Inlägg

Inlägg som Nilssonnet har skrivit i forumet
Av Nilssonnet

Hur fungerar det med uppdateringar till mobilen, ny mjukvara och sånt. Går det att göra det automatiskt/officiellt typ som iPhone eller måste man göra det själv (roota den)?

Hur känns hållbarheten och så med den? Är det en lur som lär hålla i minst två år eller kommer man bli trött på den inom ett år? Funderar på vad för slags abb jag ska ta, 12 eller 24 månader...

Av Nilssonnet

Ibland fungerar inte mitt trådlösa med Win7 när jag startar datorn, har löst sig med att jag har startat om. Har däremot problem med zippade/rarade filer, får crc-fel på varenda en jag har laddat hem. Störigt...

Av Nilssonnet

Jag fick tillbaka min 1500 gigsdisk häromdagen, firmware CC1G. Enligt testet så påverkas den inte men man vet aldrig... Samma dag som jag satte in disken kollade jag runt på nätet om det fanns ny firmware, hittade en ny (CC1H) på ett supportforum till en NAS-enhet där en användare hade lagt upp den. Han hade fått firmwaren från Seagate och delade med sig till andra användare. Frågan är, vågar man lägga in ny firmware i disken?

Av Nilssonnet

Jag har laddat hem Windows 7 och är sugen på att testa. Frågan är, om jag ångrar mig och inte vill ha kvar det längre, måste jag använda mig av recoverypartitionen då?

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
Dilemma på ingång...

Nuvarande har jag en piercing, den jag gjorde nyligen lyckades jag tappa bort smycket till och orka inte köpa ett nytt(dumt^^).

Men nu ska jag göra en till.
Funderar på nedre vänstrasidan av läppen.
Vad tror ni, tror ni de funkar med min nuvarande?

Tar gärna tips på om ni kan tänka er något som passar med min nuvarande mouché

Prince Albert?

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JOnkan
Kan väll installera den via usb minne? går ju med vista iaf

Jo precis. Vad kräver Windows 7 av datorn?

Av Nilssonnet

Någon som ska testa att lägga in betan av Windows 7?

Av Nilssonnet

Var sjutton då? Har letat runt men inte hittat...

Edit: Hold on, stoppa pressarna! Found it!

Av Nilssonnet

iTunes minimera

Har funderat, är det möjligt att minimera ner iTunes ner till området vid klockan? Hade varit nice, symbolen för iTunes finns där redan och när man markerar den kan man se vad som spelas, vid högerklick kan man byta låt. Via rutan i aktivitetsfältet kan man bara återställa minimera osv men inte se vilken låt som spelas och så. Så, hur gör jag för att slippa ha länken i aktivitetsfältet och bara nere vid klockan? Har Xp, bör kanske tilläggas?

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GauntMan
Korrekt uppfattat. 800Mhz-minnet kommer att köras i 667Mhz men annars ska det funka bra.

Stryk det... jag testade att sätta i minnet, fungerade inte. Datorn bootade med skärmen var lite off och sen kom det upp meddelande om att det inte gick att starta upp windows. Satte tillbaka orginalminnet, fungerade som det skulle.

Tilläggas bör ju sägas att jag provade detta utan att ha läst ditt inlägg så du behöver inte känna dig skyldig...

För övrigt förbannar jag Acer för att dom har gjort det så besvärligt att byta minnet... Något har blivit fel när jag satte ihop datorn för nu när jag skriver på den märker jag att den nedre delen av tangentbordet ligger bra på men den övre delen, framförallt den högra, från L och höger, i stort sett hela raden över och sifferraden ligger inte emot datorn så nu när jag skriver låter inte datorns tangentbord som ett laptop ska göra utan mer att det inte ligger an. Riktigt irriterande!

Av Nilssonnet

När jag var i New York gick jag in i en tursitbutik/elektronikaffär (redan där borde jag varit misstänksam). Såg ett par hörlurar (Philips) som såg rätt schyssta ut, försäljaren körde sitt säljsnack och tom prutade till mig. Köpte dom för typ 600 spänn. Väl hemma igen tittar jag på nätet och jag hade kunnat få dom för halva priset. Ljudkvalitén då? Jodå, helt okej om man körde med batteri! Skitet var så tungdrivet så man kunde köra med batteri för att få mer tryck i ljudet, sen när batteriet dog så lät ljudet tunt och menlöst. Tilläggas bör att dom passade dåligt och jag fick ont i öronen. Då går vi vidare till nästa punkt:

När dom var dåliga köpte jag ett par in-ear lurar (Philips dom med), en sådan modell som går lite längre in och täpper till bättre. 300 spänn där. Passade dåligt, gjorde ont i öronen och jag använde dom bara några gånger innan jag slängde dom i samma låda som dom andra hörlurarna...

Sen så finns det massa andra saker man har köpt som bara är dumt... Fan varför tänker man inte efter tre gånger till...

Av Nilssonnet

Några frågor om D-link 323, om jag stoppar i en hårddisk måste den formateras till rätt format, so far so good. Sen då, när jag stoppar i en disk till och väljer att inte köra RAID/JBOD utan de båda diskarna helt separat, kommer den första disken med alla filer också formateras?

Är det möjligt att koppla till en USB-hårddisk och låta den ta backup lite då och då (automatiskt)? Både på NASen och resten av datorerna i nätverket eller finns det något annat sätt att lösa detta? Har sett att det finns routrar med USB-kontakt, skulle det vara möjligt att koppla USB-disken till denna?

Slutligen, hur fungerar det med att ha all musik på NASen och spela musiken via iTunes på en annan dator, kommer musiken upp?

Av Nilssonnet

Jaha, då var man och handlade de sista julklapparna idag. Impulshandlade också ett nytt minne till datorn, 1GB 800 MHz. Det är ju ganska rejält snabbare än det som sitter i, det är på 667 MHz. Visst kommer inget hända förutom att det snabbare minnet kommer gå långsammare (och att jag kommer få mer minne)?

Av Nilssonnet

Jag funderade på att köpa en blå först när jag bara hade bilder nätet att gå efter. Stack ner till butiken, där fanns en blå som jag stod och pillade lite på innan jag bestämde mig om jag skulle köpa datorn. Datorn var nerplottrad med fingeravtryck. Inget speciellt med det, visst, det är många som har gått och rört datorn och den har väl inte blivit rengjord. I kassan får jag reda på att de endast har vit inne, efter fem sekunders betänketid körde jag på vit istället. Inte en sekund har jag ångrat mig. Jag har inte ett enda fingeravtryck på datorn (vad man kan se).

Av Nilssonnet

I mitt tycke är det inte en feature att förstaalternativet när man ska skriva att det blir ett + när du trycker 2,4,6,9 eller vad det nu var och du sen inte kan välja + tecknet...

För övrigt fick jag skicka in den på service så fort jag fick tillbaka den, Anovo hade glömt koppla in volymknapparna på sidan.

Av Nilssonnet

Är det styrspak typ den som sitter på k800/810 eller är det styrplatta?

Av Nilssonnet

Jag fick hjälp av piercaren, första försöket gick inte. Fick återkomma några dagar senare så försökte han igen och då gick det bra. Ska nog inte gå upp i storlek med tanke på hur svårt det var att få i 2.4...

Av Nilssonnet

Japp, det skakade en hel del!

Av Nilssonnet

Re: Re: PS3 eller 360

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Red Beaver
Köpt den dina kompisar har... så kan man spela tillsammans. Roligast så.

Medhåll!

Av Nilssonnet
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Davvan
Kan du inte skicka den till affären du köpte den hos?

Nu har jag ju redan gjort en serviceorder hos Seagate... Iaf så har jag lagt in serviceärende hos butiken där jag köpte den.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av JD
En kartong och frigolit brukar funka bra. Borde gå att fixa från din lokala ica-butik typ...

Enligt Seageta försvinner all garanti om man inte skickar in hårddisken invirad i fem cm tjock skumplast.