Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

ASUS P5N32-E SLI PLUS = pci-E 2.0??

Hej jag undrar om nån kan svara på om "ASUS P5N32-E SLI PLUS" har pci-express 2.0?

//tacksam för svar

Av noob007

bygla för master?!

hej jag behöver verkligen hjälp. hur ska jag bygla min gamla IDE hårddisk till master? just nu är den slave, men ska koppla in en till hårddisk, och vill ha den nuvarande som master! sitter med en "samsung sp 2014n".

Av noob007

hur döper man sin hårddisk? =E

Av noob007

det är så att hårddisken sitter i datorn, och jag orkar inte ta ut den bara för att kolla en sån sak, så vore snällt om nån bara kunde säga hur jag ska sätta!?

Av noob007

vart sitter master/slave?

hej jag har ett litet problem, jag har en "samsung sp2014n IDE" disk, och undrar om nån kan säga mej vart master sitter? just nu sitter den på slave längst ut till vänster? vart ska jag strappa den för att få master?

tacksam för svar!

Av noob007

Ps3 spela online/uppdatera (NTSC) ?

Hej, jag undrar om jag köper en Amrikansk PS3, kan jag då uppdatera och spela online precis som vanligt på den här i sverige?

Av noob007

windows xp 32-bit eller 64-bit?

vad och är bäst av windows xp pro 32-bit och 64-bit ? hur stor är skillnaden i prestanda, vad krävs för att 64-bit versionen ska vara snabbare/bättre än 32-bit versionen?

Av noob007

alternativ är att att ha standard ikonerna framme, det som blir bredvid start. när du trycker på "skrivbords ikonen" så minimeras allt på en gång och kommer upp lika lätt när du trycker där igen.

Av noob007

när behöver man nytt nät-agg??

hej jag har en mycket enkel fråga, hur vet man när man behöver ett nytt nät-agg? är det när datorn inte startar alls när allt är ikopplat? är det bara så enkelt? så skulle jag behöva ett nytt agg för att få min dator att gå bättre? (det är inget fel på min dator, den startar)

min spec:

asus a8v-x
radeon x800xl (extra strömkontakt)
amd 4200+ (2,2ghz) s939
1024mb ddr pc3200
450W

Av noob007

enligt alla data böcker jag läst går det inte sätta ihop två partioner, om du inte ska foch formatera hela datorn och börja om på nytt så att säga.

Av noob007

geforce 8800gtx med win XP?

hej, det här är kanske dagens noob fråga. men iaf, kan jag använda gefroce 8800gtx i windows xp ? blir enda skillnaden att jag använder DX9 istället för DX10. eller måste jag ha vista för Gefroce 8800gtx?

Av noob007

nolla disken!?

hej, om jag har ett partions-fel på min sata disk, hjälper det att "zero the drive"? elr kommer problemet att kvarstå?

Av noob007

signal styrka rank i WLAN?

hej jag har en kort fråga. kan någon skriva upp alla styrkor det finns i ett trådlöstnätverk från det svagaste till det starkaste? tex väldig hög m.m ...... hittar inget om det på google, eller så söker jag fel.

Av noob007

hjälp med SATA drivisar!

hej är det någon som kan hjälpa mej och säga vad jag ska för sata drivisar för att kunna installera win XP?, disken är en "western digital caviar 320GB sataII . vore snällt om nån kunde länka till rätta sidan med

ASUS A8V-X mobo

North Bridge VIA K8T800Pro
South Bridge VIA VT8287

tacksam för svar. (om det är nån J*vel som orkar bry sig)

Av noob007

ska dom aldrig sluta tillverka ipods elr.. -_-

Av noob007

dela med sig doom 3 cd-key ?!

nån som vill vara så snäll att dela med sig sin orginal cd-key till doom3 ? ^^ (=

skriv ett PM.

Av noob007

okej. tack för svaret,

Av noob007

BBB trådlöst-modem fråga!

hej, det är så att jag har skaffat Bredband med BBB via telejacket (24mb), och det följer med en installions skiva,första gången så blir en dator "huvud-dator". och har man fler datorer som ska ansluta så ska man använda "jag har redan konfigat mitt trådlösa modem och vill ansluta en annan dator till modemet" men iaf, en av mina datorer funkade inte med att installera med skivan, men jag kunde ansluta ändå trådlöst till nätverket. då är själva frågan, blir det lika fördelat? att dom delar på bandbredden, elr tar den datorn som inte skivan använts på mer bandbredd för att den kommer utifrån? jag tror jag fattat mig rätt, bara fråga annars.

tacksam för svar! =P

Av noob007

Det är ju alla andra som kommer oFF-topic, som jag måste svara på. var inte jag som började tjöta om online och offline mode.

[EDIT]

Här kommer HGL pc spec! (dock preliminära)

* OS: Windows XP with SP2 or Windows Vista
* Processor: 1 .8GHz or faster (2.4GHz for Vista)
* RAM: 1GB or more (2GB for Vista)
* Video: DirectX 9.0c/10 compatible device w/ 128MB RAM or better and Pixel Shader 2.0 support; requires NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater
* Audio: DirectX 9.0c compatible device
* Disc drive: 8x DVD or faster
* Hard drive: 6 GB or more free space
* Input: Keyboard and mouse
* Internet: Connection required for multiplayer

Av noob007

Jag har bara IE6...