Permalänk

Ytterligare en review som svarade på några extra frågor man funderade över:
NZXT S340 Mid Tower PC Case Review: What a Clean Design!

Sitter och funderar på detta chassi(till en extra dator) utöver den jag redan har(R4) men funderar på en Corsair H60 som kylning till cpu.
Som videon ovan nämner så finns fläktkontroller att tillgå, NZXT Grid+ V2 och med varierande betyg. Den kontroller som följer med R4 har ett enkelt reglage (5v, 7v, 12v), då jag hellre har en sådan lösning hur gör man då i detta chassi?
och
Jag skulle kunna välja en R5, men räcker och passar det att sätta radiatorn fram(tveksam), och av vad jag hört så verkar det betydligt smartare/effektivare att montera H60(eller valfri radiator) fram, insug jämfört med bak, utsug då den mesta värmen åker ut bak vid belastning.

Sen undrar jag om någon vet om man kan få tag i själva filtrena som sitter på exempelvis Luddfilter, Miele torktumlar lite billigare och på decimetervara så att man kan modda ett eget bottenfilter, 10cm x 18cm borde räcka?

Visa signatur

An application program (sometimes shortened to application) is any program designed to perform a specific function directly for the user or, in some cases, for another application program.
https://www.userbenchmark.com/ Talar om vad du har!