Det är återigen dags för frågesport i hårdvarans tecken och för tredje gången kastar Komplett handsken för en duell i kunskap – @Komplett mot SweClockers samlade expertis. Den röda tråden för veckans quiz är hårdvara och standarder som gjort stort avtryck de senaste 15 åren, vilket sammanfattas i tolv luriga frågor.

Komplett-duon sätter sannerligen ribban högt med ett snittresultat om 8, en nivå som kräver att SweClockers kloka medlemmar håller tungan rätt i mun. Kom ihåg att göra ditt bästa, för om SweClockers medlemmar slår snittet till på fredag väntar fina erbjudanden. Lycka till!

Detta är @Komplett i SweClockers forum

E1.jpg

Erik Järlestrand
Gammal forumräv och aktiv tekniknörd från Göteborg, som älskar datorer och prylar lika mycket som han gillar ordvitsar och att vara ute i naturen. Har rosaskimrande minnen av överklockningen av sin Athlon XP 2200 (med blyertspenna) och tycker absolut inte att 64 GB RAM är overkill för sin TrueNAS-baserade hemmaserver.

EÅ1.jpg

Emil Åkered
Teknikfantast i sina bästa år, med Android på telefonen, Windows på datorn och onödigt många smarta hem-prylar i stugan. Just nu avnjuts solnedgången gärna i kullarna runt Valentine, men minst en gång om året behöver Eredin stoppas och Liara räddas från Therum – det är sedan gammalt. Köpte ett RTX 3070 på lanseringsdagen och tyckte att det var dyrt, men vi vet ju alla vad som hände sedan.

Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.