Inlägg

Inlägg som Elite har skrivit i forumet
Av Elite
Skrivet av Brusarn:

En tre fyra miljoner hade nog inte varit omöjligt.

Seriöst? Skit isåfall

Av Elite

Sålde ett bälte nyss:

70 STR
120 DEX
70 VIT
50 fire resist
62 all resist
20% Magic Find

La ut det för 500k buyout och fick sålt det på typ 10 min. Satte jag ut det för billigt? Vad tror ni jag hade kunnat få eller ska jag vara nöjd?

Av Elite

Lite OT, kan man på något sätt se vad det är man har sålt i AH? Varför kan inte statsen bara komma upp när man håller över namnet på det man sålt? Blir gaaalen.

Av Elite

Tror ni att jag kan få 500k+ för denna? Hittar ingen liknande med både gf och mf.

http://tinypic.com/view.php?pic=5lntvn&s=6

Av Elite

Perfect Sense

Bästa filmen jag sett på länge. Svårt att skriva något om den utan att avslöja för mycket men kan starkt rekommendera! Påminde mycket om David Bowies låt Five Years, har alltid tänkt att en filmatisering av den hade varit intressant så blev väldigt positivt överraskad.

Av Elite
Av Elite

Robin Hobbs "The Farseer Trilogy" är oslagbar, bästa fantasyn jag läst(lyssnat på). Väldigt seriös och stundtals väldigt mörk och sorglig, står ut lite från annan fantasy som jag tycker oftast är för moralpredikande och snälla. Är 3 trilogier i serien, varav 2st(7 böcker på svenska) hänger ihop och en trilogi som är fristående men utspelar sig söderut i samma värld.

Annars är ju "Sagan om Belgarion" en klassiker, finns en hel del böcker. 14st alltsomallt om jag tänker rätt, dock ganska tråkig inläsare men brukar man ju vänja sig vid.

Robert Jordans "Wheel of time" finns också inläst på svenska, även de riktigt bra böcker!

Av Elite

Vad räknas som riklig drickare? Audi A4 Avant är ju annars ett bra val, pålitliga, säkra och dessutom snygga kombi. En 1.8 är ju lagom avvägning mellan drickan och rolig att långköra.

http://www.blocket.se/sodermanland/Audi_A4_1_8T_Avant_ProSpor...

Av Elite

Fanns bara ett turf i min stad.. känns ju lagom utmanande

Av Elite

Läser just nu Fool's Errand av Robin Hobb. Första boken i "The Tawny Man Trilogy" som är en fortsättning på "The Farseer Trilogy".

Måste tipsa om dessa böckerna till alla som gillar fantasy, bästa böckerna jag läst..kanske t.om i alla kategorier. Väldigt välskrivna och inte överdrivna, inga "fireballs" och liknande. Inte en enda rad känns töntig eller malplacerad. Väldigt mörka med en del droger, våldtäkter, tortyr och liknande som inte är så vanligt i fantasy, man känner verkligen med karaktärerna och böckerna är väldigt sorgliga på sina ställen.

Av Elite

Nån som har lust att kommentera? Blev proxy-gatewayad i basen, blir alltid osäker vad jag ska göra såna lägen. Cutta probes eller inte? Nu var jag ju lite tveksam som ni märker

http://sc2rep.com/replays/%28T%29Flinck_vs_%28P%29DeDeuX_xel_...

Av Elite

Halva priset på "GSL"-hörlurarna.

Såg att Komplett har halva priset på "Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset". Någon annan som har beställt? Är dom bra? Var bara tvungen att ha beställa ett par

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=601644

EDIT: Redigerat länken.

Av Elite

Ville minnas att jag gjorde en sån här tråd för längesen och hittade den till slut

http://www.sweclockers.com/forum/93-hobby-fritid-och-livsstil...

Av Elite

Fan va fint med så mycket turneringar nu, alltid nåt att kolla på ju

Kanske missuppfattade men ska det inte va nån kommentator på livesändningarna? Verkade bara som att HD, Husky och Artosis skulle kommentera VOD'sen..

Av Elite

Jag spelar mycket. Blir väl en till ett par gånger i veckan.. mycket moderna klassiker som Carcassone, Settlers of Catan, Puerto Rico, Ticket To Ride, Power Grid, Axis and Allies osv. Gillar även Schack och Go och liknande om man bara är två, spel med fullständig information är ju överlägset ur strategisynpunkt

Av Elite

"Khaydarin Amulet upgrade (+25 starting energy) has been removed."

JAA!!

Av Elite

Trollejegeren

Norsk film i Cloverfield-stil. Överraskande bra, hela tiden spännande och man får väldigt många svar genom hela filmen, sånt som man ofta undrar över i andra filmer. Fint foto och helt ok animationer för budgeten.

7/10

Av Elite

The American - 3/10

Fan vad irriterad jag blev när jag såg den, så jävla random. Kändes som att en högstadieelev skrivit manuset. Benämns som action/thriller vilket jag hade i åtanke när jag såg den, hade antagligen varit bättre om man förväntat sig en drama. Någon annan som sett den som har en annan åsikt? Får ändå en 3:a pga av ganska mycket bröst plus att George Clooney är ju alltid stabil.

T.ex.. vem i helvete var han? Vad gjorde han i Sverige? Varför frågade kiillen på mopeden vem han var helt random? Varför började prästen prata med honom? Bjuder alla itilainera in till vin när man kommer till byn? Hur fan fick han igenom ett gevär via posten? Och vad handlade den om överhuvudtaget? 1.40h att bygga ett gevär. Kul.

Dold text
Av Elite

Laggar ganska rejält nu ja

Av Elite

Tänkte på varför han skrev "Damn you Cyber. I'm going to be so jealous of this figure when it's done. I hate you. I hate you. I'd give MY right hand for this figure."? Det är väl han som tillverkar den? Då är väl bara att göra en ny?