Inlägg

Inlägg som ABEIDO har skrivit i forumet
Av ABEIDO

Har fått tag i ett annat nu på kvällen då jag hade bråttom att ersätta kraschat kort. Så drar tillbaka mitt bud, ursäkta strulet.

Av ABEIDO
Nytt bud: 1 000 kr 1 x ASUS för 1000 kr, kan hämta det direkt, bor i HBG. Men gissar att du hellre tar de som vill ha båda.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av ABEIDO
Skrivet av Zachtionman:

Vad menar du med det? Det ska väl funka? Nu har jag ingen egen klocka att testa med, men enligt många sajter funkar det!

https://www.mobil.se/nyheter/f-rsta-testet-spotify-offline-i-...

Ha.. det har jag missat helt, det fanns inte från start och jag hade väl accepterat det och inte mer tittat på det. Men du har helt rätt offline funkar visst, my bad.

Av ABEIDO

Tjena har ägt en Gear s3 classic i ca 2.5 år nu.

Var tveksam då jag gillar känslan av en riktig klocka, tyngden osv. Men den har ersatt det behov utan tvekan.

Vad gäller utan mobil så har tyvärr klockan inte eget nät pga europa inte hoppat på e-sim än som i USA. Men det går att ladda in mp3 men inte spotify offline i klockans spotify app. Så för musik kommer du behöva mobilen med alternativt wifi där du är (svårt i löparspåret). Du kan självklart koppla BT headset till den direkt.

Vad gäller appar så finns det en hög men måste säga att Samsung Health har mer och mer tagit över här för mig, körde Runkeeper osv förr men har helt gått över till Samsungs inbyggda app. Kör du bara klockan så kommer den synka med mobilen när du kommer hem.

Batteritid så klarar du ett dygn utan problem, de hävdar 4 dagar men i verkligheten med gps och annat på så lägre kanske 2 dagar med gps av och lägre display settings osv Jag sover inte med klocka på, varken smart eller riktig så inget problem för mig.

Den har allt en en löparklocka har men som sagt detta är en bredare produkt som gör många saker bra men är inte bäst på allt. Har den på jobb och på löparspåret och kan inte vara utan den.

Sen valet mellan Classic eller Frontier är mer en smaksak, samma klocka men olika utseende. Sen en annan bra sak är remmen, kan bytas på 5 sek och finns gott om alternativ både original och 3part. Köpte en brun läder rem för 300 ca. Finns också silikonremmar för lite mer hygien tänk vid tex löpning.

Det ända är att jag nog kanskehade väntat på S4an men det verkar som man kan vänta länge för de har tissla och tasslat om det länge. Dock så kan man få S3an billigt nu.

Av ABEIDO

Hej

Jag har en Air 11 tum som jag vill sälja men du kanske tycker den är för liten, PM om intresse finns.

Av ABEIDO

Hittade denna tråd nu så verkar som de har problem.

http://forums.hardwarezone.com.sg/internet-bandwidth-networki...

Av ABEIDO

Asus AC66U Router asuscomm DDNS problem

Hej

Eftersom jag inte hittar mkt på nätet så frågar jag här.

Någon som vet om Asus har problem med sin DDNS tjänst som man kan använda i deras routrar, för min har slutat fungera och DDNS statusen visar bara ett stort gul utropstecken.

Har startat om och uppdaterat router till senaste FW.

Av ABEIDO

Hej igen, Dustin har dragit ut på tiden vad gäller nätagget.

Vet du om de(Dustin) lagar nätagg eller byts dessa ut, för tycker det verkar konstigt att de tar så lång tid på sig (skickade in det den 1 april) och fortfarande ingen fix. Med tanke på att de räcker att koppling in det i vägguttaget och trycka på selftest knappen för att se felet så bör det gå rätt snabbt om man byter det.

Av ABEIDO

Väntar på svar från ÅF. Tack för visat intresse

Av ABEIDO

Ok, skickar till ÅF först, tack för svar.

Av ABEIDO

Pågående Ticket PSU AX1200i

Tjena

Ville kolla 2 saker med dig här gällande Ticket 6754148.

Har fått ok på byte på min PSU men skulle gärna vilja veta:

Ska allt kablage med när jag skickar in PSUn, lite omständigt att koppla loss alla interna ström kablar?

Sen undrar jag om tiden det tar att få ut ett nytt agg, också lite drygt då PSUn är lite viktig för att kunna använda datorn :). Försöker samtidigt prata med återförsäljaren för att se om det går snabbare att få den utbytt via dem.

Av ABEIDO

Jag säger switchking + tellstick duo + nexa brytare.

Använd dig av ett scriptplugin i switchking som säger när ping mot servern går ner skicka på/av signal till brytaren. Detta går att göra på LAN så inget internet krävs. Och du får du en bonus med att det då görs automatiskt utan du behöver kolla till det.

http://www.switchking.se/sv/extensions/312-switch-king-online...

http://www.nexa.se/vara-produkter/system-nexa/mottagare-paav/...

http://www.telldus.se/products/tellstick_duo

Gör något liknande själv plus att jag har switchking (för lampstyrning) men även som klient för att starta/stänga datorer/servrar genom script som skickar typ WOL kommando eller shutdown kommando. På det sättet kan jag lägga till en server som en lampa med på och av knapp (och i mitt fall har jag det för mjukvaru start eller stopp) men man kna ju välj som sagt att stopp och starta strömmen helt.

Av ABEIDO

Garantier kan även påminna väldig om svensk lag också, nedan ett urklipp ur Corsairs garantivillkor:

Corsair’s entire liability and your exclusive remedy for any Corsair product that is not operating in accordance with its published technical specifications is at Corsair’s discretion: 1) to repair or replace the product at Corsair’s expense, or 2) to refund the price paid less a usage fee of 10% of the purchase price for each year since the date of purchase.

Av ABEIDO

dishshop har också statat sin

http://www.discshop.se/kampanjer

Av ABEIDO

jag ser också m2

Av ABEIDO

980 i sli ger mig 35-40 fps på ulta 1440p, sådär kanske men tycker det ser fult ut. Hår och träd ser uråldrigt ut.

Av ABEIDO
Skrivet av Sparvone:

Kul, verkligen roligt... plockade precis upp ett 980 i lördags :/

samma fast x 2

köpte dem i onsdags förra veckan, nästan utnyttja ångerrätten och köpa dem igen

Av ABEIDO

RKILL först sedan antimalware brukar bra nytta men kanske redan har getts som förslag.

Rkill stoppar aktivteterna och antimalware ta bort

http://www.bleepingcomputer.com/download/rkill/

Av ABEIDO

De kommer sitta med et ljudkort mellan dem så cirka 7-10 cm mellanrum. Vet inte om detta stämmer men ref ser kapslade ut alltså det kommer inte släppa ut så mkt luft ut i chassit medans strix ser öppna ut och släpper ut luft stämmer detta?

Sedan frågan om microstutter, har kört 7970 CF tills nu och har faktiskt inte känt av något strul med att köra två, är detta något som dessa korten lider mer av?

Av ABEIDO

Asus 980 GTX Strix SLI Vs Asus 980 GTX Ref SLI

Tjena sitter och väljer mellan dessa två:

http://www.inet.se/produkt/5411276/asus-geforce-gtx-980-hdmi-...

http://www.inet.se/produkt/5411306/asus-strix-gtx980-dc2oc-4g...

Försöker se om det är värt att lägga 400 kr mer per kort eller om jag skall stanna på ref design, fördelar/nackdelar?

Råd välkomnas