#black-friday

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

186

Helgsnack: Vad planerar du köpa under Black Friday?

Årets stora säljfest ligger för dörren och därmed möjligheten att spara tusenlappar. Vad står på din inköpslista?

337

Följ Mellandagsrean 2020 med SweClockers

Det är ännu en gång mellandagsrea! Ta del av heta erbjudanden från våra partner och tipsa varandra om schyssta deals i e-handeln.

159

Veckans fråga: Har du handlat under Black Week?

Det är länge sedan Black Friday handlade om en enskild dag, och nu råder en veckas nedsatta priser. Har du handlat något än?

31

Handla säkert i E-handeln under Black Friday och Mellandagsrean

De stora shoppningdagarna bjuder på heta kampanjpriser, men lockar även fram oseriösa aktörer. SweClockers ger sju tips för att undvika bli lurad.

4209

Följ Black Friday 2020 med SweClockers

Det nalkas Black Friday! Passa på att redan nu dela med dig av dina bästa fyndtips med andra medlemmar på SweClockers specialsida.

134

Elgiganten bemöter SweClockers kritik kring artificiell Black Friday-kö

Elgiganten fick stor uppmärksamhet under Black Friday för sitt kösystem. Nu bemöter bolaget kritiken och svarar på frågor i forumet.

32

Gratis Marknad efter Black Friday

I efterdyningarna av Black Friday är det många som sitter på berg av begagnat. Pass på – annonsera gratis i SweClockers Marknad!

135

Elgigantens artificiella Black Friday-kö sågas i forumet

Under Black Friday valde Elgiganten att mota kunderna i grind med ett kösystem. SweClockers medlemmar är inte nöjda och har hittat sätt att komma runt kön.

971

SweClockers guide till TV-modeller från 2019

Vi följer upp årets reaperiod med en rejäl genomgång av TV-apparater. Thomas Ytterberg går igenom sortimenten från toppklass till budget.

1878

Följ Black Friday 2019 med SweClockers

SweClockers specialsida för Black Friday är här! Dela med dig av dina bästa fyndtips till alla andra medlemmar.

30

Mellandagsrea 2019 – SweClockers guidar bland komponenter

Komponeneter som grafikkort, processorer är högvilt under årets reasäsong. SweClockers reder ut vad som är vad i djungeln av alternativ.

20

Gratis Marknad inför Black Friday – sälj av prylar och spara pengar till rean

Vill du maximera fyndbudgeten inför Black Friday? SweClockers ger hjälp på traven och erbjuder gratis Marknad veckan ut!

23

Tipsa och fynda under Black Friday 2018 med SweClockers

SweClockers specialsida för Black Friday är här! Större fokus på medlemstips med nytt stöd för filtrering flankeras av kampanjer och inte minst – mobilanpassning!

43

Inför mellandagsrean – hitta rätt bärbar speldator

Suktar du efter en bärbar speldator under Black Friday och behöver tips om vad du ska kolla efter? Jacob och Andreas intar studion för att ge vägledning i rea-djungeln!

523

SweClockers guide till TV-modeller från 2018

Greppa skillnaden mellan OLED och LCD och hur tillverkarna betecknar sina modeller. SweClockers kartlägger marknadens 2018-TV-modeller under utförsäljningen 2019