Fråga gällande Sweclockers Marknad

Permalänk
Medlem

Fråga gällande Sweclockers Marknad

Jag har en massa el-/automationsprylar som jag har haft stående i garaget i minst 23 år. Har länge tänkt sälja dessa bara för att bli av med dem. Det tar emot att slänga fullt fungerande prylar, där en del är helt oanvända, på tippen. Gör jag det kommer jag en månad senare att ångra mig för då skulle jag behövt just den prylen. Har jag däremot sålt den så blir det inte lika ångerfullt.
Jag har inte för avsikt att tjäna några stora pengar på dessa. Några avyttrar jag för 20 kr medan några andra enstaka prylar kanske jag vill ha 200 kr för.
Ska jag lägga in en (1) och en pryl här och annonsen kostar 30 skulle jag behöva ta 50 kr + frakt för en pryl som jag i princip kunnat ge bort. Ja ge bort är ju ett alternativ för en del saker, när annat köp görs. Skulle det vara okej att posta en lista med alla prylar här i en annons, betala 30 kr för den?

Tradera? Mja, det var ursprungstanken men då måste jag väga varenda pryl först så att jag kan sätta ut fraktkostnaden i annonsen. Jag räknar med att ev. köpare som hittar och vill köpa pryl A även kommer att vara intresserad av pryl B och köpa flera saker samtidigt, då, och först då, megöver jag väga just de prylarna tillsammans.

Tanken är alltså att avyttra dessa varor till ett lågt fast pris och där köparen står för frakten.

Visa signatur

Linux Mint 21.1 Vera Cinnamon @Mintbox Mini 2 Pro

Permalänk
Medlem

Folk brukar lägga upp diverse rensnings annonser med en stor blanding prylar i, så om jag förstår din poäng rätt så är det ju inget problem
Jut nu ligger en högt uppe i listan ( https://www.sweclockers.com/marknad/223066-rensning )

Permalänk
Medlem

Okej, ja det vore ju bra. Jag har redan en lista och behöver då komplettera den med pris.
Jag har foton med samma filnamn som varje pryl heter i listan. Kanske får länka till Dropbox eller G-Drive där filnamnet framgår. På imgur syns väl inte det?

Visa signatur

Linux Mint 21.1 Vera Cinnamon @Mintbox Mini 2 Pro