Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ironiker
Antar att jag kommer att anses aningen dryg när jag säger detta men.... Borde ni inte kalla ämnet "grafén". Känns lite som om "grafen" är upptaget av substantivet "graf" i bestämd form singular ;D

http://open.spotify.com/track/6OEPN6ARHqa39xfmOctkks

Ohh snap! Made my monday! Här sitter man och lyssnar på lite soft musik medan man jobbar och sen får man höra det där. Lysande!

Also; jag håller med om att grafen är upptaget, därmed borde det 2-dimensionella kolämnet kallas grafén så +1.

Av Langos

Vad ska jag med 32 BG till? Huserar ju knappt Win7 + ett spel på steam, inget för mig.

Av Langos

Jag fattar inte varför man måste köra fysiken på grafikkortet, det är en kass lösning i min mening. De flesta sitter med 50-70 % outnytjad processorkraft när man spelar, minst, varför inte använda den? Processorn finns redan på plats och innebär ingen extra investering för oss konsumenter. Fysiken i t.ex BFBC2 duger gott åt mig för tillfället, men det är klart att det är inte så man säljer fler grafikkort...

Av Langos

Haha, har bara Antec-chassin hemma men det var ett tag sedan jag köpte ett chassi och har inte några frågor, rats!

Av Langos

Hur det är med andrahandsvärdet känns svårt att säga något om men jag vet att jag har läst att MTBF för många SS-diskar ligger runt 1,5-2 miljoner timmar. Vad man gör med disken under den tiden vet jag inte dock, jag antar att det är 1,5-2 miljoner timmar i drift och att disken faktiskt används men hur mycket och till vad har jag ingen aning om. Det borde finnas en standard där det står angivet exakt hur begreppet MTBF definieras.

Av Langos

Bra, de kanske skyddar mot den stundande solstormen, vem vet?

Av Langos

Det är nästan Sci-Fi på riktigt. Mycket coolt.

Av Langos

Standard förfarande, låtsas som om det inte händer så kanske det går över av sig självt.

Av Langos

Jag har svårt att tänka mig att värmeledningsförmågan är den begränsande faktorn, det hänger mer troligt på kontaktytan och i så fall är detta ingen bra konstruktion. Kanske kan vi får Swec att testa en kylare av detta slag? Man skulle vilja eliminera alla skillnader förutom bottenplattans konstruktion men det blir nog svårt.

Av Langos

Jag kan tänka mig en som komplement till att bära runt på böcker när jag reser/pendlar. Till skillnad från cd-skivor (älskar spotify) har jag svårt att se mig själv sluta köpa böcker. Böcker är vackra och en viktig del av mitt hem, när jag bli gammal hoppas jag ha hyllmeter efter hyllmeter med böcker.
För att jag ska adoptera tekniken behöver läsplattan bli billigare och jag vill få e-böckerna på köpet när jag köper fysiska böcker.

Jag hade inte tackat nej till en platta när jag pluggade dock, det var inte ens lite kul att släpa på 4 olika 700 sidor långa böcker till föreläsningar och övningar. I sådana situationer hade en läsplatta varit underbar att ha.

Av Langos

I love it! When can I buy one?

If it fits an ATX-board that's cool but m-ATX is fine too, might even be preferable since housing an ATX-board might make the chassi too large to still be aesthetically pleasing to the eye.

PS

I love the switch!

Av Langos

Fint, det tar bara 7,28178 timmar att fylla det med 10 Mb/s.

Av Langos

Najs! Nu kommer Swec göra skäl för sitt namn. GLHF!

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jajje
Kör du inte med foxmarks, eller Xmarks som det nu heter? Den sparar alla dina bokmärken på en server sen är det bara att dra hem de om du har format datorn, installerat om firefox eller sitter på en annan dator.

Ohh najs! Kan man få in sina nuvarande (vanliga) favoriter i Xmarks på ett bra sätt? Hursomhelst, tack för tipset!

Av Langos

Ser ut som en parkeingsautomat korsad med en kaffebryggare, inte så snygg i min mening.

Av Langos

MEN! Kan de uppgradera till 1000 mbit eller? Stenåldershårdvara på den trådbundna sidan, varför? Jag skulle köpa den omedelbart om den bara hade gigabit över tråd.

QFT

"WRT54GL med tomato äger."

Edit: Den har sex apeal...

Av Langos

Battery Life in Hours (Higher is Better)

Hihihi!

Av Langos

Med stor risk för att verka tjatig så vill jag påpeka att det fortfarande är fantasipriser på SS-diskar. Jag längtar verkligen tills man kan köpa dem för under tusenlappen för en 250GB, skulle vara trevligt som systemdisk.

Av Langos

Mitt 8800GTS 640mb rasade ihop för typ en kvart sedan. Tur att lanseringen av denna lilla skönhet är nära förestående, det blir absolut ett 4770, verkar vara riktig mumma.

Av Langos
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pscs3
Warner Brothers attityd verkar ju faktiskt befogad.
//pscs3

Jag gillar deras linje måste jag säga, jag skulle inte vara främmande för att betala för mitt nedladdande men änsålänge ser jag inga bra alternativ (bra som i enklare, snabbare, bättre utbud och till en rimlig kostnad).