tjänsten group policy client misslyckades med inloggningen åtkomst nekad windows 7

Permalänk
Avstängd

tjänsten group policy client misslyckades med inloggningen åtkomst nekad windows 7

Kan nån hjälpa mig innan jag blir galen? Jag startar datorn och allt funkar bara fint, problemet är när jag skriva in lösenordet så loggas jag in snabbt i Windows och efter 1 sekund loggas jag ut igen och då får jag följande meddelande : tjänsten group policy client misslyckades med inloggningen åtkomst nekad windows 7.

Har tappat bärbara datorn för längesedan och då gick cd/dvd spelaren sönder så jag kan inte formatera om datorn tyvärr. Även om jag kunde formatera om datorn hade jag inte gjort det eftersom jag har jätte jätte VIKTIGA filer i datorn som jag behöver.

Det började idag efter jag var inne i Regedit och pillade på nåt, och därefter jag startade om datorn så började meddelandet komma.

Snälla hjälp mig. Jag behöver bara komma in i datorn och överföra de viktiga filerna jag behöver på mitt USB. Kan även tillägga att jag försökte logga in med felsäkert läge, även det funkade inte. Vad ska jag ta mig till ???

Har en packard bell model NO P5WS6 !!

Permalänk
Vila i frid

Boota upp på en USB-sticka eller extern CD/DVD-spelare eller anslut den lilla 2,5" disken till din stationära dator eller köp en USB/SATA-adapter för nån hundralapp.