Inlägg

Inlägg som noob007 har skrivit i forumet
Av noob007

Kör på grafiken 1024-786 MEDIUM. Och iof så kan det ju vara V-syncen som får det att se ut så?

Av noob007

Soldier of fortune 3 hackar?

Hej jag köpte nyligen spelet "soldier of fortune 3" och när jag började spela märkte jag att när jag gick så "hackar" det fram men ändå inte, för jag går framåt utan att det hackar och när jag snurrar runt och styr så hackar det inte, det är när man tittar på sidan om pistolen så ser det ut som det hackar fram när man går men ändå inte. har jag för lite ram? lite svårt att förklara, men hoppas att nån förstår vad jag menar. detta är min rigg:

E2200 2,2ghz

RADEON 3850

1024mb DDR2 Corsair 8500 800mhz

SATA Samsung 320 Sata2

Asus p5q-e

//Hjälp.

Av noob007

Asus p5q-e ström fråga!

Hej det är så att jag är lite nybyggare på datorer och har bara en kort fråga gällande strömmen, nästan högst upp i det vänstra hörnet finns det två uttag för ström med vardera fyra hål, från början är ena av dessa uttag ipluggade, ska det vara så, eller ska jag ta bort pluggen och sätta i båda uttagen med ström? Just nu sitter bara ena uttaget i för ström. detta är min rigg:

Asus pq5-e

Intel e2200

Corsair TX 650 W

Radeon HD 3850

Corsair XMS2 1024 DDR2 8500

Western digital 320gb Sata

Seagate Barracuda 320gb Sata

//NoobeN

Av noob007

Är kypastan som ett silvrigt "klet"? för jag kollade under på fläkten och det var som 3 linjer med silvrigt "klet" på undersidan mot processorn.

Av noob007

memory bandwidth, hur funkar det?

Hej, jag undrar hur viktig "memory bandwidth" är för grafikkort? tex så har radeon 2900 pro 102gb/s och radeon 3850 har bara 52gb/s, vad gör det för skillnad? vad är den till för?

Av noob007

försöker du vara rolig?

Av noob007

Skillnad på Gddr3 och Gddr4?

Hej har bara en snabb fråga om hur stor skillnad det är mellan Gddr3 och Gddr4 i procent på snabbhet m.m??

Av noob007

OKEJ! fan va najs! tack för alla svar, det är så att jag köpt en ny Intel e2200 =P

Av noob007

hur ska jag tolka det där? att det redan sitter lite från början eller att det MÅSTE vara lite gran på processorn?

Av noob007

Kylpasta, ett måste? -hjälp!

Hej jag har bara en enkel fråga, det är så att jag nyss köpt en ny processorer och inser att det inte följde med någon kylpasta med och jag glömde såklart beställa med det, måste man ha kylpasta eller kommer processorn bränna sönder eller bli överhettad!?

behöver hjälp snabbt!

Av noob007

Okej tack för svaret. då har jag lärt mig nått nytt.

Av noob007

ojj, aa ja menade nätstrumpor. men vad är "modulära kablar"?

Av noob007

Corsair TX 650w fråga!

Hej jag undrar om corsair tx 650w har nätstrumpor* kablar eller inte? det ska ju vara ett nätagg för "gamers" borde inte kablarna vara det? läste i någons tråd att nån skrev att dom inte var, TX som är dyrare borde väll ändå ha nätstrumpor* kablar?

Av noob007

windows xp sp3 + sata drivisar = sant?

Hej jag undrar om windows xp pro sp3 har sata drivisar inbyggda? för att jag får jämt problem när jag ska installera sata diskar =S

Av noob007

Mer FPS i spel med externt ljudkort?

Hej jag har hört att spel får mer FPS om man använder sig av ett riktigt extern ljudkort istället för att använda det inbyggda, spelar det nästan ingen roll vilket ljudkort man kör med extern för att FPSen ska öka? eller måste man ha ett high-end ljudkort för att man ska få dom där extra FPSen som det inbyggda ljudkortet i moderkortet tar? jag använder ett "asus p5q-e".

Av noob007

Vad krävs för Gears of war (PC)?

Hej jag undrar vad man behöver för att spela GEARS OF WAR till PC, behöver man Windows vista? behöver man DX10 kort? för har hört att man ska behöva ha vista för att kunna spela det men är osäker, vore tacksam om nån kunde svara på dessa frågor!

Av noob007

overkill moderkort för mig?

Hej det är så att jag köpt ett "asus p5q-e" moderkort, och det som jag tänkt att ha mitt moderkort är att bara köra ett grafikkort ( i nuläget ) och tror jag inte har så stor användning för "sata on the go". så borde jag köpt ett vanligt "p5q" istället? för anledningen till att jag köpte "p5q-e" var att kylningen verkade bättre,bättre kylning,många sata portar, m.m , men såhär i efterhand kanske det är onödigt om jag knappt ska klocka? eller är det så att alla asus kort med IP45 är lika snabba i prestandan? och var det onödigt köpa moderkortet jag köpte?

//en som inte kan mycket.

Av noob007

okej. tack för alla svaren, sorry har lite lätt svår läsförståelse..

Av noob007

Men jag kan väll köra ett single geforce kort på asus moderkort som är för crossfire? =S

Av noob007

Alltså du skriver förvirrande. det översta du skrivit vet jag redan, och klart ja fattar att ja inte kan mixa ett radeon och ett geforce. frågan var om jag är bunden till att jag bara kan köra med dubbla radeon kort till mitt asus p5q-e? eller går det köra två st geforce fast moderkortet är "crossfire".. du förstog nog inte va ja menade.