitt test med QD-OLED paneler (Alienware, LG’s samt Samsungs G8): https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-update....

Utdrag ur deras sammanfattning:
What about PC users; should they avoid using QD-OLED displays? These results don't look good for computer users. A computer's user interface often has large white areas, even if you're using your computer's Dark Mode feature, and those areas are likely to cause burn-in. There are steps you can take to reduce it, though, and as long as you mix up your usage, you probably won't have any issues. It's also unclear if the QD-OLED panels used for computer monitors perform the same. They use different compensation cycles than the TV versions, and this could play an important role in reducing image retention or preventing burn-in. We're looking into possibly adding a QD-OLED monitor like the Dell Alienware AW3423DW or AW3423DWF or the Samsung OLED G8 to the test temporarily to see how they perform. Let us know if this is something you're interested in or if you have any ideas for why these QD-OLED panels might perform differently when used as a TV compared to the Monitor implementations.

Hela artikeln finns här: https://www.rtings.com/tv/learn/longevity-investigations-upda...

Av Najk

Ska så klart spela det. Har både Series X och PC. Denna typ av spel är utmärkt på konsol, men jag är inte sugen på att spela i 30 FPS på konsol när jag troligen kan pumpa ut +100 FPS med den hårdvara jag har i min PC.

Av Najk
Skrivet av Thomas:

Vore kul att höra om det har stöd för >60 fps. Bethesda har ju inte så bra track record där, direkt... och att spelet är låst till 30 fps även på XSX gör ju inte att det känns mer lovande.

Du tänker på exempel som Skyrim?

Av Najk
Skrivet av Kakan1994:

Låter bra, swishar du (0707940291) så skickar jag koden i dm

Swishat!

Av Najk

X-com 2: 30 riksdaler? @kakan1994

Av Najk

Min iPhone 11 pro närmar sig 4 år nu. Någon for mav rekord vad gäller ålder på iPhone sedan jag köpte min första 3G-variant 2008.
Har inte känt behovet att uppgradera hittills, men om Apple får tummen ur och fixar USB-C på sina nya lurar i höst blir det nog en uppgradering.

Av Najk

Lärare på gymnasiet. Stressigt nu innan läsårsavslutet men nu har vi "juni, juli, augusti" framför oss som Per Gessle sjöng om...

Av Najk

LG 34gp950g-b

Säljer min LG Ultragear 34GP950G p.g.a. uppgradering.

Har använts för att främst spela, men även att arbeta på vilket den fungerat utmärkt för.

Grundläggande fakta:
- Storlek: 34" ultrawide
- Paneltyp: IPS
- Upplösning: 3440x1440 (pixeltäthet på 110 ppi)
- Uppdateringsfrekvens: 144 hz (upp till 180 hz)
- Svarstid: 1 ms
- HDR 600
- Gsync Ultimate
Mer detaljerad info om omfattande test av skärmen finns här: https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/34gp950g-b

Skärmen är inköpt i januari. Kvitto + kartong finns. Fint exemplar: Inga döda pixlar och väldigt lite bleed.
Helst hämtning och betalning via Swish.

Vi startar budgivningen på 6000 så får vi se vart det landar och vilket eventuellt bud jag är nöjd med. Säljer till vem jag vill o.s.v.

Läs hela annonsen här