Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

välja standard web-läsare , hjälp

hjälp, hur får jag tillbaka att min standard webb-läsare blir "internet explorer" igen? just nu är det firefox, men jag vill byta tillbaka, vart gör man det? =P

tacksam för snabba svar.

[EDIT] Hittade vart man kunde kontrollera om IE var standard web-läsare.

Av noob007

men alltså hur som helst så måste man vara uppkopplad mot internet vare sig man ska spela "multi" elr "single" och vad jag förstått så är det spelet "single" player" tills du hittar någon annan i närheten precis som i wow.. och då att det skulle bli ett "multi" för att man blir fler än en .

Av noob007

HGL.. kommer bara vara online. något offline mode kommer inte finnas.

Av noob007

så att det kommer kräva en säkerhets nyckel som stanard när jag ska ansluta, och den WEP-nyckeln står på undersidan, om jag fattat det rätt?

Av noob007

blåskärm vid install av XP

jo det är såhär att när jag ska installera så funkar allt fin fint tills efter precis efter formateringen är klar så dyker en blå-skärm upp och gnäller om nån system fil !? vad kan vara fel, det är en "western digital 320GB SATA2" disk..

Av noob007

jag är inte så duktig när det gäller trådlöst nätverk. vart använder jag WEP nyckeln och hur ? =P

Av noob007

trådlöst modem BBB!?

hej jag fick ett trådlöst-modem från telenor/bredbandsbolaget, om jag ska köra nätverk, måste jag ha en till trådlös router för att dela internet med andra datorer,eller kan jag använda det trådlösa modemet och dela?

Av noob007

sony ericsson uppdaterings fråga!?

jag undrar om hela telefon blir rensad när man uppdaterar telefonen, om alla bilder och ringsignaler blir borta? eller är det bara system filerna som blir utbytta? och om jag ev har problem med telefonen att den buggar sig eller något, kommer allt detta försvinna när jag uppdaterar?

Av noob007

vad kräver hellgate: london?

Hej jag tänkte fråga om någon kan ha en susning om vad det krävs för spec på en dator för att man ska kunna spela hellgate: london flytande? har försökt att jämföra spelet med andra spels grafik, men har inte hittat något direkt att jämföra med, någon som vet något spel med liknande grafik?

Av noob007

sony ericsson k750i Klickljud!? =S

hej jag har en fråga, ska det verkligen låta som ett klick före varje mp3/polyfon ringsignal jag spelar upp på min mobil? om inte, hur kan jag göra för att lösa det? jag har inte uppdaterat telefonen, kan det hjälpa? skriv gärna om du haft liknanade problem och hur du löste det!

Av noob007

program för trådlöst nätverk

Hej det är såhär, att jag och en granne ska dela en internet anslutning, men han bor på andra sidan gatan,och jag har hört att det ska finnas program som gör att man ska kunna ta sig in på andras trådlösa nätverk som inte har lösenord! kan någon vara snäll och nämna ett sådant!

Av noob007

jag har oxå det problemet, hur ska jag göra? är inte så haj på datorer

Av noob007

hur byglar jag den till sata1? och jag tror den är sönder, för det går att partionera disken men efter formateringen så händer det antingen ingenting, eller så kommer det upp och gnäller om "partmgr.sys" kan vara problemet =S, händer ingenting och ändå har jag väntat 30-40min som längst? har den varit sönder redan från början eller har jag sjlv gjort något? hur täcker garantin på hårddiskar?? hjälp

Av noob007

jag sitter med ett ASUS A8V-X socket 939. felmeddelande gällande partmgr.sys kunde vara felet till problemet. men har gått förbi det, det har inte dykt upp igen efter jag testat. nu kommer jag så långt som till formateringen som går till 100% , sedan blir skärmen svart och inget händer, elr laddar, ska jag bara vänta elr är det något fel ?

Av noob007

trasig sata2 hårddisk? =(

jag har köpt en "WESTERN DIGITAL CAVIAR SE16 320GB SATA2", datorn hittar disken och det går att partionera den, men när jag ska formatera och installera så går formateringen 100% och sen kommer de upp felmeddelande, och jag kan bara stänga av eller starta om! är hårddisken sönder? elr gör jag nått fel

Av noob007

någon som har något annat tips? jag tror jag kan ha testat det,

Av noob007

SATA-2 Problem. behöver akut hjälp

hej jag har har ett problem,jag ska installera windows xp pro på min nya hårddisk men får inte mitt moderkort att hitta min sata2 disk, det är en WESTERN DIGITAL 3200KS hdd . mitt moderkort är ASUS A8V-X med 939,när jag sätter på datorn och den söker efter något att boota från ,säger datorn att IDE HHD master inte är ikopplad. har dock en till HHD som är IDE som har ett fungerande windows xp,och den hittar min WD hhd på booten och säger att den "capable and OK", men får det inte att fungera alls, finns det nån kunning som kan säga hur ja ska göra steg för steg?

snälla är i behov av hjälp nu.

Av noob007

jamen då får man väll skaffa sig ett GTS, som inte skiljer sig särskilt mkt i prestandan mot GTX..... =P (elr så får man ta till sågen xD, elr ta bort så man bara kan ha två diskar!)

Av noob007

hahaha xD. alla "super duper lådor" looks like shit xD. överbevisa mej och länka till en "bra låda och som är snygg" dock tycker jag inte det är något fel på recom chassit. det är ju iaf prisvärt

Av noob007

om ett geforce 8800gtx som är 26,67cm kanske det inte passar, så tror jag mer på att gts som är 22,86cm passar iaf ?? funderar på ett sånt chassi jag med,=P

http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=2307&session=cd0654...